קרדיט תמונה: DEPOSITPHOTOS
בימינו קליניקות רבות מציעות טיפולים לעיבוי פין באמצעות הזרקות חומצה היאלורונית. טיפולים היכולים להעניק לאיבר המין מראה מלא יותר, ולתרום לתחושה טובה אצל הגבר. יש המתייחסים לכך בביטול, ואינם מבינים (או בעיקר אינן מבינות) כי בדיוק כפי שנשים שואפות לבצע הגדלת חזה או עיבוי שפתיים, כך גם הגברים רוצים להדגיש את מאפייניהם הגבריים.
מסתבר שלטיפולים אסתטיים ישנו פן נפשי עמוק ביותר. אצל אנשים רבים הטיפול מחולל שינוי גדול בחיים. ואי אפשר להתייחס בזלזול לסיפורים והחוויות שאנו פוגשים. אנו שומעים סיפורים על מצוקות וקשיים אשר הביאו גברים לטיפולים. ואנו רואים תוצאות חיוביות הבאות לידי ביטוי בשינוי בחיים.
הקליניקות העוסקות בטיפולים מסוג זה פוגשות מידי יום גברים המגיעים לצורך עיבוי פין. ומאחורי כל מטופל ישנה היסטוריה שלמה, עם נגיעות של פחדים וחוסר ביטחון עצמי. ואין דבר מרגש מאשר לראות את כל אותם הגברים פותחים פרק חדש בחיים.
למשל הרופא של מרפאת PRP CLINIC מספר לנו על חייל צעיר שלא הצליח לחוות חיי מין מספקים עם הבחורה שאיתה רצה להתחתן. ב- Fourseason מספרים לנו על בחור צעיר שהגיע עם חברה שלו, הם מאד חששו אבל כשהגיעו לביקורת, היו מאד שמחים ומרוצים. וב-BioHair מספרים על בחור בן 45 שהתגרש והגיע לסשן שלם של שיפור עצמי ומרוצה עד הגג.
אז הגיע הזמן להתייחס לעיבוי פין ברצינות, ולהבין שטיפול פשוט יכול לחולל שינוי חיובי בחייהם של גברים רבים, לרבות אלו הנמצאים במערכת יחסים זוגית.
לפני הכל חשוב לספר לכולם כי הגודל הממוצע של איבר המין הוא כ 12.9 סנטימטר. חשוב מאוד שכולם ידעו זאת, מכיוון שישנם לא מעט גברים בעלי פין הגדול מהממוצע החווים תסכול. תרבות הפורנו יוצרת רושם מוטעה לגבי גודלו של איבר המין, וגורמת מצוקות לגברים רבים.
ישנם מקרים קיצוניים של אברי מין קטנים, בעלי גודל של 8 סנטימטר ופחות, בהם ניתן לשקול הליך כירורגי. אך חשוב להבין את משמעות ההליך, סיכוניו וכל תופעות הלוואי. אך עבור הגברים שרוצים להוסיף עוד טיפה בשביל ההרגשה הטובה - נראה כי עיבוי או הגדלת פין באמצעות הזרקת חומצה הילאורונית הוא הטיפול המתאים ביותר.
החייל שהיה מתוסכל מחיי המין
לא קל להיות חייל, במיוחד בימים אלו. אבל לצד הקשיים והדרך הקשה, אנו תמיד נאחזים בחיים ובאהבה. וכאשר אנו שומעים על חייל קרבי שמחכה לשחרור מהצבא על מנת להתחתן עם בת זוגו, כל מה שנשאר לנו זה להתפלל לשלומו ולחכות שהיום הזה יגיע.
אך לא תמיד הכל מושלם ויפה כמו באגדות, ולפעמים ישנן בעיות אשר יכולות להקשות על מימוש הקשר. והפעם אנו מדברים על בעיות בחלק המיני של מערכת היחסים.
אנו חיים בתרבות אשר גורמת לנו להאמין בשקר לגבי גודלו של אבר המין הגברי. אלו הם בעיקר סרטי פורנו, בהם נבחרו בקפידה שחקנים בעלי אברים גדולים באופן חריג, הגורמים לגברים להרגיש כי יש להם פין קטן. ואמונה זו יוצרת חוסר ביטחון, עד לכדי קשיים באינטימיות ואף קשיים תפקודיים בעת יחסי המין.
