עידכון: הם הולכים לדון בנושא בשנית

עידכון: הם הולכים לדון בנושא בשנית

בחמישי הבא (4 ביולי) תקיים ועדת הקליטה דיון נוסף בעניינינו ו... מי יודע? אולי יחליטו אחרת.... בינתיים אני מחפשת, ולא ממש מוצאת... מחפשת משהו שאין בו התפשרות גדולה מדי. ומתפללת, הרבה.... תתפללו איתי? מבטיחה לעדכן בשישי הבא (5 ביולי) טוב, אף אחד לא הבטיח לי חיים קלים

ה- 4 ליולי

הוא יום העצמאות האמריקאי, נקווה שתישרה על הוועדה רוח השיחרור והם יקבלו אותך

חחחחח לא חשבתי על זה!!!

וחיינו די קשורים בהיסטוריה של ארה"ב
מלחמת המפרץ פרצה ביום ההולדת שלי - 15 בינואר מגדלי התאומים נפלו ביום ההולדת של יהונתן 11 בספטמבר חחחחחחח אולי אקבל את הבית שאני רוצה ביום העצמאות שלהם? תודה חיפושית, עושה לי טוב לחייך

אפרופו עצמאות

אני כבר די הרבה זמן עוקבת אחרי הסיפור שלך. אני לא מפסיקה לשאול את עצמי ... עד כמה זה חוקי מה שהם עושים, עד כמה החלטות הוועדה הזו חוקיות. לא נראה לי שהם יעמדו במבחן בית המשפט

הם טוענים שכן... הם אגודה שיתופית

ונראה שלפני 3 שנים הם נכנסו לתהליך הבראה של המקום וכינו תוכנית שעוברת אישורים של כל מיני גורמים אחרים וזה הבסיס להתנהלותם...

הוקיייי הוקייי

בזכותך אני יודעת איפה אנחנו עומדים בלוח השנה
ב ה צ ל ח ה ואל תשכחי להודיע כשאת מתחילה להקים יישוב חדש , זה מעניין .

מחכה להתיישב מחדש

ולהתחיל לעבוד כדי שאוכל להתפנות לחפש מקום, לברר תנאי איכלוס ו... להריץ את העניין גם ברמה של גיבוש גרעין, גם ברמה של מציאת משקיעים / תורמים לפרוייקט העסקי המרכזי של המקום וגם ברמה עניינית של הכשרת המקום ועלייה על הקרקע. בטח שאיידע אתכם!!! אבל... בעקרון, המקום יהיה מושתת על חינוך ביתי חופשי
אם כי ה"מרובעים" יוכלו לשלוח את ילדיהם לביה"ס האיזורי אנשים יוכלו לעבוד במקום או בחוץ והדיור יהיה בשכ"ד בלבד (חוץ ממני, כמובן
) טוב, אולי יהיו קריטריונים גם לאחרים
חחחחחחחחחחח עד כה זה היה רעיון בלבד אבל... זה בדרך למימוש והמקום יהיה פתוח לכל מי שירצה להשתלב מבטיחה להודיע, אבל ייקח זמן...

נאוה... לא קלה היא לא קלה דרכנו...

באיזה ישוב מדובר?? אני כמובן מחזיקה אצבעות. האופטימיות שלך כל כך סוחפת שזה חייב להיגמר בטוב!! מה שלום יהונתן? אתם עוד בחינוך הביתי?? אנחנו כן... עד ספטמבר...

מדובר בישוב טל-אל (שפע מאלוהים)

אני עוד לא החלטתי אם אני אופטימית חסרת תקנה או סתם טפשה פתיה
בכל מקרה, אנחנו ממשיכים עם החינוך הביתי - כאן או במקום אחר בגלובוס. כמו שאמרתי היום למישהי: "המערכת הרגה לי את הילד פעם אחת... הם לא יקבלו ממני הזדמנות שניה" יהונתן פורח בבית. ממש מתאימה לו התכנית שבניתי וצרכיו משתנים בהתאם לנסיבות והפעילות שלו/שלנו משתנה בהתאם. לא יכולתי לבחור משהו מתאים יותר... הגשתי בקשה לשנה הבאה. ביקשתי שעות חינוך פרטניות בשילוב עם ביקורים בביה"ס ושהיה בבית. מחכה לאישור שלהם... הם כמובן סוחבים ומנסים להתנער מאחריות אבל... האישור יגיע כי אין אופציה אחרת... הילדים של טל-אל לומדים בבי"ס הר-גילון יש שם מנהלת מקסימה בשם אלקה מאירי, ואני בטוחה שנצליח להגיע למענה מתאים ליהונתן... בינתיים יהונתן מוכן לשמוע רק על חדר יצירה אבל.... אני בטוחה שעם הזמן, ועם יחס מתאים הוא יחפש גם דברים נוספים... מה איתכם? למה אתם מפסיקים בספטמבר?

מפסיקים בספטמבר כי ...

מעולם לא חשבתי שנמשיך עם זה כדרך חיים, פשוט קבעתי את גיל שנתיים כגיל שנראה לי חשוב לגדל אותה בבית ואח"כ נראה... היא צמאה לאתגרים וגירויים יותר רציניים ממה שיש לי להציע לה, וגם לי יש עוד דברים שאני רוצה לעשות. ביקרנו בגן המיועד מספר פעמים והיא ממש רצתה להישאר שם!! רשמתי אותה לחצי יום... קשה לי הפרידה הזאת... כל מי שרואה אותה אומר שהיא כבר ממש בשלה לגן ואני יודעת שיהיה לה נורא כייף. אם אני מסתכלת קדימה לעתיד (בי"ס) אז זה מסתמן כבי"ס הדמוקרטי שנמצא חמש דקות מכאן... אבל זה עוד המון זמן. אני קוראת את רשימותייך ומתעדכנת. אז תמשיכי.
נשיקות חגית

למעלה