עידכון גמילה - 1

נקיטה...

New member
עידכון גמילה - 1

ובכן... מצאתי אותה אתמול בשעה 16.30 בגן... הבטתי בה... היא ישבה שם, עם קוקיות, שמלה אדומה, מביטה בטלוויזיה ביצורים הדבילים הללו הטלאטביז (בטח זה שהמציא אותם מהההה זה שונא הורים...). היא לא ראתה אותי. היא חייכה... הגננת חייכה. נשמתי לרווחה. הבנתי שהבלונדינית שלי ``שיחקה אותה``... קראתי לה, היא הסתובבה, צרחה את הצרחה הקבועה ``אמאאאאאאאאא``... חבקתי אותה בחום... אוףףףףף כמה אני אוהבת אותה. קבלתי עידכון מזירת הקרב (השירותים) ובכן... היא עשתה פיפי 4 פעמים ... 4 פעמים!!! אפילו פעם אחת לא ברח. באיזה גאווה התמלאתי... חחחחחחחחחחחחחח... אפשר לחשוב ``כולה`` פיפי... אבל זה פיפי של הנסיכה הבלונדינית שלי. ובכן... התחלנו יום נוסף ללא טיטולים... כן יום נוסף. היום היא היתה עם... תחתונים לבנים עם ``סימבה`` בקדימה... (אל תגידו לי ש``סימבה`` זה פאסה... אני אוהבת את היצור הסעיר הזה...). ו... דספרדווווווווווווו... אמא באמת בלי חיתולים... בחיי... (מה אני לא אגיד בשביל שהיא תוותר על הטיטול...). הי... הי... הי... אני רואה אותך מחייך... כאילו שאתה אף פעם לא אמרת לו... ``תראה גם אבא עושה פיפי בשירותים... הנה גם לאבא אין טיטול...``... (טוב אז לא אמרת... טוב טוב... אז אני אמרתי...יודע מה... איך באמת אמרתי כזה דבר???)... יום טוב... נקיטה

דספרדו

New member
בטח מחייך

קודם זה שהגננת חייכה זה כבר טוב ולראות שיפעת תלתלים זהובים צועקת ``אימא`` ורצה לקבל חיבוק גדול זה נהדר {באמת} שלא לדבר על הלב, איך הוא מתמלא.. והתחתונים הקטנים עם סימבה זה ענק {שלי תקוע עם פוקימונים ניצחיים} וארבע פעמים!! `חיי מוכשרת הקטנה הזו שלי בשיא הטבעיות היה עושה בתחתון ורק אז נזכר להגיד ``פיפי``!! אבל ניקיטה את נחשפת לאט לאט קודם כל אנחנו יודעים שאת אהמממ ללא חיתול {שוב מתאפק בקושי} וגם אוהבת שעירים {מתה על סימבה השעיר הזה} שששש.. סתם מחייך אולי זו הזדמנות לספר משהו קצת מגעיל נכון שאמרתי שמתרחץ עם הילד לעיתים קרובות אז אהממ.. שוקל שביתה מצידי אתמול בשיא הכיף {מקלחת} הוא יוצא לו מהמים בשיא הטיבעיות הולך ומתיישב לו על האסלה אני ```שביל מה לאסלה? תעשה פיפי פה`` והוא בהבעה אדישה משהו אומר ``קקי``!! קקי????!!!!!! לא הספקתי להגיד לו ג`ק רובינזון וכבר המצח הקטן שלו קיבל קמט כזה {של ריכוז} מה אגיד לכם? איכסססססס בחיי טוב עכשיו אני כבר בטוח {דומה לאימא} מקווה שיהיה רק טוב... B-)

מיה30

New member
נראה אותך

מנקה את זה אצלנו הקטנצ`יק עושה קקי באמבטיה ובלי להודיע זה באמת איכססססססס אמיתי מיה30 {ששוקלת לגמול גם את הקטנצ`יק...} B-)

אמיר.

New member
לא איכס

כל מה שהילדים שלי עשו לא היה איכס. וזה קרה באמבטיה ועל השטיח בסלון ובמיטה ועל החולצה (שלי) והשד יודע היכן עוד (אחרי ארבעה מתרגלים לכל המקומות) בלי פאניקה מנקים את הילד והשטח (עם אקונומיקה השטח לא הילד) ובסוף לא לשכוח לרחוץ ידים.

ronitfin

New member
בת כמה הקטנה שלך?

שלי בת שנתיים, אבל כך כך בגרותית בשבת ממש הייתי מאוכזבת, בכל היא הכי טובה מכולם, ובזה?!!

למעלה