כאשר מתקבעת אצל הגבר המחשבה כי יש לו איבר מין קטן, הוא עלול לחוות קשיים גדולים באינטימיות מול בת זוגו. בכל סיטואציה אינטימית, מחשבתו מתמקדת בתחושה השלילית וכך חוסר הביטחון שלו מתעצם. הוא עלול לשדר לבת זוגו את המסר כאילו אינו מעוניין ביחסים אינטימיים, והדבר עלול לגרום לה לשאול שאלות לגבי המשך הקשר.
הפחד ותחושות חוסר הביטחון, פוגעים גם בתפקוד המיני. וזהו הופך להיות כדור שלג מתגלגל. הביטחון העצמי של הגבר הולך ומתערער, וכך גם הקשר הזוגי הולך לאיבוד.
וזהו בדיוק הסיפור של ש׳, חייל קרבי שהגיע אל קליניקת PRP CLINIC וחיפש אחר הפתרון. לאחר פגישת ייעוץ בה הוסבר לו על הטיפול, וקיבל מענה על כל השאלות, הוא החליט כי הוא מעוניין לבצע את הטיפול.
לאחר הליך מהיר של הזרקת חומצה היאלורונית הוא חזר לביתו. ומיד הרגיש את התוצאות. הפין קיבל מראה מעובה ומודגש, מה שחיזק לו את הביטחון. וזאת לאחר שנים רבות בהן הוא חווה את הבושה בכל ניסיון לקיים יחסים אינטימיים.
עכשיו, לאחר הטיפול, הוא מרגיש מלא ביטחון עצמי, ובאמת יכול להתמקד בבת זוגו ותכנון החתונה.
לפעמים בנות הזוג דוחפות
בעיות של דימוי עצמי על רקע גודלו של איבר המין הגברי, עשויות להיות הרסניות כלפי מערכות היחסים. הגברים לא מוכנים לדבר על זה, והדבר משפיע לרעה על מערכת היחסים הזוגית. אך זה לא חייב להיות ככה.
בעוד גברים רבים מתביישים לדבר על הנושא עם בנות זוגן, ישנם גם גברים אשר בורכו בבנות זוג תומכות ומבינות. בנות זוג שיכולות להבין את נקודת המבט הגברית, ומעודדות גברים לעבור טיפולים אסתטיים אשר יגרמו להם להרגיש טוב יותר.
וכך הגיע בחור צעיר, בעידוד בת זוגו אל קליניקת Fourseason. באופן טבעי בני הזוג חששו, ושאלו הרבה מאוד שאלות על מהות ההליך, כיצד הוא מתבצע ומהם הסיכונים שבו. ובעיקר היה להם חשוב להבין מה ניתן להשיג באמצעות חומצה היאלורונית, ומה לא ניתן להשיג. הם רצו להיות בטוחים כי אין מדובר בהבטחות שווא.
ולבסוף, לאחר ששאלו את כל השאלות ונפגשו עם הרופא, הם החליטו יחדיו לקיים את הטיפול. הבחור, וכמובן בת זוגו, היו מרוצים מאוד מהתוצאות, ורק הצטערו שלא עשו זאת קודם.
”אני אמנם אישה, אבל אני בהחלט יכולה להבין כי הפין הוא סמל לגבריות, ובהחלט מגיע לגברים להרגיש טוב עם גופם. ואם ניתן לשפר את המראה באמצעות הגדלת איבר המין, וללא צורך בניתוח, אז למה לא בעצם. אני מרגישה שזה תרם מאוד לחיזוק הקשר בינינו, ואני ממליצה לכל הבחורות להיות פתוחות לנושא ולהציע תמיכה לבן זוגן“, כך צוטטה בת זוגו.
הגרוש שפתח פרק ב׳ בחיים
גירושין יכולים להיות אירוע קשה ומטלטל. אחרי שנים של נישואין אשר העניקו סוג של יציבות, פתאום הכל משתנה. אבל בסופו של דבר החיים ממשיכים, ועל הגבר לשאול את עצמו מה קורה עכשיו - מה אני עושה בחיי מכאן והלאה.
