עידית היקרה לא שכחנו... המון מזל טוב!! המון אושר ואהבה עם מתנה קטנה ג'ני
J junny New member 6/6/04 #1 עידית היקרה לא שכחנו... המון מזל טוב!! המון אושר ואהבה עם מתנה קטנה ג'ני
D Dawn12 New member 6/6/04 #2 ../images/Emo65.gif מזל טוב עידית! ../images/Emo77.gif המון אושר, בריאות ועד 120, ושיהיה לך פשוט יומולדת מ-ד-א-ים! !HAPPY BIRTHDAY
../images/Emo65.gif מזל טוב עידית! ../images/Emo77.gif המון אושר, בריאות ועד 120, ושיהיה לך פשוט יומולדת מ-ד-א-ים! !HAPPY BIRTHDAY
ה הרמוניקה New member 6/6/04 #4 עידיתו'ש, ../images/Emo24.gifמזל-טוב../images/Emo24.gif שיהיה לך יום-הולדת הכי שמייח שיכול להיות, עד 120 ושיהיה לך רק טוב מכל ה- |
עידיתו'ש, ../images/Emo24.gifמזל-טוב../images/Emo24.gif שיהיה לך יום-הולדת הכי שמייח שיכול להיות, עד 120 ושיהיה לך רק טוב מכל ה- |
T The Abbott Girl New member 6/6/04 #7 ואו עידית המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo72.gif שיהיה לך המון המון מזל טוב עד 120, ושתהיי תמיד מאושרת! אומנם זה פורום צח"מ אבל התמונה מוקדשת לך, עם קאסי שלי והילארי שלך
ואו עידית המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo72.gif שיהיה לך המון המון מזל טוב עד 120, ושתהיי תמיד מאושרת! אומנם זה פורום צח"מ אבל התמונה מוקדשת לך, עם קאסי שלי והילארי שלך
D dviridit New member 7/6/04 #9 תוזה רבה על הכל, ממש מרגש. כל הברכות המהממות, העוגה והתמונה הלהיבו אותי. עידית שאוהבת את כולכם ומודה לכם.
תוזה רבה על הכל, ממש מרגש. כל הברכות המהממות, העוגה והתמונה הלהיבו אותי. עידית שאוהבת את כולכם ומודה לכם.
P python 4 New member 15/6/04 #12 עידיתוש!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif מזל טוב ליום הולדתך! (קצת איחור אופנתי.. לא נורא, נכון?)
עידיתוש!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif מזל טוב ליום הולדתך! (קצת איחור אופנתי.. לא נורא, נכון?)