עיגולים שחורים מתחת לעיניים

myofer

New member
עיגולים שחורים מתחת לעיניים../images/Emo98.gif

אני ישנה לפחות 8 שעות בלילה ובכל זאת סובלת מעיגולים שחורים מתחת לעיניים. מה לעשות?

עדיין חסרה אינפורמציה

גם אם ישנים 8 שעות בלילה, עדיין זה לא אומר כלום על איכות השינה. יש אנשים שנוטים להתעורר בלילה, מכל מני סיבות, למשל בגלל הפסקות נשימה בלתי מורגשות, אבל הגוף "מתעורר חלקית" בשביל לחדש אותן, ולא זוכרים את זה בבוקר. יש תקופות יותר טובות או פחות טובות מבחינת השינה: חלומות, מתחים, מלאאא דברים. את ישנה בצהרים? את שותה הרבה קפה/מעוררים אחרים?

myofer

New member
איכות השינה../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

הפסקות נשימה - אין לי מושג. חלומות - די הרבה ולא תמיד טובים... מתח - נו מה לעשות.. כן לא שותה הרבה קפה ולא ישנה צהריים. אז מה לעשות? להירגע? מדיטציה? תודה מראש!

קטונתי קטונתי קטונתי מלקבוע, אבל

אתמול נקלתי לראשונה בשיטת דיקור יוצאת דופן שמשפיעה על העייפות. המטפל שלי, אחרי המוקסה, דקר אותי בזרת ימין ושמאל לשניה אחת בודדת.. יעל הסבירה שזה מתייחס לניקוז חום מהלב, דבר שמאפשר שינה קלה וטובה יותר.. אז אולי את פשוט צריכה אבחון של המערכות בגוף ולבדוק במה מדובר...

Inna K

New member
איבחון וטיפול חדישים../images/Emo101.gif

אני ממליצה לך לפנות למרכז האבחון והטיפול BIT MEDICARE לאבחון אנרגתי של תפקוד אברי הגוף בעזרת מיכשור וטכנולוגיה חדישים. אתר שלהם: www.bitmedicare.com למידע נוסף אשמח לעזור, בהצלחה, אינה

deep ocean

New member
אני מכירה מישהי שזה אצלה

תורשתי במשפחה, ואין לזה אפילו קשר לשינה. זאת אומרת, היא ישנה טוב, אבל גם לה וגם לאמא שלה יש עיגולים שחורים מתחת לעיניים כבר שנים רבות. טוב, בטח שאר החברים בפורום יוכלו לעזור יותר

myofer

New member
אצלנו אין תופעה במשפחה

ולא תמיד היו לי בכל אופן תודה.

earth8

New member
עיגולדים

למיטב ידיעתי עיגולים שחורים סביב העיניים מעידים על חולשה או חוסר איזון כלשהו של הכליות (ברפואה הסינית כמובן) לא לדאוג אין זה אומר שהכליות שלך "חולות" במושגים של רפואה מערבית. בכל אופן טיפול בשיאצו או בדיקור יעזור לאבחון והשבת האיזון ואני בטוחה שקימים עוד טיפולים רבים שיכולים לעזור בהצלחה

כולם צודקים..

ערב טוב, עידגולים שחורים מתחת העיניים יכולים להוות סימן למס´ דברים ובד"כ מתקשר לחולשה אנרגטית של הכליות ( האם יש דחיפות ותכיפות במתן שתן? כאבי פרקים או גב תחתון?) הכליות משוייכות לאלמנט המים ובאחריותם לצנן ולבקר את אנרגית האש המשוייכת ללב ואחראי על איכות השינה . סיוטים , חלומות רעים שזוכרים אותם, שינויים במצבי הרוח מעידים על חום בלב , יכול להיות שעקב חולשה של המים.. הגורם התורשתי לפי הבנתי אין במשפחה הקרובה אבל תבדקי גם דור אחד אחורה ( סבתא וסבתא רבה..). מעבר לכך יש עוד פרמטרים שכדאי לבדוק כמו האם יש נפיחות באיזור? האם הצבע משתנה משחור לחום כהה ? לרב לצערי לא ניתן לטפל בבעיה הקוסמטית ( פיגמנטציה וכד´) אבל בהחלט ניתן לטפל במקור הבעיה , דבר שיכול למנוע בעיות נוספות . בריאות וחג שמח יעל

ועוד משהו קטן..

האם לפני תחילת התופעה חווית או עדיין חווה תחושות של פחד? לפעמים יש קשר...

myofer

New member
עוד../images/Emo22.gif

יש לי כאבי גב תחתון - התחלתי לטפל בכירופרקטיקה לפני שבוע. חולשה של מים..?! איפה אפשר לקרוא יותר לעומק מזה אומר. תודה רבה
וחג שמח ושקט לכולם.

המלצה שלי..

גשי למטפל רב תחומי הוא יוכל לאזן אותך ולטפל במס´ סימפטומים יחדיו.. לגבי ירידה לעומק של הנושא תצטרכי לגשת לספרות מקצועית - כל מה שקשור ב - 5 האלמנטים.. את מוזמנת לקבל רקע על הפילוסופיה הסינית במאמר הבא. חג שמח יעל

הילהמ

New member
תשובה

הייתי מציאה ללכת למדקר מדופלם אבל אני מרשה לעצמי לעזור ולענות משום שגם אני סובלת מאותה בעיה. אני מדגישה ואומרת שכל אדם ובעיותיו הוא אך ישנה אפשרות שהעיגולים השחורים לא קשורים לכמות או איכות השינה אלא לאיכות חייך ככלל. ישנה אפשרות של מחסור דם לא סדיר או תזונה לקויה.ישנה אפשרות של מחסור בברזל או ויטמינים מסוימים שאם תקחי אותם התוספי מזון אולי זה יעזור. כדאי מאד ללכת למטפל בדיקור . זה עוזר או לפחות מכוון לקראת פתרון לבעיה

למעלה