עידכון גרסא

Inigo Monttoya

New member
מה זאת אומרת לא מוכן להתקין ?

איזו הודעה את מקבלת ? מה קורה בדיוק ?

Inigo Monttoya

New member
בעיה

בהסרה של התוכנה לא נמחקים קבצי הגיבוי, אבל מכיון שיש לך בעיה להתקין אותה עכשיו, אי אפשר לדעת אם תצליחי להתקין אותה לאחר מכן. כעיקרון כשאת מתקינה גרסה חדשה מעל גרסה קיימת, מתבצעת הסרה של של חלק מהרכיבים של התוכנה לפני ההתקנה של העדכניים יותר, כך שגדולים הסיכויים שגם הסרה רגילה לא תצליח. נראה שקובץ מסויים מהתוכנה חסר ולכן לא מתאפשרת ההסרה. פתרון לזה יכול להיות אולי על ידי תוכנות שמבצעות הסרה של תוכנות בעייתיות ושעושות ניקוי של התוכנה מהרג'יסטרי במחשב. בכל מקרה, לפני שאת נכנסת להסרות לא קונבנציונאליות, היית ממליץ לבצע גיבוי על מחשב אחר או לפחות לשמור איפשהו את הגיבוי ששמור על המחשב שלך. נתן למצוא את הגיבוי ב C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup זה לא כולל את האפליקציות. האפליקציות שמורות ב C:\Users\USERNAME\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications

Inigo Monttoya

New member
עכשיו שמתי לב לקובץ שצרפת...../images/Emo163.gif

ניסית לעשות הסרה רגילה של האייטיונס ?

Yael Zeevi

New member
עידכון גרסא

המכשיר שלי לא פרוץ ורציתי לעדכן גירסא במרכז שירות. נאמר לי שאני יכולה גם לבד בבית פשוט להוריד את הקובץ ובאייטונס לעשות shift והגרסא שהורדתי. שתי שאלות: 1. האם אפשר לשדרג ל-5 בלי בעיות 2. אם זה לא פורץ את המכשיר אלא רק מעדכן גירסא האם עדיין אוכל להפעיל עיברית באייפון. למען הסר ספק יש לי אייפון 4 גרסא 4.1

Muly Levy1

New member
עדכון ל-iOS 5

היי יעל, עדכון הגרסא כמובן ששומר על העברית במכשיר כמו כן את יכולה פשוט להוריד את הגרסא הכי עדכנית של האייטונז מהכתובת הבאה: http://www.itunes.com - הגרסא העדכנית היא 10.5 ולאחר מכן חברי את האייפון לאייטונז (מחשב) ותלחצי על כפתור Check for updates *חשוב לבצע גיבוי לתכנים שבאייפון טרם ביצוע העדכון - ניתן להיעזר בסרטון הדגמה הבא שמסביר כיצד לבצע גיבוי באייטונז: http://youtu.be/BNoH5Sqzy90

Yael Zeevi

New member
רק לוודא

רק מוודאה פעם אחרונה, זה לא יפרוץ את המכשיר? זה לא יבקש להתחבר לאייטונס כל פעם שהמכשיר יכבה?

Yael Zeevi

New member
ללא נושא

תודה על התשובה המהירה. רק להיות בטוחה, זה לא יפרוץ את המכשיר והגרסא 5 לא תאלץ אותי להתחבר לאייטונס כל פעם שהמכשיר יכבה?

Muly Levy1

New member
תשובה

רק אם המכשיר פרוץ הוא דורש לחבר את עצמו לתוכנת הפריצה כל פעם מחדש אבל הגרסא הזו היא גרסא רשמית ולא פרוצה מבית Apple ולכן אין לך ממה לחשוש

למעלה