עיברית ו-TX אמריקאי

עיברית ו-TX אמריקאי

האם ישנה בעיה לקנות מכשיר פאלם TX בארה"ב ולהתקין עליו את אחת מתוכנות העיברית? מישהו יודע מחירים של תוכנות העיברית השונות וגם אלו עושות פחות בעיות במכשיר הנדון? ובכלל האם יש בעיה להעלות את העולה החדש ארצה
תודה מראש |4u| (סטודנט שהחליט שהגיע הזמן לצעוד למאה ה-21 באיחור אופנתי)

ובעיות אחרות?

מהסתכלות היסטורית בפורום נראה שלמרות שהמכשיר נראה נהדר על הנייר יש לו בעיות יציבות ותקלות האם יש למישהו המלצות על מכשיר אחר?

AYELET1

New member
לרוב בעיות היציבות יש פתרונות

לדעתי הוא מכשיר מומלץ בהשוואה למכשירי פאלם אחרים

cinargy

New member
פשוט מאד להתקין עברית ב-TX

ה-TX שלי נקנה בקנדה וקניתי באותו יום שקיבלתי אותו עברית באתר של PILOC. ההתקנה לוקחת פחות מדקה. אגב, בתור מי שמתלונן הרבה בפורום על TX, חשוב לי שתדע שאני מאד נהנה ממנו. יש בעיות יציבות לעומת דגמים קודמים (בעיות שאני מבין שקיימות בכל הדגמים החדשים של פאלם), אבל אני עדיין חושב שהוא עדיף ממכשירי פוקט בטווח המחיר שלו (אני מדבר על מחיר בארה"ב וקנדה). הגלישה ב-WIFI מעולה (קל מאד להתחבר לעומת מחשבי פוקט), חיבור BT לסלולרי עובד מעולה (חיוג+SMS) ויכולות המולטימדיה מעולות. בדיוק שמתי בכרטיס זיכרון פרקים של סדרות הטלוויזיה : סיינפלד וסימפסונים וכשיש לי זמן פנוי (למשל בתור לרופא או בנסיעה ברכבת) אני צופה בפרק או שתיים והאיכות של התמונה והסאונד מעולים.

ami-g

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים עם כל מילה

אני קניתי את המכשיר בארה"ב ועברתתי אותו ואין לי שום בעיות מיוחדות. הגלישה היא פשוטה ונוחה גם בעברית

cinargy

New member
בקנדה TX עולה בסביבות 1500 ש"ח

מחיר זה כולל בתוכו מיסים. זה המחיר שאני שילמתי לפני חודש וחצי והוא עדיין זהה ב- TIGERDIRECT.CA. לפני שבוע היה להם אפילו דיל שכלל מקלדת IR באותו מחיר. ולפעמים יש דילים שכוללים נרתיק קשיח באותו מחיר. כמובן שצריך להוסיף לזה מחיר של קנית עברית (לדעתי אפשר להסתפק בעברית של PILOC שהיא די זולה ויש עליה דילים טובים בפורום הזה מדי פעם).

ami-g

New member
ב-EBAY אפשר למצוא REFURBISH ב-$200

עם המשלוח, המיסים והעיברית אפשר לגמור את כל הסיפור ב-1400 ש"ח

למעלה