עידכון דריוור (USB)

o a k y

New member
עידכון דריוור (USB)

שלום, היום פירמטתי את המחשב שלי, והעלתי את כל המחשב מחדש. הייתה לי בעייה עם ה-DRIVER של ה-USB, שהייתה גקורמת למחשב שלי להיכבה אחרי הופםעת מסך כחול. בזמנו (לפני שבוע
) התקנתי את ה-DRIVER מהדיסק שקיבלתי עם המחשב שלי (הדיסק של הלוח אם) ASUS P4R800-VM. עכשיו, כשאני מנסה להתקין את הדרייוור מהדיסק, המחשב "לא מוצא" את ה-DRIVER. מישהון יודע מה אני יכול לעשדות? ואיך אני יכול להוריד את ה-DRIVER? אשמח אם תוכלו צלעזור לי ף-) אני מצרף תמונה --> פבלו

IBZ

New member
-->

יש שני סוגים של USB- הישן בגרסה 1.1 והחדש בגרסה 2.0, תלוי בלוח האם שלך. בכל מקרה, לחץ לחיצה כפולה על הסמל במנהל ההתקנים ונווט לתיקייה המתאימה בכונן הדרייברים של לוח האם. נ.ב- לא ציינת מערכת הפעלה...

o a k y

New member
אוקיי תודה >>

ככה, האיך אני יכול לדעת מה סוג ה-UAB שלי? אני בטחוח שזה 2ץ0 כי זה מוחשב שקניתי לפני שבועיים\\ הוא חדש לגמרי. לגבי התקליטור, אנ\\יש הבמון תק\יקיותצ בדיסק, איך אני יכול לדעת לאן לנווט כדי למצוא את הדריוור? תודה רבה! נ.ה: יש לי WINDOWS 2000

o a k y

New member
ההודע ההקודמת - תיקונים ../images/Emo3.gif

לגבי ה-USB, בדקתי ב-EVERST הוא 2.0 זה עוזר? לגבי התקליטור, יש בו המון תיקיות.. איך אני יכול לדעת לאן לנווט כדי למצוא את ה-DRIVER? ואיזה דירוור אני צריך מהתיקיות ששם? תודה רבה!

IBZ

New member
-->

לרוב תחת תיקיית DRIVERS יש תיקייה תחת דגם לוח האם שלך בשם USB, אם אין בצעי חיפוש לקבובץ המכיל את המילה USB בכל התקליטור. למציאת דגם לוח האם בדקי ב-EVEREST.

o a k y

New member
הנה -->>

חישפתי בדיסק, אבל לא מצאתי יתאת הDRIVER המבוקש. אני מצרף צילום מסך, לאן לדעתכם אני צריעך להיכנס כדי להשיג את הדריוור? והנה הדגם של הלוח אם שלי: Asus P4R800-VM .

IBZ

New member
-->

מאחר ויש לך WIN2K אני משער התקנה ע"י SETUP תתן לך אפשרות להתקין את ה-USB. נ.ב- מה יש תחת תיקיית DRIVER?

o a k y

New member
הצלחתי ../images/Emo13.gif

עידכנתי את הWIN 2000 שלי, וזה סידרת את הבעייה
תודה רבה!

למעלה