עידכון גמילה - 3

נקיטה...

New member
עידכון גמילה - 3

``ישששששששששש...... יששששששששששש...... היא נשארה יבשה``.... (רגעעעעע זה מה שלורה אמרה שאגיד... לא?). ובכן חברים... הכלללללללל יבש!!! באיזור הנוזלי... הכל נפלא... שליטה מצויינת... יבשה לחלוטין!!! ועכשיו לעניין המוצק - הקקי. ובכן... וזה במיוחד בשבילך דספרדו... הינו בשירותים אתמול... היא על האסלה... אני יושבת לידה ואנחנו שרים ``קקי ... קקי צא החוצה... צא קקי חמוד...`` היא מאושרת מהשיר... אני מאושרת מהחיוך שלה... ופתאום... הוא עלה בראשי... דספרדו... ישר שתקתי... (מה קקי חמוד... מה?) עם הקקי... לא הולך לנו... היא פוחדת... משאירה אותו בפנים... למרות השיכנועים, השירים ההצגות... ו... דספרדו... השיר הושר... סתם... תבין... מה אני לא אעשה כדי שנצליח... (אני רואה אותו מחייך, אני רואה). יאללה ממשיכים! יום יבש... אמן! נקיטה

נקיטה...

New member
עדכון גמילה - 4

חחחחחחחחחחחחחחח האם זו מחמאה שאלת... ובכן לא ממש ה``קקי``במובן המוצק של העניין הזכיר לי את דספרדו אלא ה``קקי`` מבחינה רוחנית... הזכיר לי אותו... (קקי רוחני... יש דבר כזה?)... בכל מקרה אני שמחה לבשר... כוחותינו יבשים לחלוטין! גם קקי... וגם פיפי... באסלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ! באסלהההההההההההההההה! באסלההההההההההההההההההההההההההההההה!!! היא כזו גאונה... אני חושבת שנה הבאה לרשום אותה לאוניברסיטה... (לא, לא, דספרדו לא הזכיר לי קקי... נוווווווו איך אסביר את עצמי...איך?)... נקיטה

lmerav

New member
וואווווווווו

שאלה מאם טריה : האם בתוך שבוע הילדה כבר נגמלה לגמרי ?????? נשמע לי במהירות הבזק ? הגיוני ? שיהיה כמובן רק בהצלחה.. אני מחכה בקוצר רוח לשלב הזה בחיי בני אבל יש עוד הרבה זמן בינתיים אני נהנית מהשלבים הנוכחים שהם מקסימים באותה מידה. ניקיטה אני אוהבת לקרוא את החוויות עם ילדתך. היא נשמעת מקסימה. תמשיכי לספר לנו חוויות. אני אוהבת לצחוק ממה שאת כותבת.

דספרדו

New member
מחייך ברור

פייר? אני חושב שהילדה שלך מקסימה! {דווקא את זה אמרתי ברצינות} ומוכן בשבילה אפילו לשיר ``קקי קקי צא החוצה`` {טוב טוב קצת נסחפנו, התכוונתי לשיר מרחוק!} ואפילו אם רוצה אני מוכן לדקלם לה את הקלטת ``נגמלים מחיתולים`` {אהמממ.. אולי קצת יותר בס מחני נחמיאס} שלא תגידי שלא משקיע ב``תלתלים הזהובים`` שלך!! אבל אם מדברים כבר ולא שממש נגעל {איכסססס, ניפלט לי, אופס} אז תגידו לי בעלות ובעלי ניסיון! מתי כבר הם {הגמדים} מתחילים לנגב לבד??? וניקיטה!!! לא באמת נזכרת בשם שלי רק כשהיא עושה קקי????{סתם בצחוק ראבקק!} והעיקר! שתעשה פיפי וקקי כמה שהיא רוצה ואיפה שהיא רוצה רק שתמשיך ותחייך ובטח שתמשיך לצעוק ``אימאאאאאאאאא!`` כשאת מגיעה לאסוף אותה מהגן והכי חשוב רק טוב {באמת}! מחייך שוב בחיי!!

למעלה