עידו אני שונאת אותך

עידו אני שונאת אותך

נווה ים קפוץ אתה ואני לא אתפוס אותך שתמרחותפגע ותהיה צולע כל החיים שלך ותהיה פסיכופט גידם! יא חולרע! אני אתן לך 48 שעות לנסות לשנות את דעתי אם הזמן יעבור ולא תשנה את דעתי אתה מת תתחיל לדאוג!

יעל לכי לרוץ

ותצעקי אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ככה

עידו לך תרוץ

מהר מהר מתצעק "רקון!!!!!!!!! אני בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אולי הומופילים עושים לה את זה

יעל שתשמיני

שתשמיני כל כך שהתחת של גניפר לופז יהיה מניטאורי לידך שאירופה תיהיה מניטאורית לידך שתקבלי אחר כך קלקול קיבה ותקיאי ואז תלקקי לרקון את הפופיק לק לק ותיהיה לסבית אבל לא סקסית כי את סתם לא משהו ואז תשכבי עם הרקון

עידו שתלך ללוליטה

ותרצה לעשות אותך והיא תזרוק אותך לקיבינימט כי אתה סתם לא משהו והיא תזרוק אותך כל כך רחוק לארץ הפסיכופטיים שלא מסתדרים עם הבנות בכיתה שלהם ואז כולם שם ירצחו אותך והמוות שלך יהיה כל כך עלוב כי לא אהבת להדביק ציפורניים עם בנות!

חדגי

New member
מה לעזעל הלך כאן מעניין אותי דווקא

למה את פתאום כל כך שונאת את עידו מה הוא עשה לך???

NiGa

New member
היייייייייייי!!!!!!!!!!!!

DONT YOU BE CALLIN HER LOLITA!!! אני מצפה ליותר ממך יעלי!!! תראי מה עשית... עמדתי לרשום הודעת "וואי יעלי, זמן לא דיברנו, לא התראינו" וכו'... ובגללך הייתי צריך לצעוק!! יופי פוטר! מה אתה קורא לאנשים לוליטה?!

בשביל להגיע לפסיכופט

צריך לדבר בשפתו..
ליותם. ועוד

NiGa

New member
בהמשך להודעתו של מוטה -

למה באמת לא רואים אותך מחוברת יותר!? לפחות איי סי קיו אם לא REAL LIFE...

איש מעצבן מאוד החליט למחוק לי

חצי רשימה ולשים לי את כולם באינוויזבל או ויזבל או איגנור וכאלה וזה משגע לי את השכל כי אני לא יודעת מי זה מי כי הוא שינה לי לכולם את השמות

למעלה