עידו ממשיך לטייל במקסיקו

IDLVI

New member
"ממשיך על הים ממשיך גם מחר"

מכסיקו מדהימה. חודשיים וחצי כאן ועדיין לא ראיתי את הדרום ויוקטן. (מה שישראלים באים לראות) יועדכנו מתמונות מוואחקה והחוף הפסיפי בקרוב. מקווה להספיק עוד את גואטמלה הונדורס וקובה בטיול הנוכחי. אם לא אז לא נורא. יש לי עוד 98 שנה (בסיעתא דשמיא) לחזור לכאן. יותר מדי דברים שחובה לראות, קשה להחליט הרבה פעמים. מי שמתעניין בטיול ארוך ומקיף במכסיקו מוזמן לפנות אליי. אפשר להעביר פה כמה חודשים בכיף לא נורמלי

natyh

New member
חודשיים וחצי זה לא הרבה זמן

מחיקו פשוט ענקית ויש בה הכל. משום מה התרשמתי שהטיול שלך הוא ארוך יותר כנראה טעיתי. פירו שוה כמעט שנת טיול , ולא ראיתי בה הכל לאחר שנה . מחיקו גדולה ממנה פי שתיים כמעט. מאד התרשמתי מהאתר בוויה דה ברוו קראתי עליהם בעבר ומייק ברבר אלוף עולם לא רשמי בשהייה 727 ק"מ בטיסה אחת המליץ לי עליהם , אך עדיין לא הזדמן לי להגיע לשם . אני מבין מהסיפור שלך שפשוט צריך להגיע וכל האפשרויות נסיעה לינה והדרכה נמצאות שם בשפע . וכאן השאלה איך הכנסת האורחים באתר הזה לפי התיאור של הילדים שמפרקים גלשנים בכל אתר אני מבין שזה איזור כפרי לבבי חם ומאד זול , האם ההתרשמות מדויקת ?

IDLVI

New member
מי אמר שהטיול לא ארוך?

יש לי לפחות עוד חודשיים במחיקו. לגבי ברבו, כן. תגיע ויש אופציות. 3 עסקים עם שירותי צניחה וגלישה. אבל בכל אופן - תאם מראש. הכנסת אורחים נפלאה והמקום יפהפה לדעתי. בכלל מכסיקנים מאד לבבביים. לגבי זול - יחסית לסטנדרטים ישראלים, אירופאים או אמריקאים - זול. יחסית למכסיקו.. לא מהזולים. אבל לא באופן משמעותי בקיצור אין מה להתלבט, אני כבר החלטתי שאני עוד חוזר לשם.

natyh

New member
איתך הסליחה

ארך יותר , משום מה נראה לי שאתה שם כבר יותר משלושה חדשים. שאלה מקצועית נעזרת בהדרכה מקומית ? אם כן באיזה צורה מדריך שטס איתך ומכון אותך במכשיר קר או מדריך בהר או ברכב ? כלומר איך ההדרכה עובדת שם ?

IDLVI

New member
כן נעזרתי

בעל העסק הוא המדריך. קיבלתי הסבר מפורט על שדות הנחיתה, אתר ההמראה, מיקום התרמיקות. הדרכה נעשתה במכשיר קשר בזמן שהוא צפה מההר או משדה הנחיתה. כמובן שהוא גם וידא לפני שתכניקת ההמראה נכונה. כל אחד שמגיע מקבל הדרכה על פי רמתו וצרכיו. הוא גם יודע להעריך מאחר והוא מתעניין מאד בהסטוריית הצניחה או הגלישה של כל גולש.

natyh

New member
ג'ף

הוא אחד הטובים למעשה אחד היותר טובים. בכלל לקבל הדרכה ממנו זו בוננזה. נשמע ממש מעולה .

למעלה