HoneyBadger
New member
עידון כבד בקר
מסתבר שאני מאוד רגיש לפרוקטוז שזה אומר פחות או יותר רגיש ל90% מהפירות והירקות.
על-כן הכנתי כבד בקר ללא ירקות והוא יצא מאוד כבדי בטעם ואני מנסה לחשוב עם מה לערבב אותו על מנת לעדן הטעם.
בעדיפות לרכיבים מהחי כגון ביצים, גבינות שמנות או שמנת.
בינתיים נראה שאני לא רגיש למאכלים מהחי אלא בעיקר למאכלים מהצומח.
מסתבר שאני מאוד רגיש לפרוקטוז שזה אומר פחות או יותר רגיש ל90% מהפירות והירקות.
על-כן הכנתי כבד בקר ללא ירקות והוא יצא מאוד כבדי בטעם ואני מנסה לחשוב עם מה לערבב אותו על מנת לעדן הטעם.
בעדיפות לרכיבים מהחי כגון ביצים, גבינות שמנות או שמנת.
בינתיים נראה שאני לא רגיש למאכלים מהחי אלא בעיקר למאכלים מהצומח.