ובמהרה מגלים כי גירושין זה לא סוף העולם. זוהי הזדמנות לחזור לצאת עם בחורות וליהנות ממה שיש לחיים להציע. וגברים רבים מנצלים את ההזדמנות ומחפשים כיצד ניתן לחדש את המראה, ולשפץ קצת את פגעי הזמן. הגירושין והשאיפה להתחלה חדשה מביאים גברים רבים לטיפולי אסתטיקה לצורך שיפור המראה וההרגשה האישית.
בקליניקת BioHair מספרים לנו על בחור בן 45 שזה עתה התגרש. לאחר הגירושין הוא הגיע לעבור סשן של טיפולי רפואה אסתטית. לאחר שנים שקצת הזניח את עצמו, הוא הבין שהחיים נתנו לו הזדמנות ויש לנצל אותה.
העיניים שלו נפתחו והוא גילה עולם שלם של טיפולים אסתטיים אשר יכולים להעניק לו מראה צעיר יותר. פתאום הוא גילה כי ניתן לעצב את מראה הפנhם באמצעות חומצה היאלורונית, או לעבור טיפולים להצערת העור ולתיקון פגמים שונים. והוא בהחלט אהב את התוצאות.
ולאחר שהחל לעבור את הטיפולים, ולהרגיש בתוצאות, הוא החליט להוסיף לסשן הטיפולים שלו גם טיפול עיבוי פין; למרות שאיבר מינו בהחלט היה בטווח הנורמלי. ובמהרה עבר את הטיפול שהביא לשיפור משמעותי במראה הפין.
”אני מרגיש כי לאיבר המין שלי יש הרבה יותר נוכחות, וזה גורם לי להרגיש טוב. לאחר ההזרקה קיבלתי מראה עבה ומודגש יותר, הבא לידי ביטוי גם במעט תוספת אורך. השינוי מורגש וזה ממלא אותי בביטחון גם ברגעים האינטימיים, אך לא רק“.
עיבוי פין - הטיפול שעובד
סיפורים כמו זה של החייל, או סיפורו של הגרוש, לא חסר. ישנם עוד הרבה סיפורי הצלחה, ומאחורי רבים מהם היסטוריה מרגשת ונוגעת ללב. סיפורים על גברים אשר חשו תסכול וחוסר ביטחון עצמי, והיום הם מלאי ביטחון.
ובוודאי ישנם עוד גברים רבים אשר מתעניינים בטיפולים וחוששים או לפחות רוצים להבין במה מדובר. חשוב לשאול את השאלות, ולהבין במה טיפול זה שונה מהאחרים. אכן ישנה תעשייה שלמה של טיפולים, ורבים מהם הם טיפולי שווא אשר אינם מביאים תוצאות, וחלקם עשויים להיות מסוכנים.
הטיפולים שעליהם אנו מדברים הם טיפולים המבוססים על הזרקות חומצה הילאורונית. למי שעדיין לא מכיר - חומצה היאלורונית היא חומר טבעי הקיים בגוף האדם, ולכן נחשב לשיטה הבטוחה ביותר להגדלת הפין. בין תכונות החומר המרכזיות ישנה היכולת לספוח נוזלים ולהוסיף נפח, ולכן החומצה ההיאלורונית משמשת כחומר מילוי בטיפולי רפואה אסתטית.
באמצעות הזרקת החומצה ניתן להעניק לפין הגברי כ-3 סנטימטרים נוספים בהיקף, דבר שיוסיף לו נוכחות ומראה מרשים גם כאשר הוא במצב רפוי. וזאת ללא תופעות לוואי או סכנות של צילוק איבר המין.
אם התחושות הללו מוכרות לך, אם גם אתה מרגיש חוסר נוחות אל מול גודלו של איבר המין, חשוב לדעת שישנם פתרונות. אפשר לפנות אל אחת הקליניקות המומלצות ולקבוע פגישת ייעוץ.
השינוי מתחיל עכשיו.