עידכון בקשר לתוצאות הבדיקות

עידכון בקשר לתוצאות הבדיקות../images/Emo124.gif

שלום חברים יקרים שלי אני שמחה היום.... הגיעו לאחר ימים מורטי עצבים בציפייה לתוצאות הבדיקות...התוצאות!! והבטחתי לעדכן אתכם ואקיים ובכן התוצאות טובות יותר ממה שציפינו לשלושה חודשי טיפול... אבא מגיב לטיפול די טוב הגידלו בריאה הצטמצם " בצורה ניכרת" . הרופאה אומרת שהוא הצטמצם מאוד... כמו כן הגרורות שהיו לאבא בראש ובבטן נעלמו לגמרי ולא נשאר מהם שריד כלומר כרגע נשאר רק הגידול בריאה שדי הצטמצם. אלו בשורות טובות והרופאה אמרה שזה ממש נס! אמנם עדיין יש במה להלחם ונקבעו עוד שלושה חודשים של טיפולים כדי לחסל מה שנשאר בריאה... אבל העיקר שהחומר מגיב ואנחנו בדרך הנכונה... מרוב התרגשות והצטברות של מתחים לקראת התוצאות בכיתי במשך שעה ששמעתי את התשובות מהתרגשות! אני מקווה שהוא ימשיך ככה ושזה יעלם לגמרי.. תודה לכם שאתם מלווים אותי בימים האלה ..זה עוזר לי בצורה בלתי רגילה ! ושנשמע רק טוב ליטל

etiush

New member
מזל טוב

זהו אכן נס, בפורים אמרו טובים, שהדברים מתהפכים ושחודש אדר הוא חודש לניסים ולשמחה. אני שמחה לשמוע על אביך. אימי במצב פחות טוב מיום ליום, אך גם אני נאחזת בתקווה ויודעת שיהיה בסדר אם רק נאמין

נס פורים

תוצאות נפלאות. שימשיך ככה והוא כבר על המסלול הנכון להבראה. מסרי לו רפואה שלמה

ornusha

New member
שמחה לשמוע...

המון בריאות ואושר, ושהמגמה החיובית תמשך ככה!

סינדי24

New member
נפלאה שלי ../images/Emo24.gif

כמו שכבר אמרתי לך בפרטי, אני כ"כ שמחה בשבילך!!!! זהו רגע נפלא ושמח שיש להוקירו, זה נותן חוזק שלא יאומן ותקוה, המון תקוה לקראת הרגע בו אביך יבריא לחלוטין! (ב"ה) מקווה בעצמי ומחכה בקוצר רוח לרגע הזה עם חבר שלי.. ד"ש לאבא, ורפואה שלמה!

נאן

New member
יופי רק בשורות טובות../images/Emo24.gif

שתשמעו רק בשורות טובות ותתחזקו. וניסים עדין קימים ...... מאוד מאוד שמחה בשבילכם ובשביל אבא שלך נאנוש

למעלה