עידית, מטיסת השבלולים....

עידית, מטיסת השבלולים....

מה שלומך?, איך את?, סוחבת?, איך העוברית?, עושה סימנים? טוב היא לא רוצה שיאכלו עוגות מקמח מצה ביום הולדת שלה.... יום העצמאות זה טוב!!!! דברי איתה, בהצלחה ומחזיקה אצבעות לכל שינוי.. אורית

תשיעי למאי, זה התאריך המשוער

אני רוצה לסחוב כמה שיותר, תחזיקו לי אצבעות. ואורית, את צודקת. אין לי כוונות לאכול מצות ביומולדת של הבת שלי בכל שנה (-:

פרלמנים

New member
לסחוב כמה שיותר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

באמת, למה? לא בא לך כבר לפגוש אותה, להתמשמש ולהתפצ'פץ' איתה?
אני זוכרת שרציתי כבר ללדת כשהייתי בשבוע 37... דניאל היה בטטה והייתה לי בטן ענקית וכבדה בשיא הקיץ... בסוף נולד ב 39+5 במשקל 4.100 ק"ג... שמנמני...
מחזיקה לך אצבעות ללידה קלה ובזמן!
ד"ש לאושרי, ג'סיקה

אושרי נולד בסוף שבוע 36

הוא ישן עד שבוע 40! זה סיוט. תינוק שצריך ממש לנער אותו כדי שיאכל טיפונת... הפעם אני רוצה תינוקת בשלה (-:

פרלמנים

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה!

מקווה שהיא תגיע חמודה ביותר ומבושלת היטב
well done
באיזה שבוע את? בערך 36 כבר, לא? ג'סיקה

אירנה ק

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gifלך ול../images/Emo189.gif שלך

מאחלת לכן ש"תשב" בפנים ו"תתבשל" כמה שהיא צריכה וכשתחלית לצאת שתצאה בקלות ישר לתוך
ו
שלך. גם הבת שלי נולדה בשבוע 36.5 והיתה קצת ישנונית אבל אני כבר מתגעגעת לאתם זמנים

יחיאלוש

New member
בהצלחה ולידה קלה

ללא ספק כיף כשהם בשלים. אני לא יודעת מה זה ללדת לפני סוף שבוע 42.. יחיאל נלד בתחילת 43 עם זירוז... במשקל 4.400 ק"ג . שווה לסחוב למרות שאין כמו להיות אחרי. הסיוט הכי גדול זה לשמוע כל יום את כל השכונה: "מה, את עוד פה? לא ילדת?" הבן שלי הודיע לכל החברים שלו שהיום אמא שלו יולדת בן. זה היה בסוף 42. הם פשוט לא הסכימו להכניס אותי הביתה... מזל שלמחרת יילדו אותי!!! הקיצר, על חוויות לידה אפשר לכתוב כרכים של ספרים. שיהיה בשעה טובה ובקלות!!!!

פרלמנים

New member
חיה הי ! קיבלת את הודעתי בערב חג?

התגעגעתי, מה שלומכם? ד"ש לכל המשפחה ג'סיקה

יחיאלוש

New member
הפלאפון היה מקולקל

רק באמצע החג היה זמן לתקן אותו ולהתעדכן בכל ההודעות. תודה., חיה.

למעלה