עיבוד מהמם...

MENIMEN M

New member
עיבוד מהמם...

איזה שירים לדעתכם יש להם עיבוד מיוחד עיבוד שעושה חלק גדול מהשיר ולולא הוא השירים לא היו להיטים

MENIMEN M

New member
הוספה...

ואיזה שיר לדעתכם העבוד בא גרוע והורס את השיר ואם היה עבוד אחר השיר היה הרבה יותר טוב

כמה דוגמאות

אני שבת של מרדכי בן דוד. רצה של פריד. חזק של פריד. דדי דיר וקראק אוף דאון של בן דוד. ענבי הגפן של פריד. האמת היא שמרוב דוגמאות לא עולה לי הדברים האמיתיים בראש. אבל בקוים כללים נקוט האי כללא בידך: כל מה שמשה לאופר נוגע בו, מהווה תשובה לשאלתך. והנה עוד דוגמא אמיתית: כאיל תערוג של פריד מתוך שטר התנאים.

MENIMEN M

New member
תשובותי

עיבוד מהמם: לאדון הסליחות בדיסק של מונה והשיר ולא אמר של שרולי גינסבערג. עיבוד רע: השיר מלך של מונה יש בו יותר מדי תופים ועוד יותר מדי מצילות אבל השיר להיט בכל מקרה

עיבודים שעשו את השיר.1...

יפה יותר. אברהם פריד-קל ההודאות, סידרת אוצרות יהודים, סימן טוב, יברכך ה` מציון, אברהם יגל, כשם שאני, אמת, אתה בחרתנו, טאנץ.

עיבודים שעשו את השיר 2...

מרדכי בן דוד- וכל החיים, אוהבי השם, לא תבושי, הרחמן (כולם מהדיסק אוהבי השם) אין כאלוקינו(סוליד גולד 2) אני מאמין (אני מאמין) וביום השבת (וביום השבת) שבח(זכרונות) צור משלו(משיח במהרה יבוא) ליהודים(סימן טוב) אין עוד מלבדו, על כל רגע, עוד ישמע(כולם מאין עוד מלבדו) דאגה מנין (האלבום הכפול) לפניו נעבוד(מאמינים) משיח, ניגון רש"י, קא ריבון(כולם מתוך הדיסק משיח).

עיבודים שעשו את השירים.3...

כח-וולד, אמר רבי עקיבא-וולד שמח-וולד אלוקים שיר חדש-אשל, ברוך הגבר-צברים, ובא לציון-רגש, למעלה-ש.כהן, הוי דן-מנדלסון, אמירת תהילים-מנדלסון.

עיבודים שעשו את השירים 4...

שובי-דים, יזכרם-שטרייכר, תפילת הדרך-שטרייכר, מהרה-שטרייכר, כח התורה-שטרייכר.

Rצינית

New member
קשה להתמקד בעיבוד טוב מכל הזמנים.

העיבוד האחרון הטוב ששמעתי הוא מתוך הח'ברה 2 "ואני".שלדעתי השיר לא משו אבל העיבודים המזרחים עשו אותו.למרות שאיני מחבבת מוזיקה מזרחית. ושוב כמובן שיש עיבודים טובים יותר ללא ספק.כנראה שהוא השיר שהשאיר אצלי את הטעם הטוב ביותר לפני השבתת המוזיקה.

וואלה...

יש לך את הטעם שלי, כי אני גם אהבתי מאוד את העיבודים של השיר הזה וגם את ההמשך "אאשירה להשם אאשירה להשם כי אי גמל עלי כי אי גמל עלי"

Rצינית

New member
שכחת ת'פאונטה בשיר-אווו אוווו אווו

אוו אוו או או.לדעתי.זהו החלק הטוב בעיבוד.

למעלה