אבל בעיני עמירן דביר הוא חרפה ובושה למושג מקצועות , קול מחפיר ומבצע גרוע , אמנם בכל הקשור לכלים אין תלונות , לשמוע אותו זה פשוט מחריד את היעני זמר שיש בו , הבנאדם כל כולו יחצנו"ת , בלי טיפה מקצוענות , והבונוס מחיר מחריד .
תן שם לתזמורת באיכות טובה מהם.והם גדולים גם מיח"צ- כמו שצינת.ובנוסף ליח"צ "גם" בזכות עצמם.כל אחד שרוצה להיות על המפה ולהצליח צריך פידבק,יח"צ או איך שתקרא לזה.
זה נכון בעיקרון אבל , כמה זמן אפשר לעבוד על אנשים הבלוף תמיד מתגלה לבסוף . ולומר על שלהבת שהיא בלוף? או שהיא מיוחצנת טוב ורק בגלל זה הם מצליחים??? , הבל ורעות רוח החושב כך! , אני חושב שהם תזמורת מעולה! לא פחות! , וראיתי המון תזמורות בחיי .
וממש לא חלקת עלי.אני בדיוק עם אותה דעה שלך. אמרתי ואני חוזרת שוב.שלהבת הם לא טובים "בגלל"היחצנות סביבם הם טובים"למרות"היחצנות.לדעתי.הם הכי הכי בשוק.ראה תגובתי-"זה מה יש!"משמע ,אני חולקת להם את הכבוד הראוי להם.וכמו שאמרת-תזמורת מעולה!.
א. בחתונה תנגן התזמורת של לאופר בניצוח גלעד. ב. אם שלהבת מקצוענים למה הם לא מקליטים את הדיסקים בעצמם? הרי יש להם אולפן! התשובה היא: קבוצת חובבנים(הגיטריסט גם זה לא...) מאורגנת יפה עם זמר בעל קול נעים ומרגש. הא ותו לא.
שהכל לכאורה מקצועי והתוצאה פשוט מחרידה , לדעתי שלהבת סופר מקצוענים ולמה לא מקליטים דיסק , נדמה לי שהנשמה לך שלהם לא? , וגם עם נאמר שזה לא נקרא דיסק מקורי נו אז? מה זה קשור למקצוענות??? הנשמה לך מאוד מצליח . נכון קומבי? .
לנגן בהופעה זה סיפור הרבה יותר פשוט. מקצוענים יכולים לנגן אם באולפן. עיין ערך עמירן דביר. אגב הנגנים של דביר מנגנים עם שלמה ארצי ועוד. הם לא התחילו את הקריירה בחתונות... ההשוואה מעוררת גיחוך. שוב, לגלעד יש קול הרבה יותר יפה ומשכנע. וגם עיבוד יותר סולידי ומתאים לחתונה נורמלית. אני מוסיקאי במקצועי כך שאני לא מעלה השערות וקונספירציות.
רק האלבום הראשון הוא בהופעה חיה היתר הם אלבומים שהוקלטו באולפנים ואתה צודק שהם לא מנגנים באלבומים שלהם למעט הראשון,והם די חובבנים וזה שאתה מוסיקאי זה לא סיבה לקבל ממך אינפורמציה וחוות דעת אלא ההיפך כי אולי הם קונקרנצים שלך ואתה לחוץ מהם.אבל במקרה זה אתה צודק מה לעשות.
פשוט אין שום צורך בהקלטת דיסק מקורי!!! כשיש לך ביד מטמון זהב כמו הנשמה לך ולא שאין להם שירים מקוריים , אלא שכמו שכתבתי ואני בחלט תומך בשיטה שלהם לא צריך , מה קשור נגנים ידועים למקצוענות?! לא ידועים לא יודעים לנגן מעולה?! ,יש יחצנות ויש פרקטיקה .