עידכון גירסת FIRMWARE ל-H-10

iaqweasd

New member
עידכון גירסת FIRMWARE ל-H-10

שלום, רכשתי לפני כמה ימים את ה-H-10. שמתי-לב, שבכל חיבור מחדש של המכשיר למחשב, ה-IRIVER PLUS מודיע לי על גירסת קושחה חדשה שקיימת וניתנת לעידכון. שמתי-לב שהממשק איטי לפעמים בעת מעבר משיר לשיר, אז אני מניח שיש צורך ממשי לעדכן. לכאורה, התהליך נראה פשוט בחוברת, וגם החלון קטן שקופץ ב-IRIVER PLUS נראה די תמים ופשוט. הייתי מעוניין לדעת האם עידכון גירסת המכשיר הולך חלק, תקלות כלשהם? ובכלל, מה צריך וכדאי לדעת? תודה!

bitonano

New member
ואם יש לו אירופאי!!?!?!?

זה קישור לאייריבר אמריקה בלבד!

bitonano

New member
התבולבלתי.. כי היה רשום אייריבר.קום

וזה האתר האמריקאי.

iaqweasd

New member
יש לי אירופאי (באג)

אני אנסה עכשיו. בכל מקרה, הכוונה לאיטיות פה ושם במעבר בין שירים בנגן. העברת שירים למכשיר אכן טסה לי. תודה.

bitonano

New member
עדיף וקל לעדכן בדרך שונה

תיכנס לאתר של אייריבר ותוריד את גרסת הפירמוור העדכנית ביותר 2.05 אחר כך יש לך שם בדף הורדה הוראות ברורות, זה קובץ EXE. דרך האייריבר + יותר לפעמים את תופעת ה-system file missing שזה קורה צריך בכל מקרה לעדכן ידנית.

iaqweasd

New member
זה עידכן אוטומטית...

לחצתי על YES בבקשה האם לעדכן את גירסת המכשיר ל-V2.05 ב-IRIVER PLUS, הוא הוריד את הקובץ ולאחר מכן ביקש ממני לנתק את ה-USB... וזהו (אכן מופיע לי במכשיר גירסא V2.05). נכנסתי כמובן בסוף ל-EXTRA ובחרתי בעידכון גירסא. אגב, הבאג של האיטיות בין מעבר משיר לשיר בנגן עצמו הסתדר, עכשיו הממשק יותר מהיר. תודה!

iaqweasd

New member
האמת היא ששכחתי לנתק...

בצורה בטוחה. בגלל שאחרי שהוא גמר לעשות DOWNLOADING הוא ביקש לנתק את המכשיר ולא העליתי על דעתי שהוא בכלל סיים לעדכן? נזק כלשהו? לבצע עידכון שוב?

למעלה