עידוד דחוף!!!

lilaaa1

New member
עידוד דחוף!!!

יצאתי עם בחור 3 שנים... קצת בעיות.. היינו בריב גדול ולאחרונה גיליתי שהוא בגד בי ולא פעם אחת
העניין הוא שתמיד כשהיינו מדברים על בגידות הוא היה ממש לא בעד (אחת הסיבות היא שההורים שלו התגרשו בגלל זה) עכשיו אנחנו בריב והוא לא יודע שאני יודעת אני כל כך מדוכאת, בחיים לא חשבתי שדבר כזה יקרה לי, ובמיוחד לא איתו. סמכתי עליו. למה אתם כאלה?
מהלעשות?

ebony

New member
יש ויש....

לא כולם כאלה וכן בחורה אמרה את זה כרגע.... עזבי אותו ואיך שורדה אומרת תזרקי אותו..... אני לא הייתי מסוגלת לחיות עם גבר שבגד בי גבר שבוגד פעם אחת תמיד בוגד יסלחו לי כל הגברים שלא מסכימים איתי. אבל אמון זה בסיס מאוד חשוב למערכת יחסים טוב נו זה ופתיחות.

skay5

New member
../images/Emo52.gif למה אתן הנשים חושבות

שיש לנו תשובה לכל שאלה, מה זה פה הכותל
סתם..סתם.. נו... לא לבכות, הנה בא העידוד "לא כל דרדר הוא פרח" ישנם ויש בדרכו פרחים
פרחים המפיצים ניחוח אשה
מפיג ריחו למרחוק
והלילך מותירה שובל.. תני לו את הזמן והיה ולא מצא יחבור אלייך חזרה.. כי אז תדעי שהוא שלך תמיד.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה. ואני לא חושבת

שזה ממש הוגן להכליל.. יש ויש בדיוק כמו אצלנו הנשים לא? ומה לעשות? בעיטה במקום רגיש נראית לי המעשה הנאות כתגובה. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

open space

New member
ברור שיש ויש. ואכן, מומלצת בעיטה

(מטאפורית, מטאפורית! אנחנו לא ממליצים על אלימות פיזית)

אורזמן

New member
שוחחי איתו ותאמרי לו

שאת יודעת על הבגידות שלו ותזרקי את הזבלבל לכל הרוחות . ואגב, בגידות יש בין שני המינים. בהצלחה בהמשך

skay5

New member
יו.. איזו אלימות../images/Emo122.gif איי...

כבר אמרתם שישנה בגידה בין שני המינים למה אלימות.. צריך ללכת עם מגיני ב...
זו לא חתונה קאטולית, אפשר לומר היה נחמד היה נעים, ביי, לא יפה, שבת שלום!

קלמטין

New member
תכלס...

אין פה מה להבין במין הגברי אלא מין אנושי. יש אנשים אמינים ופחות אמינים. שלוטים יותר בעצמם ופחות בעצמם... חשוב שתבררי מה היו נסיבות הבגידה. שלא תביני לא נכון לרגע בגידה זה דבר פסול בכל מצב, אבל כן יש הקלות בעונש. אם את באמת אוהבת אותו ועד היום סמכת עליו כל כך אז יכול להיות שקרה משהו, שהוא חשב משהו, שאת טועה, בכל מיקרה דברי איתו לפני כן. אם הוא יגמגם אז את כבר ידועת מה לעשות ואם הוא ידבר אז תשקלי בעצמך מה ההמשך...

k e r e n m

New member
קודם כל..

אל תכלילי לא כולם כאלה, שנית זה שאת מסכימה לבגידות של חברך ועוד נשארת איתו זו כבר בעיה מצידך, כי אני אומרת אדם בוגד זה אופי ואם את חושבת שתצליחי לשנות אותו את טועה, מה שאת צריכה הוא להיפרד ממנו וכמה שיותר מהר, ולהבין שקיימים גם גברים אחרים כאלה שאפשר לסמוך עליהם, נכון שקל לכתוב את המילה פרידה, אך קשה לבצע אותה בפועל, אך מצד שני לקבל את מה שאת מקבלת זה גם לא קל, אז תבחני את מה יותר חשוב לך להיות נבגדת או להיות נאהבת כי זה לא הולך יחד.

seeyou

New member
למה אתם כאלה?../images/Emo12.gif

חמודה איך הצליח בן אדם ,לכרות את האץ הראשוןביער? כאשר אץ אחד שיתף פעולה עם הגרזן! לחזור "למקורות"...הבגידה הראשונה מוזכרת ב"משולש" אדם-חווה-נכש! יוסי

lilaaa1

New member
אז ככה....

דיברנו והוא (כמובן) הכחיש הכל ,אני בחרתי להאמין לו מקווה שצדקתי...

למעלה