עידוד? מישהו?

מיישיי

New member
עידוד? מישהו?

אני פשוט מרגישה לבד וזה מתחזק מיום ליום.... אני משתייכת למסגרות שונות אבל פשוט מרגישה לא קשורה.. לא לשכבה בכללי, לא בתנועת הנוער שאני משתייכת אליה וגם לא עם הבנות בחוג שאני משתתפת בו אחר הצהריים.. באמת שנמאס לי מהמצב הזה..להיות לבד.. אני מנסה להיפתח ולהתחיל לדבר יותר וזה פשוט לא מצליח..ועוד שנה הבאה אני כנראה לא אדריך בתנועת הנוער הזאתי אז אני ארגיש יותר לא קשורה... לא היה לי עדיין חבר ... לא התנשקתי ולא כלום..אני בת 16 וחצי וזה לא תורם לי להרגשה הכללית.. וכמה שיגידו לי שאני נראית טוב זה לא יעזור לי להרגיש ככה..(אם זה עוזר לבסס תמונה אז אפילו דיגמנתי פעם באיזו חברת פירסום..) יצא לי להפגש כבר כמעט עם האנורקסיה (מפחידד..) ואפילו הכרתי בנות אחדות ששקעו בה..אבל בכל זאת אני הגיונית ולי זה באמת לא יקרה..אבל כבר הגעתי למצב שלא אכפת לי מכלום ואני מרגישה שגם לאחרים לא ממש אכפת ממני... עידוד.? =/ זה ממש חשוב לי,תודה מראשש.....

W e n d u s h

New member
אני חושבת

שאת פשוט צריכה למצוא מסגרת שכן טוב לך בה. ואיך עושים את זה? תחשבי על דברים שאת אוהבת לעשות, על תחביבים שיש לך, אולי יש כמוך ושנמצאים באיזו מסגרת חברתית? תראי, חבר זה עניין מאוד אינדיבידאולי, שלא קשור לאם את יפה או מכוערת. אני מכירה הרבה בנות שלא נחשבות נאות בכלל שמצאו חבר הרבה לפני כולן. כמו שאמרתי קודם, את צריכה לנסות לחפש מסגרת חברתית שתתאים לך, כזו שתרגישי בה נוח. תצטרפי לטיולים, תצאי אולי לאיזה מחנה נוער (לא במסגרת התנועה שאת נמצאת בה עכשיו), תחפשי עבודה.. כל דבר שייתן לך הזדמנות להכיר אנשים חדשים הוא טוב. בהצלחה

מיישיי

New member
לדעתך

אני צריכה פשוט כאילו להתייאש מהאנשים שאני מכירה עכשיו? אני לא מכירה מסגרות אחרות פשוט.. ואין לי זמן לעבוד.. והתחביבים שלי הם החוג ותנועת הנוער...והחוג שאני בו עכשיו הוא הכי טוב באיזור שלי.. חחח ולא אכפת לי שחוג זה מילה לילדים בני 5 ;)

W e n d u s h

New member
השאלה היא

אם טוב לך איתם או לא. עפ"י ההודעה הקודמת שלך הבנתי שלא ממש נוח לך איתם. ואם זה ככה, אז כן, את צריכה לנסות לחפש מסגרות חדשות, זו הדרך היחידה. אגב, באיזה חוג את?

מיישיי

New member
מה כאילו גם פה בקושי יתייחסו אלי..?

וונדוש תנקס על העזרה אבל הייתי שמחה לשמוע עוד דיעות.......... =/

למישיי

תראי אני לגמרי מבינה מה את מרגישה.... את לא יודעת כמה פעמים בחיים שלי ותאמת רוב החיים שלי הרגשתי שאני לא קשורה שלאף אחד לא אכפת ממני שלשום מקום אני לא משתייכת ובעצם זו תחושה הכי נורמלית והכי הגיונית שיש... כל אחד מרגיש במשך תקופה כלשהי כהאוטסיידר אבל בסופו של דבר זה עובר וכן תמצאי מקום שתרגישי סוף סוף שייכת... בנוגע לחבר, הכל תלוי בך. אולי את לא מרגישה בנוח אם בנים בגלל החוסר ניסיון, אולי את מאוד ברירנית, אולי את מחכה למישו מיוחד זה יכול להיות אלף ואחד סיבות ואם את מרגישה מוכנות ופתיחות בנושא אני כן מאמינה שזה יקרה בקרוב
מקווה שעזרתי במשו....

למעלה