עיגולי נחיתה של עב"מים ?

Alien

New member
עיגולי נחיתה של עב"מים ?

סתם שוטטתי ב-GOOGLE EARTH ומצאתי את העיגול הענק הזה עם צורה של מגן דוד משורטט על מדבריות ארה"ב מה זה יכול להיות ? שימו לב שזה שרטוט פשוט ענק

Darakan

New member
בכלל לא

מדובר באזור של Dreamkand (יותר מוכר כאזור 51). סביר ומדובר בשטח אימונים לתקיפת מטרות נ"מ. יש סברה שהרוסים פרסו את סוללות ה-SA שלהם בצורת מגן-דויד.

Alien

New member
אבל אזור 51 נמצא בחלק הדרומי של

נבאדה מצאתי את הבסיס הזה , המקום עם העיגול נמצא מערבה ומרוחק יותר .

Fenix Girl

New member
יש מליוני עיגולים כאלה ובכל מיני

צורות.. עדיין לא הוכיחו שזה אכן עב"מים. אבל אני תמיד מקווה :)

סוגיית הסימנים בשדות

מה לדעתכם יכול להיות ההסבר לכך, אם לא סימני נחיתה או קרינה או השד יודע מה? איך הסבר רציונלי יכול להיות לדבר שכזה?

J U B

New member
אנשים יוצרים את זה

זה ידוע יש מומחים לזה ובקשר להבדלים בין השורשים של התירסים כיביכול עלידי קרינה גבוהה או משהו כזה כלומר על ידי חללית זה הופרח רק אני לא זוכר את ההסבר

Alien

New member
ומה עם ציורי נאסקה בפרו ? ../images/Emo153.gif

באיזה אזור נידח ליד נסקה שבפרו נמצאת אחת החידות הארכיאולוגיות המוזרות בדרום אמריקה ! על האדמה המדברית משורטטים קווים לא מובנים אבל בצפייה מהאוויר הכל מתגבש ונחשפים היצירות . מאות קווים ישרים נמתחים על הפמפאס, צורות שונות וציורי ענק של בעלי חיים וצמחים המגיעים עד לאורך של 275 מ'. עד היום לא ידוע איך נבנו אותם ציורים ולמה , הדעה של הארכיאולוגים היא שאותם ציורים צוירו על ידי בני נסקה, אי שם בין שנת 200 ל-800 לספירה. השערות רבות הועלו גם ביחס לשיטת השרטוט והבניה וגם ביחס לסיבות לפרוייקט - החל מלוח שנה ענק, דרך אקט פולחני וכלה בסימוני שבילים בין כפרים. אבל שוב מדובר על ציורי ענק שרק ממבט ציפור / מטוס ניתן לראותם , ובאותה תקופה כלי טייס לא הומצאו בכלל . ת ע ל ו מ ה

Darakan

New member
התוכנית שהייתה בנשיונל ג'יאוגרפיק

נראה לי ביולי או ביוני, שודרה בערוץ סדרת תוכניות בנושא "העל טבעי". אחת מהתוכניות הוקדשה למעגלים. תוכנית ממש מרתקת, שחוקרת את התופעה מכל הכיוונים. החלק הכי מדהים היה סרט וידאו של 2 עיגולים קטנים זוהרים (אשר חזרו כמוטיב חוזר במהלך התוכנית, כעצמים אשר יוצרים את מעגלי התבואה), אשר יוצרים מעגל תבואה בזמן אמת! אני הייתי בשוק, במיוחד שלא ראיתי את הסרט בעבר (מוזר שהוא לא קיבל פרסום). אבל מהרה, צוות החוקרים של התוכנית עלה על אורך גרפיקה אשר מצא את הסרט המקורי ממנו נעשתה העריכה במחשב, והדבר הוכח כבדיחה בסופו של דבר. ד"א, חלק מהכדורים הזוהרים האלו, התגלו בסוף כשקיות ניילון מעופפות ^^ בעקרון, אני מאמין שמדובר ביישות אשר יוצרת את המעגלים (ולא "סופות פלזמה", או רק אנשים אשר מזייפים מעגלי תבואה כתחביב - למרות שיש הרבה כאלו). חלק מהצורות מורכבות יותר מידי על מנת שאיזו תופעת טבע ראנדומלית או קבוצת אנשים משועממים תיצור אותם. just my 2 cents

Volldemort

New member
נו באמת.

בזה אני בטוח לא מאמין. נכנסתי פעם לאתר שמזמין כאלה בצורות- היה הרגל של ביגפוט, וכל מיני אחרים... זה דפוק=/

למעלה