עידוכונים משמחים.

my sTar

New member
עידוכונים משמחים.

השבוע היה אמור להערך המשפט אונס של חניכה שלי, (שעברה אונס שנה שעברה..), אז יום שלישי היא הייתה אמורה להעיד ויום רביעי חניכות שלי שהיו עדות. בכל מקרה, ביום שלישי גם המדריכה משנה שעברה הגיעה כי היא הייתה צריכה להעיד גם באותו יום וגם כדי ללוות את הילדה, בזמן שהמדריכה חיכתה בכניסה לאולם אני ירדתי עם החניכה למטה, כדי שהיא לא תצטרך לשבת עם המשפחה של הנאשם ושלא תצטרך לראות אותו בכלל. היא ממש בכתה ורעדה מפחד, וזה היה ממש קשה להרגיע אותה ובכלל להיות שם - כמעט אני פרצתי בבכי.. פתאום העו"ד קראה לנו לעלות למעלה, ואמרה לחניכה שלי שהיא לא צריכה לעלות להעיד וגם שאר הבנות לא צריכות לבוא, וכל זה בגלל שהנאשם הודעה במעשים !!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני רציתי פשוט לצרוח, ככה אחרי שנה ואחרי כל החקירות ואחרי כל ההכנה למשפט והתהליך הקשה הזה והתמודדות הקשה הזאת, וכל ההכחשות שלו- הכל פתאום נגמר בזה שהוא הודה במעשים. איזו הקלה זו, ואיזו שמחה שהאמת יוצאת לאור, ולא צריך להוכיח שומדבר ולא צריך לשנכע את השופטים ובכלל.. פשוט נקודת אור ענקית. אחכ נסענו איתה לים, כדי לחגוג את הניצחון והיה ממש ממש נחמד. גם כשסיפרתי לבנות בפנימייה שהיו אמורות להעיד - הן כל כך שמחו, והתרגשו. פשוט אבן ענקית ירדה מהלב.

למעלה