עידכוים
מפגש מעריצים,הופעות,מצעד טורקיה

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכוים../images/Emo70.gifמפגש מעריצים,הופעות,מצעד טורקיה../images/Emo41.gif

שבוע טוב לכל גולשי האתר הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
לו"ז הופעות ,מפגש מעריצים וכל מה שבוער !! הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL ******************************** 19.6.08 מפגש מעריצים נט TV - עם הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL בפעם הראשונה מפגש מעריצים עם דיוות המעדונים אחד על אחד באתר הרשמי ברשת תפוז שעה שלמה של ברכות ,שאלות,והרבה מוזיקה טובה!! פתוח לקהל הרחב! 19.06.08 מועדון ה-RICH ת"א:מארח לסט המרכזי ! DUDI SHARON LIVE BOMBASTOS SUMMER SET 08 חוגרים+ 26.06.08 מועדון ה-TLV ת"א. המסיבה אל החופש!!! המסיבה המרכזית לנוער בישראל!!חוגג בסט מרכזי רווי חומרים חדשים עם ענק הסצינה DUDI SHARON 11.07.08 מועדון הפלטיניום-אילת !! ליין הגייז מארח את ההרכב למסיבת קיץ בועטת ומרעננת במיוחד טייטל המסיבה מסומן בעקבות ההד ההיסטרי של צמד האומנים לקראת האלבום החדש בקרוב BOMBASTOS !! 21+ קהל גייז וחברים. 12.07.08 מועדון ה-VIEW אילת. .DUDI SHARON FEAT JOUEL ליין הרוסים רבולושיין (אומן 17) יורד להפקה חד פעמית למועדון ה"וויו" לרגל השקת הסינגל הבומבסטי מתוך האלבום החדש (CHECK-IN-TAMPA-(BOMBASTOS 2008 לקהל הרוסי 24+ . 26.07.08 WORK-TURKY ISTANBOLL BOMBASTOS LIVE SHOW BY DUDI SHARON & JOUEL --------------------------------- לו"ז המשך לחודש 7-8 יפורסם בקרוב!!! המצעד הרשמי רדיו טורקיה דודי שרון עם SENYOUR מקום 29 כבוד !! http://www.radyomydonose.com.tr/main.aspx?page=top40&WEEK_ID=123 SUMMER BOMBASTOSSSS OSS OSS 2008 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ המשך שבוע נפלא ומקסים לכולם טל בר-זוהר !! איפה אתם בקיץ הזה VOZE ?!

CHRISS

New member
בתמונה ראשוםן מפגש בפעם הראשונה בישראל

אבל בעבר היה סוג בכזה של מיפגש גם לדנה וניקה זה פעם ראשונה ללצמד דודי וג'ואלה אבל זה סוג מפגש שהיתקיים בכל מיקרה המון בהצלחה מצפים לראותכם שם את כולםםםםםםםםםםם

TAL BAR ZOHAR

New member
עדיין עומד מאחורי המילים בפעם הראשונה!!

מפגש מעריצים דרך אינטרנט TV !! כשאני מעלה מלל נא לא להגיב ולהשיב מסר שובבי וחובבני ולהציר שהוא לא מדוייק !! דנה וניקה כבודן במקומן לחלוטין!! אין קשר לפריצות שכל שניה להציף הודעות ולציור אינטרגיה זה חלש וסתמי! שוב מפגש מעריצים לראשונה דרך אתר אינטרנט לא התקיים בישראל וכמובן שלא ברשת תפוז !! אני מתנצל על ההתפרצות אני אוהב שדברים נאמרים במדוייק המשך שבוע נפלא ! ואכן כולנו מרגשים ומצפים לראותכם במשך השבוע נעלה אשכול מסודר לשירשור שאלות שיעברו למערכת תפוז !

טללל איזו הפצצצההה

עכשיו דילמה בין הריץ לטי אל וי ..נראה מממ בריץ יותר יתאים לגילאים שלי בכל אופן קודם המפגש מעריציםםם אני כבר מחכה לזההההה וראיתי שגנבת ממני טל את VOZE VOZE חחחחחחחחח קיץ כאסחחחחחחח יאללללללהההה!!!!!!!!!

דורעעע

New member
אויייי איך אני מחכה למפגש ולטיאלויייייייי !!!

דודי וג'ואל אהבת חיייי אין עליככם ! 3>

גרוזיה

New member
חח עומרי למה אתה מספיד כזה מהר

טל אמר שיש המשך להופעות ושזה יפורסם בהמשך אני בכל אופן יודעת על הופעה ענקית שהולכת להתקיים בצפון אבל אסור עדיין להפיץ בציבור כי טל ימחוק אבל תברר בצפון מה קורה לקראת חודש אוגוסט זה הולך להיות שיא!!

oshrikii3

New member
טיאלוי ? יהיה הווווורס...

חוגגים למיצי שלי יומולדת 3>

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלא הבנתי מה יהיה עם המפגש

איך זה יהיה? בצ'אט של תפוז? הם ידברו ויצלמו אותם ואנחנו נשב ונתסכל? נכתוב שאלות מראש?

ציונעע

New member
אני יהיה בטוריקיה! הורסססס:)

ט'חח איזה טוריה ואיזה נעליים? בא לי ג'ואלללללללללל=\ מפגש מעריצים בא לי כבר:] וואלק טיאלוי יומולדת שלי הורסססססססססססססס 3>

למעלה