עידית, אשמח לדיון איתך

chenby

New member
עידית, אשמח לדיון איתך

אז ככה, כל פעם שאני התחלתי קשר חדש (בכוונה כותבת בלשון עבר כי היום אני חדשה :) ישר התחילו פחדים שזה יגמר כלעומת שהתחיל - יש לציין שתמיד התחיל מהר, ונגמר מהר ולרוב אני זו שרצתה יותר.. . הגעתי עכשיו למצב שאינו מוכר וסביר עבורי (תודה לאל) הכרתי בחור מקסים , שמחזר אחרי, מתחיל איתי, מחמיא לי, גר אמנם רחוק ממני, אבל זה לא מטריד אותי - יותר מזה, אנחנו משוייכים שנינו לארגון מסויים שיש בו עוד מלא חבר'ה צעירים ואני יודעת על עוד מישהי ששמה עליו עין ואפילו יזמה איתו פגישה והוא אמר לה שהוא לא פנוי כרגע.. (ואת זה אני יודעת ממכרה משותפה של שתינו) הוא מהמם ומוצא חן בעיני ממש. ועכשיו עולים פחדים - עולה הפחד שזה יגמר וזה אפילו עוד לא ממש התחיל, עולה הפחד שהוא יגלה שאני לא מה שהוא חשב - הבנתי שההנחה הסמויה באמונות שלי היא שאני לא מספיק.. אני מאוד רוצה לשחרר את האמונה הזו ולהכניס בה אמונה חדשה שאני מספיק, ושאני מדהימה ושיש בי את כל האיכויות שהוא רוצה באישה אני אוכלת על עצמי את הסרטים האלו ובאמת שאין לי ממה - זה רק הרגלים ישנים של דפוסי מחשבה- פה את נכנסת לתמונה. אשמח לתגובה ממך. חן

מאתגרת אותי ../images/Emo140.gif

מהודעתך אני מבינה שאת במודעות מלאה לאמונה שחוסמת אותך. עשית צעד ענק ברגע שאת מודעת לחסימה. ממני סורי לא תקבלי עצות בסגנון: תחשבי מחשבות חיוביות. תתמלאי באנרגיות. תהני מהרגע. ועוד...ועוד... ממני תקבלי עיצה אחת בלבד: תתחברי למי שאת. אם את מוכנה להתחבר בואי נצא לדרך: מי את chenby ? יש לך שתי דקות לשווק את עצמך צאי לדרך.

chenby

New member
אוקי :) איתגרת חזרה

אני חן, חיה חיי חירות אהבה ושמחה. אני בת 29, מטפלת ברפואה משלימה בהכשרתי,מאמנת אישית לבחירה בהצלחה בחיים ובעלת עסק עצמאי בינלאומי, אוהבת מגע ותקשורת בין בני אדם, אוהבת לחבק, אוהבת להפיל אסימונים לעצמי ולעורר השראה אצל אחרים יש לי זוג הורים מקסימים 2 אחיות מהממות ו2 אחיינים מושלמים, אני מצחיקה, שמחה, אנרגטית ,מכילה, מאתגרת ומקבלת בהבנה, עוצמתית ובעלת תעוזה, יפה, יוצרת עולם טוב יותר עבורי ועבור הדורות הבאים. גיליתי לפני כמה שבועות על דפוס שלא ידעתי שקיים אצלי "not enough too much" או שאני לא מספיק או שאני יותר מידי - והתחלתי להגיד תודה על השפע, תודה על האהבה, ההצלחה אצלי ואני מספיקה. כנראה שאני צריכה לתרגל את זה יותר ולהפוך את זה לדפוס חדש אצלי. תודה עלייך :) אפשר להמשיך בדיון

התאהבתי בך ../images/Emo9.gif

בקשת להמשיך בדיון אז ממשיכים מזמינה אותך למשחק תפקידים סיפרת שאת מאמנת אישית לבחירה בהצלחה בחיים. אין לי ספק שבין לקוחותיך את נתקלת בא-נשים שהצלחתם לייצור את החזון שלהם. יום בהיר הם משתפים אותך שבתיאוריה הכל נראה נפלא, הלכה למעשה הם מתים מפחד מהשינוי. איך את כמאמנת מתמודדת עם האתגר?

chenby

New member
התאהבת??? יוווווו ../images/Emo9.gif איזה כבוד :)

הייתי שואלת אותו - מה זה שינוי עבורו בפועל (אותו\אותה\אותם) הייתי שואלת מה הוא יכול לעשות חדש היום שהוא לא עשה לפני - איפה הוא יכול לצאת מאיזור הנינוחות שלו ולבדוק איתו - האם עשייה של דבר מה חדש בחייו - קטן לכאורה כמו לעשות שינוי בתסרוקת, או לקנות בגד בספונטניות או סתם לפתח שיחה עם מישהו ברחוב- האם יכול להיות שהדבר הפעוט הזה הוא התחלה של שינוי גדול הלכה למעשה? ואם התשובה היא כן, אז אשרינו, ואם התשובה היא לא, הייתי שואלת אותו לאפשרות אחרת.. מה את אומרת? אוהבת את הדיון הזה תודה עלייך

מקצוענית ../images/Emo47.gif

מה למדת על עצמך מכל השרשור הזה? איך את מרגישה עם הפחדים עכשיו?

chenby

New member
אני מרגישה קודם כל אהבה.

אהבה אליי, ואהבה אלייך אני מרגישה שהדברים הם כל כך פשוטים ורק אנחנו מסבכים אותם כי זה זלזול באינטילגנציה שלנו שהדברים הם כל כך פשוטים. אני יודעת! שאני ראויה, אני יודעת שאני מספיקה ואני יודעת שהיקום תמיד בעדי. הוא שולח לי מסרים, סימנים, אנשים כל כך מופלאים לחיים שלי. ולא סתם הבחור הגיע אליי. הוא ראוי לי, והוא מספיק לי. ואני המראה שלו. ואני מספיקה. מופלאה. תודה :)

(קודקודקודקוד מכחכחכח בגרונו) בנות, בנות

לאהבה שלכן יש פורום נפרד לאהבת בנות, לא ?
(קודקודקודקוד - סגן נשיא בכיר לחקר שירשורים מעניינים)

למעלה