עידכון בקשר לכפיל של אלכס....

עידכון בקשר לכפיל של אלכס....../images/Emo13.gif

אז אמממ..... הוא גר בשכונה שלי!!! אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!! איך לא ראיתי אותו עד עכשיו??? פאקינג שיט! פתאום בערך ב-12 בזמן ההפסקה אני קולטת אותו, צועד לכיוון היציאה לשכונה שלנו! וזאת כבר פעם שנייה אז זה חייב להיות נכון....גרררר!!!!!!! אהה וגם גיליתי ת'שם שלו....ננה בננה אתם לא תדעו!!!
אוף אבל אני מזה ביישנית בקטעים האלה....אבל אני חייבת לדבר איתו!!

../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifגם השכן שלי!!!!!!!!

כן גם השכן שלי דומה לאלכס שתי טיפות מים ויש לו להקה משלו והוא חתיך חבל על הזמן הוא עירבוב של בין אלכס לפרינס וויליאם הבעיה שהוא לובש כל הזמן שחור ונראה לי הוא הומו ................

אבל למה דווקא השם הזה???

אין עוד שמות אחרים בעולם מלבדו?!?!?!? ואילג זה לא שם כל כך יפה... אוהבת -

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

עילג זה מישהו שמגמגם... פשוט ראיתי אולג וזה הזכיר לי עילג... עזבו זאת אני והשטויות שלי...

Drorrrrrr

New member
לא רגיש דווקא ../images/Emo9.gif

אמרתי שאני לא חושב שהייתם יודעים על זה אילו הייתי

../images/Emo124.gifאז ככה../images/Emo39.gif

אם הוא הומו אז הוא לא יוכל להיות איתי אבל עם דרור אולי .רוצה אני ידבר איתו ? קוראים לו פיליפ

../images/Emo6.gifבדיחה

זו הייתה בדיחה.......... אל תשימו לב להומור שאף אחד לא מבין לא התכוונתי להעליב לא את דרור ולא את השכן שלי

כן דרור, גם אני לא

התכוונתי לזה באמיתי.... סתם בצחוק :) חחח אולי תיקח את ההצעה של באפי ונסדר לך את פיליפ??

crazy4tc

New member
אבל הוא הרגע אמר שהוא לא הומו...

דרורוש מיוחד!!! והוא לא אוהב שמפלים הומואים לרעה... אבל דרור- אם באמת היית הומו אז למה לא היית מספר? אין לך במה להתבייש!!

בסדר../images/Emo39.gif

אף אחד לא הפלה את ההומואים ההפך הוא הנכון לי יש למשל הרבה ידידים הומואים והם בני אדם נפלאים!!!!!!!!!! וזה לא משנה מה אתה אלא מי אתה בתוך תוכך

למעלה