עידית ועודד היקרים

עידית ועודד היקרים../images/Emo24.gif

את התודה הזאת רציתי להכניס להודעה נפרדת... משה ואני רוצים להודות לכם מכל הלב על התמיכה הרבה, על הסובלנות ועל הייעוץ הנפלא. תודה. תודה. תודה...

Adoushi

New member
אני לא יכול שלא להגיב

ולומר שהתרומה של משפחת הכדורים היא עצומה ואני לא מתכוון רק לדפי הפורום..אני משבח אותם על הקשרים האישיים שהם יוצרים ועל העזרה והייעוץ שהם נותנים למשפחות רבות בנושא ק"פ. ואני חייב לציין עוד פעם שהאתר שלהם מלא בחומר יקר ערך, שיכול לעזור לכל אחד מאיתנו. היידי כדורים

nlanxner

New member
גם לי קשה להתאפק...

מצטרפת למה שכתב אהאב - עוד לא נתקלתי עד היום באנשים כל כך טובים שמוכנים לעזור רק בשביל לעזור. התמיכה שקיבלנו מהם והאתר שלהם עזרו לנו רבות ועל כך שוב, תודה!

shaharhakmon

New member
אז אני אוסיף קצת../images/Emo176.gif

עידית ועודד אתם מדהימים, הרצון שלכם לעזור הוא נדיר, אני רוצה להוסיף את איהאב שתמיד עוזר, וכמובן את איילה ,את מדהימה!!!! שהדריכה אותנו באיך לעשות מסז' ליובל. נ.ב. ניסיתי אתמול ולא הצלחתי לספר לכם שליובל יש גבס ראשון! היא שוקלת 1250 גרם(כולל 100 גרם גבס),ולמרות זאת עושה פעלולים עם הרגליים.

כל הכבוד לה, יש לנו עוד

נינג'ה בפורום ובעולם
מי גיבס? איך הרגשתם? איך היא?... אני יכולה לכתוב עוד 100 שאלות......

מצטרפת למילים הטובות על הכדורים

עוד לפני שהכרתי את הפורום שלנו, הכרתי את האתר של עידית(מקווה שלא טועה בזמנים) שבאמת תמך ועזר... לפחות מבחינה נפשית. וואו שחר, אתה קולט? אתה אבא לילדה? לפגה? עם גבס בטח איזה מתוקה היא עם הרגליים הקטנות שלה..... חזקו ואמצו אורית דרך אגב, תמר יצאה מביה"ח?

shaharhakmon

New member
היי אורית

תמר יצאה כבר מזמן מביה"ח! אבל האמת אנחנו מבלים שם את רוב שעות היום. וכן אני מעכל למרות הקושי הרב,והיא פשוט מדהימה עם הגבס ובלעדיו

רחליקה1

New member
גם אני, גם אני בין המברכים...

קודם כל אנחנו כאן. היה מדהים גם אני מודה לכם כדורים יקרים על תרומתכם העצומה לנו ולמתן. מה היינו עושים בלעדיכם? האתר של כדורי היה המקור שלנו לידע. אוהבים אתכם. דיתי, כמובן שאת יכולה להביא את מי שאת חושבת שייהנה, למפגש (רק אתמול שמעתי את ההודעה). שחר ותמר יקרים. זה היה כל כך מרגש לשמוע על הקטנה (יובל? - אם כן זה שם מקסים). מקווה שעד למפגש תשתחררו מביה"ח, מאד רוצים לראות אתכם. אני מנסה להתעדכן בפרטים, מקווה לראות את כולם בקרוב. אה, ושכחתי, תודה רבה גם לאיהאב שעושה כאן עבודה נפלאה. יום טוב לכולנו, רחלי.

גם אני רוצה להגיד תודה

אמרו פה מילים מקסימות, ובאמת בלי העזרה והתמיכה לא הייתי עוברת את ההריון הזה. אז באמת, אני מאוד אוהבת את כולם (התמכרתי לפורום הזה, וזה בפעם הראשונה בחיים שלי) והמון המון נשיקות ותודות לכו.....לם. אוהבת אילנה.

למעלה