עיגולים - דמויות שמורכבות מעיגולים בחושך

kikona126

New member
עיגולים - דמויות שמורכבות מעיגולים בחושך

אני פותחת שרשור חדש כי זה לא קשור לקודם שלי. כשהייתי קטנה הייתי רואה כל מיני דמויות או יותר נכון תזוזות בצורות של עיגולים קטנים שכאילו הרכיבו דמות, אבל הדמות לא היתה ברורה אלא הייתי רואה אותם זזים. עכשיו יצאתי לסלון והאור שם סגור וניסיתי לראות אם אני רואה את זה גם כיום (כי לא יצא לי לראות את זה מאז היותי ילדה קטנה) ולא ראיתי כלום. עכשיו השאלה היא האם זה באמת משהו שראיתי או שאולי זאת הראיה שעדיין לא ממוקדת אצל הילדים?

מגי 336

New member
אני רואה אותם עד היום ../images/Emo13.gif

עיגולים לפעמים נראים כמו הבהובים, לפעמים עיגולים, לפעמים בצורה של תולעי-אור מרקדות הם בבית וגם בחוץ, בעיקר ליד חוף ים נקי.. את אומרת שהם הרכיבו דמות וזה חידוש עבורי..

kikona126

New member
כן כמו דמות

אני זוכרת משהו כמו ידים מרקדות (אבל גמישות מאוד, לא כמו שלנו). ממש תזוזה, וזה היה גבוהה (אבל הייתי ילדה הכל היה ניראה גבוהה), אני לא יודעתת אם אפשר להגדיר זאת כדמות אדם, אבל אכן דמות, אני לא זוכרת את הגוף אני זוכרת שתמיד שיוויתי לעצמי שהם שולחים ידים לכל מיני כיוונים ושהם יוצאים ונכנסים מהדלת בחדר, כי הם כל הזמן היו בתזוזה

גם אני ראיתי בתור ילדה כל מיני "עיגולים"

אבל לא כאלה שהרכיבו דמויות, אלא בצבעים די זוהרים ואפילו בצבע ה"אור"... גם היום רואה מידי פעם, אבל יותר ככתמים ללא קו מוגדר

abby22

New member
גם אני תמיד רואה עיגולים זוהרים אבל חשבתי שזה

פשוט בעיית ראייה כי כששאלתי את חבר שלי אם גם הוא רואה הוא אמר שאני מדמיינת. לי זה נראה כמו עיגולים שקופים זוהרים שפשוט נמשכים אחד לתוך השני(כן, יצא תיאור מסובך) וזה לא קורה כל הזמן אז לא החלטתי אם זאת בעיית ראייה הוא משהו אחר.

kikona126

New member
אולי הדמויות זה הדמיון שלי?

כי את העיגולים הזוהרים אני מזהה, ואני רואה אותם גם עכשיו אבל לא כמו שראיתי אותם כשהייתי יותר קטנה. אני זוכרת פעם אחת בצורה מאוד חזקה, וממש זכור לי שזה היה ניראה כמו דמויות... כי אני זוכרת שהם זזו לידי הרבה,....

abby22

New member
אולי דימיון? אולי בעיית ראייה? אולי משהו נסתר

הלוואי והיה אפשר לדעת בוודאות. לפעמים אני חושבת שאולי בגלל שאני כל כך רוצה לראות דברים אני כבר מתחילה לדמיין אבל למשל את העיגולים האלה אני יודעת בוודאות שאני רואה וזה נראה כמו אנרגיה שנשאבת לתוך העיניים שלי (קשה לי להסביר בדיוק).

גם לי עיגולי אור נשאבות לעניים ולפעמים יוצאות

משם. לא תמיד הן נשאבות אצלי. ואני רואה לפעמים הרבה נקודות קטנות לבנות זוהרות. גם חשבתי שזה קשור לראיה שלי שאולי נחלשת או משהו. אבל לפני הרבה שנים כשהראיה שלי בטוח הייתה טובה ראיתי עיגול בגודל אבטיח גדול - בצבע של אור כמו מנורה גדולה - נבהלתי וזה ברח.

../images/Emo221.gifעל עיגולים../images/Emo221.gif

מתוך הספר "ילדים רואי נסתרות" מאת סילביה בראון. "עיגולים ללא הבדל באיזה גודל או צבע חיים או מצולמים (לפעמים ניתן לראות עיגולים בתמונות שצולמו במצלמה) אינם אלא דרך נוספת של המלאכים להמחיש את עצמם על הארץ. עיגולים הם אנרגיה מרוכזת מאוד של השליחים והמגנים הקדושים ביותר..... עיגולים עפים, מרחפים ומתרוממים כפי שעושים מלאכים.... כדורי אור זוהרים שכיחים למדי נראים מסתוריים וחסרי הסבר אינם מפחידים את הילדים".

kikona126

New member
אני הייתי ילדה מיוחדת?

כי אני פחדתי מהם... ממש היו ניראים לי כמו דמויות ולא הבנתי מה הן עושות בחדר... אבל אני אספר לך סוד... הם תמיד היו ליד הדלת או ליד החלון, כניראה והם באמת היו שומרים
תודה על ההסבר, מעניין הספר הזה

את תמיד מיוחדת!!!!../images/Emo25.gif

הרבה פעמים חוסר הידיעה יוצרת פחד... כי לא מכירים לא מבינים....

kikona126

New member
כן.....

פחד זאת מילה חזקה אצלי השבוע. פירקתי הרבה פחדים מעל עצמי בשנה האחרונה. ועכשיו אני מוצאת את עצמי מול חברה לעבודה שמלאה בכאלו, ממש רואה את עצמי של פעם... מעניין מה אני צריכה ללמוד מהמפגש הזה...

kikona126

New member
אני אולי אפתח דיון בנושא

אבל לא יכולה לשתף בתובנות, זה אישי מידי. אבל אוכל לנסות להעביר תובנות למי שירצה לקבל.

kikona126

New member
עד שנשלחה לי ההודעה אתמול

היא יצאה בחצאים. גם את מיוחדת
תודה

למעלה