עיבדתי את תוצאות הליגה ונדהמתי לגלות

ג ל נ ט י

New member
עיבדתי את תוצאות הליגה ונדהמתי לגלות

ה- Launch Validity = 100% ה- Time Validity = 100% ה- Distance Validity = 0% ולכן ה- Day Quality = 0 (שהוא מכפלת השלשה) כלומר כולם מקבלים ניקוד 0 כולל זה שהתאמץ הכי הרבה. ועכשיו לחלק המענין: ה- Day Quality מורכב מחישוב מסובך שתמיד יתן 0 כל עוד סכום המרחקים של *כל* הטייסים לא עובר את מכפלת כל הטייסים שהשתתפו במרחק המינימלי. כלומר, אם יש 11 מתחרים והמינימום דיסטאנס הוא 3 ק"מ, כולם יקבלו ניקוד 0 אם סכום המרחקים באותו יום קטן מ 33 ק"מ. וזה הסיבה לכך שכולם מקבלים 0 בליגה האחרונה.

ג ל נ ט י

New member
תיקון

ה- Distance Validity מורכב מחישוב מסובך שתמיד יתן 0 כל עוד סכום המרחקים של *כל* הטייסים לא עובר את מכפלת כל הטייסים שהשתתפו במרחק המינימלי. כלומר, אם יש 11 מתחרים והמינימום דיסטאנס הוא 3 ק"מ, כולם יקבלו ניקוד 0 אם סכום המרחקים באותו יום קטן מ 33 ק"מ. וזה הסיבה לכך שכולם מקבלים 0 בליגה האחרונה.

חגי

New member
נדהמת?! למה? זה היה צפוי

ברגע שקבעו נומינל דיסטנס של 25 קמ , ברור שאם רק טייס אחד טס 2 קמ וכל השאר טחנו צלעות בנחיתה למטה, אז אין שום ערך והנוסחה בהתאם מוציאה תוצאה הגיונית בכך שהיא נותנת אפס. אבל מה שאפשר ללמד מזה שכדאי קצת להפחית במינימום דיסטנס - במיוחד באתר כמו שרונה שלמעשה אין שום אפשרות לעשות מרחק בלי להתרומם משמעותית מעל העמדה. אתר דומה הוא זיכרון שם לדעתי לא צריך יותר מ- 1 קמ מינום דיסטנס. לתבור מתאים 3.

ג ל נ ט י

New member
מינימום דיסטאנס ניקבע עבור כל השנה

ולא בכל תחרות. המרחק שאתם קובעים בכל ליגה זה בעצם סטארט גייט, שזה המקום ממנו מתחיל להימדד הזמן. אין קשר בין הסטארט גייט לבין המינימום דיסטאנס.

אם לא שינו את זה אז

נוסחת ה- FAI קובעת מינימום דיסטנס: הפרש הגובה בין שדה הנחיתה הרשמי לבין עמדת ההמראה , כפול 8

אהלן מיקי

המרחק נקבע שרירותית (אך בצורה הגיונית) על ידי מנהלי התחרות. כנ"ל לגבי שאר הפרמטרים. איתי

חגי

New member
אם אני לא טועה - אתה טועה

מינימום דיסטנס הוא פר תחרות עבור כל השנה נקבע נומינל דיסטנס וזמן. נדמה לי שאצלנו זה 25 קמ ושעה.

הפרמטרים נקבעים פעם אחת לכל התחרות!

במקרה של תחרות בחו"ל זה לכל השבוע. בסבב העולמי זה לכל הסבב לכל העונה. בליגה שלנו זה לכל הליגה. חגי ממך ציפיתי לקצת יותר הגיון. אגב יש לי רעיון (לא מקורי שלי) בואו ננקד את הליגה בשתי התוכנות במקביל ונראה מה יקרה (ולנסי - Compegps). .

ג ל נ ט י

New member
יש לי אפשרות לנקד במקביל

בשתי תוכנות. אבל אני מחויב ל www.logelog.com שאמורה לשקף את הניקוד האמיתי. זה הרבה מאד טירחה עבורי לעבוד פעמיים (לנקד בקומפיגיפיאס). אגב, אם ליגת המצנחים תהיה מוכנה, אני מעלה אותם ל logelog לצורכי בדיקה והרצה. רק עם מי צריך לדבר השנה ?

חגי

New member
ובכן טעיתי. ! להלן הנוסח שאני תרגמתי

רק אולי כדאי להזכיר שוב אילו פרמטרים נלקחו.

למעלה