עיבודים שלא אהבתם.

עיבודים שלא אהבתם.

יש שירים שאהבתם אותם אבל לא אהבתם את העיבוד שלהם? אני אישית ממש לא אהבתי את השיר של השיר "שתיקה". השיר עצמו מאוד יפה, גם הלחן וגם המילים... אבל העיבוד גרוע לדעתי. וגם את העיבוד של "אני שונא" לא הכי אהבתי, מעצבן בעיקר לשמוע את השיר עם אוזניות =/

rinat l

New member
חח כן הזכרת לי

משהו.. לפני כמה ימים שמעתי מוזיקה רק באוזניה אחת..... ושמעתי רק את המנגינה של אני שונא, בלי המילים בלי כלום.. זה היה מצחיק!!

תמרוש5

New member
כן גמלי זה קרה

שמעתי עם חברה ולכל אחת היתה אוזניה ואז לי היה רק את המנגינה ולה את השיר

התעוט

New member
אני לא אהבתי את

החצוצרות [מוש שאני לא יודע מי זה ולמה אביב צוחק כשהוא קורא לו] ברומאו ויוליה בהופעה יותר יפה בלי זה

shmuelr

New member
מסכים באיזשהו מובן. אני חושב ש"מחר"

זה שיר עם תוכן שלא כל כך מתאים לאביב גפן. אבל בהחלט אם היה עיבוד אחר הוא היה מקבל אצלי מקום הרבה יותר מכובד. אני חושב שברוב הדיסקים משה לוי עשה פשוט עבודה מדהימה. אני תופס ממנו לא פחות מגאון.

Sweet Fantasy

New member
"מחר" זה שיר "MTV"

המטרה היחידה שלו הייתה למכור ..לדעתי, אפשר להגיד שבמובן מסויים אביב "מכר" את עצמו, כדי להגיע לרוב האוכלוסיה

מעיין51

New member
מסכימה

אני בכלל לא חושבת שתמיד נשאר מחר צריך לחיות את החיים כאילו כל יום הולכים למות מחר.

נכון...

יש עיבודים שבאמת הורסים שירים. למרות שגם אם היה ל"מחר" יש עיבוד, עדיין היה השיר חלש בהשוואה לשירים אחרים.

PimPamPom

New member
אממ אני שונא את הביצוע שלו ל

יותר מידי. בהופעה שלו.. זה פשוט נשמע זוועה. מילא קול צפרדע, אבל לא צריך להגזים

אווו זה שאלון! אז ככה

מיומן מסע והלאה אביב שינה תסאונד שלו למשו שאנלא אוהב יענו פסנתר יותר דומיננטי, רכות שירה מעצבנת כזותי ככה שאנלא אפרט עכשיו את כולם כי ברובם אנלא אוהב תביצוע במיוחד בממנטו מורי ששמה הטקסטים אשכרה סותרים תביצועים. בקשר לישנים יש כמה שירים עם עיבוד מפוספס: בוקר טוב איראן שמחייב סולו גיטרה כי בלי זה הוא ארוך ומשעמם למרות הדיסטורשן המפוצץ. תבלע את הכדור- אביב נשמע רע מאוד וככה גם במרד הדמעות. בהתבאדות חסר איסה כניסת תופים בחלק השלישי של השיר מה שטוב הוא שבהופעות אביב מכניס תופים פלוס סולו חשמלית. עוד שירים שהביצוע גרם להם לפיספוס: משוגע, אלימות (ביצוע משעמם טילים) מצטערים ויש עוד שלא עולים לי בראש עכשיו. יש כמה כמה שירים שלדעתי הסאונד והביצוע עשו אותם מצוינים אבל את זה נשאיר לשאלון הבא.....

shmuelr

New member
אביב התחיל להכניס "רכות" בשירים עוד

מהאלבום "המכתב" ב96' שם אביב החליט שיותר כיף לעשות דברים קליטים יותר. ורוב האלבומים שלאחר מכן נהיו תקליטים שיש בהם יותר מהחומר "הקליט" ולא מהחומר "המורכב". רק בחלולים הוא הביא איזה קפיצה אחורה בזמן..וישר ואחריו חזר למסלול.

המכתב לא נשמע כמו יומן מסע

במכתב יש שירים פחות רכים כמו יותר מדיי מרד הדמעות עצוב בלעדייך.... ביומן מסע פרט לצלקות אוליי, הכל נשמע מלודי ורך מדיי...

bobit marely

New member
העיבוד של..

אין מלאכים בגן עדן...אל תשאלו אותי למה,פשוט לא אהבתי

למעלה