עידכון חדשות הקרבות ..

elvis18

New member
עידכון חדשות הקרבות ..

1) כפי שכולם יודעים ריץ' פרנקלין הולך לקרב חוזר מול וואנדי ב147 אחריי שויטור בלפורט (שוב) נפצע ..

2)פטריק קוטה (היה כאן פעם ) ... נגד קאנג לי 148 , פטריק אחריי נדודים בכל מיני אירועי כלום ושום דבר חוזר לUFC ,נראה מה נשאר ממנו , מאז שהוא אז א תהיואפסי הוא רק ניצח ..4 קרבות ברציפות

3)פיל דיוויס פוגש ביואפסי און פוקס 4 את וואגנר פראדו הלא מנוצח ,שמביא לאוקטגון 7 ניצחונות מתוכם חמשיה בסיבוב הראשון ..זה יהיה הדביוט שלו בארגון , כל הקרבות שלו עד היום היו בארגונים לא מוכרים יותר מידי לקהל הרחב ..בעיקר אירגונים קטנים ולא משמעותיים. אם הוא ישר מקבל את פיל דיוויס , מעניין מה זה אומר לגביו ?!?!?!
http://www.sherdog.com/fighter/Wagner-Prado-53134

4)הרייטיניג של הפרילימס באפ אקס , של יואפסי 146 היו 1.3 מיליון איש .

שבוע נפלא ..

moriarty

New member
נצל"ש

מישהו מכיר ליגת קיקבוקסינג/MMA בשם "it's showtime"?
המאמן שלי אמר שהתחילו לשדר אותם באגו טוטאל. למישהו יצא לראות? אולי אפשר לקבל קישור...?

AmitNHB

New member
פרנקלין סילבה 2 זה אפילו יותר גרוע מבלפורט

סילבה 2...

elvis18

New member

מזל שיש לנו קו-מיינאיבנט של וורדום נגד ראוסו , שהולך להציל את האירוע

cat food

New member
קני פלוריאן פורש

אחרי קריירה יפה אך ללא חגורת אליפות, קני פלוריאן תולה את הכפפות.
אני אהבתי לראות את הקרבות שלו. אחד הקרבות האהובים עליי הוא הקרב שלו נגד גווידה, שבו גווידה כהרגלו קיפצץ לו כמו תרנגולת וקני חיכה בסבלנות הלביש לו קאונטר מדוייק על הכפתור וישר סגר rear naked לאחר מכן.
רק מראה, כמה טכני הוא היה בכל המישורים של הקרב. תמיד היה חסר לו משהו כדי להיות אלוף, אבל תמיד היה באזור. אני בטוח שאם הוא היה מצליח לחזור מהפציעות שלו למשקל ה-LW הוא היה יכול לתת עוד ריצה למעלה לאזור של ה-TOP4-5 במחלקה הצפופה.

אני מוכרח לציין שבתור פרשן אני מרגיש שמיציתי אותו די מהר. למרות שיש לו ידע מקצועי רב, לא מרגישים בפרשנות שלו כאילו הוא מחדש משהו בין שידור לשידור. די נשמע אותו דבר. למשל הרבה יותר נהניתי מהפרשנות של פרנק מיר ב-WEC מאשר של קני פלוריאן בימינו.

yair_bar

New member
מנהל
קרב בעייתי

כי אתה לא יודע איה שוגון תקבל

דווקא מול רשאד או מאצ'ידה יכול להיות מעניין

udi102

New member
מה זה החרא הזה שיתנו לשוגון את ראשד

או דיוויס שיקבל קצת מאצ אפ להפסיק לתת לפאזל הזה ג'וברים .

BeniTaz

New member
טיישיירה ג'ובר?

הוא יחסל את שוגון.. וממתי שוגון פגש ג'וברים?

udi102

New member
גריפין ולידל שעלה לקרב עם מקל הליכה

יחסל את שוגון קצת קשה לי להאמין במיוחד שהיחיד שעשה זאת עד היום של הP4P מסםר 1 בכל הזמנים -גון גונס .
את איזה טופ 10 טשיירה ניצח שאתה כל כך מאמין בו ?

אולי הגזמתי שקראתי ללוחמים האלו גוברים אבל הכוונה שלי היתה שהם מאצ אפ נוח לשוגון כלומר -לא מתאבקים ,ועדיין יחסל את שוגון ?! קצת תמוה בעיניי אבל אם אתה אומר ....

BeniTaz

New member
שוגון כבר לא לוחם מפחיד

טיישיירה אחד הפרוספקטים הגדולים ב-MMA כבר שנים.. בוקר טוב אליהו. כל עוד ה-UFC ישמרו על כל העגלות שלהם ולא יחתימו פרוספקטים אז בטוח לא נראה לוחמים כמו טיישיירה מנצחים "טופ 10". קרב כזה מבורך.. ואין לי בעיה להמר איתך על הקרב הזה. הוא פשוט יותר טוב משוגון בכל אספקט בקרב.

udi102

New member
נחיה ונראה

הבחור בן 33-34 מבוגר משוגון ועדיין בגדר פרוספקט ,אין קשר שהוא לא מנוצח איזה 7 שנים ,הוא לא נלחם בלוחם אחד שאני יכול לומר שהוא טופ 20 ,אומנם לא ראיתי אותו נלחם אבל אם אתה אומר שיהיה מעניין יותר מסילבה נגד שוגון ,אני מקווה שאתה צודק ,בכל אופן אירוע מעולה מתוכנן שם בקלאגרי ביולי

BeniTaz

New member
אבל אתה לא מחדש

הוא לא נלחם נגד טופ, הוא מבוגר (32 ליתר דיוק).. מה שמשנה זה שהוא נראה מעולה בזירה ולוחם שלם ברמה גבוהה מאוד. לא אמרתי שהוא טוב בגלל שהוא לא מנוצח כמה שנים.. לא שופט לוחמים לפי זה. מצד שני.. גם לא מעריך יתר על המידה לוחמים שנחשבים לטובים רק בגלל שניצחו ב-UFC שמות דועכים.

אם אתה לא מכיר אז תכיר ואז תגיב
.. טיישיירה מחסל את טיאגו סילבה בסיבוב הראשון בהילוך ראשון.

udi102

New member
הלוואי לא סובל את סילבה

מה שכן שוגון סירב לקרב נגדו וזה עושה משוגון בדיחה ,מצטער צחי אתה צודק

welterweight

New member
ולאור העובדה שאלבס לא ילחם ויעבור ניתוח במקום

הקארד הזה בצרות קשות.

BeniTaz

New member
ביביאנו ב-UFC

אחד הלוחמים הטובים בעולם ב-BW יילחם ב-UFC 149.. חיזוק מעולה.

למעלה