עידכון חם מרוסיה. רק לאיטליה בלבד ניתן לאמץ

Daria34

New member
עידכון חם מרוסיה. רק לאיטליה בלבד ניתן לאמץ

ממנה!היחידה שעומדת בתנאים שרוסיה קבעה....

תודה דריה, התוכלי לצרף לינק לידיעה?

לאיטליה כבר לא מעט שנים יש תנאים לא פשוטים לאימוץ ברוסיה, בעיקר ילדים גדולים וחינוך מיוחד וההליך מאד איטי.
העובדה שעכשיו את אומרת שרק הם זכאים לאמץ, אולי רומזת שבעתיד אלו יהיו התנאים שרוסיה תסכים גם למדינות כמונו לאמץ בהם.

נתנאלה2

New member
מאוד לא מדוייק!!!!

אנא לפני שאת רושמת דבר כזב שעשוי להבהיל עשרות זוגות
אנא בררי טוב
דיברתי לפני מספר ימים עם אידה, כן יש עיכובים אבל העגלה ממשיכה להתגלגל בבוץ .

משתפרת

New member
אז חפרתי קצת ברשת

במחוז בשם Komorovo נאסרו אימוצים ע"י אזרחים זרים (הידיעה- מחודש ספטמבר). אין לי מושג אם היו אימוצים מאותו מחוז לישראל.
מה שקורה כעת הוא שרוסיה לא מאפשרת אימוצים ע"י אזרחים של מדינות שאינן חתומות על הסכמים איתם. כרגע רק איטליה חתומה על הסכם כזה מכיון שהיא המדינה היחידה שבמפורש אוסרת על נישואים חד מיניים. בשלב הזה הרוסים אוסרים לחלוטין על אימוצים ע"י אזרחים אמריקאים בגלל כמה וכמה מקרי פשע שבוצעו כלפי מאומצים מרוסיה. לדברי המאמר לא היו דיווחים על מקרי התעללות ופשיעה מהסוג הזה במדינות אחרות, מה שיאפשר אימוצים מהמדינות הללו.
אם אני מבינה נכון, כרגע נעשית ברוסיה הערכה לגבי חתימה מחודשת על הסכמי אימוץ בין לאומיים. מאחר וכרגע בישראל אין נישואים חד מיניים, סביר שכשהביורוקרטיה תצליח לזוז יחתם ההסכם. יכול להיות שלזה התכוונה אידה?

נתנאלה, מה את רוצה ממני? לא אני פירסמתי רק

הגבתי.
והאם זה באמת לא נכון כפ שאת כל כך בטוחה? לפי מה שמשתפרת כותבת זה כנראה כן נכון לפחות במחזות מסויימים. בהחלט מדאיג. גם אני עושה חיפושים אך לצערי לא קוראת רוסית.

נתנאלה2

New member
דניאלה, הלו...פניתי לפותחת השרשור ......

עם כל הכבוד לעיתונות הרוסית,
אין כאן שום חידוש אינפורמציה,
ההאטה והבעיות הן דבר ידוע,
פתרנות וההשתדלות של המדינה כבר ברורה וידועה, כידוע יצאה משלחת למטרה הזאת,
באשר לפתיחת תיקים,
משערת שפותחים תיק במקרה שיש מקום מבחינת רשיונות האימוץ,
מכירה לפחות 3 ילדים שהגיעו בשבועיים האחרונים.....

אף אחד לא מצייר תמונה ורודה,
אבל מכאן ועד לזרוע חשש .........

הבנתי

balbal17

New member
לא נראה לי מדוייק

משיחה שהיתה לי בשבוע שעבר גם עם העמותה וגם עם גלית מבורך, אכן יש האטה בכמות המשפטים ופחות ילדים מאומצים
אך זה לא אומר שאין אימוצים בכלל. מה שכן כרגע האימוץ מרוסיה פתוח רק לזוגות נשואים ולא לחד הוריות.
גלית אישרה לי שהיו משפטים ואימוצים בחודשים האחרונים, אם כי מעט.

KallaGLP

New member
השאלה אם יש רישום של מאמצים חדשים

או שרק השלמת תהליכים שכבר החלו.

אבי351

New member
אני קורא לכולם לא לפרסם כאן יש ידיעות משמועות

ומעיתונות כי אלה ידיעות לא מבוססות וגורמות להיסטריה מיותרת וחבל.תקראו היטב את ההודעה של עמותת טף באתר שלהם ולדעתי שם המצב מתואר בהכי אמינות שיש

balbal17

New member
אני מאמצת חדשה

כרגע אנחנו בשלב איסוף הטופסולגיה לפני חתימת החוזה, לכן התקשרתי ועשיתי את כל הבירורים הנ"ל,
כי נבהלתי מהשמועות
המידע שלי מעודכן נכון לחמישי שעבר (שזה נראה לי די מעודכן)
יש האטה והעלאה בגילאים (בין שנה וחודשיים לשלוש)

KallaGLP

New member
טוב, המידע הסותר מבלבל מאוד

כי בהודעה של עמותת טף כתוב שיש עיכוב ברישום נרשמים חדשים. אני חושבת שיש צורך בהבהרה של גוף רשמי המופקד על האימוץ הבינארצי.

balbal17

New member
גם דיברתי עם גוף רשמי

שוחחתי שטלפון והתכתבתי עם משרד הרווחה, גלית מבורך,
למיטב הבנתי זה הגוף הרשמי וגם היא אמרה שלזוגות האימוץ עדיין פתוח
אם יש עוד גוף רשמי שאני לא יודעת עליו אשמח להשכיל, למרות שאני מבקרת פה תקופה ארוכה אנחנו די טריים בעניין

balbal17

New member
אפשר גם אפשר

אנחנו זוג, וכבר ציינתי שהמידע שקיבלתי מיועד לזוגות בלבד,

fannyd

New member
מה חדש?

לא מזמן הרי הבאתי ידיעה מפרסומים ברוסית על כך שרוסיה תאפשר אמוץ רק למדינות אתם חתומה על הסכם הדדיות. היחידה שכבר חתמה על הסכם כזה היא איטליה. ארה"ב חתמה וההסכם בוטל בגלל שורה של מקרים חמורים של התעללות ורצח של מאומצים וכן העדר נכונות לאפשר לרוסים מעקב אחר גורל הילדים שאומצו. יש ילדים שהוריהם מסרו אותם בגלל בעיות התנהגות לחוות טיפוליות לשם לא התאפשרה כניסה לנציגים רוסים. העניין הזה היה ידוע אבל עד פרשת התאבדות של אזרח רוסי שייצג גופים אמריקניים ותגובה חמורה של ארה"ב לא ננקטו צעדים ממשיים.
גם עם צרפת נחתם הסכם שבוטל בגלל ההכרה בזוגות חד מיניים. ישראל, כמו שורה של מדינות נוספות, מקיימת מו"מ. יש להניח שיש שונות בין המחוזות לגבי טיפול בהליכים שכבר החלו.

fannyd

New member
אם את שואלת אותי

חייבים לפנות לשר הרווחה ולדרוש לפרסם עדכון שוטף באתר המשרד לגבי מצב המו"מ עם רוסיה. מידע אמין, ממקור ראשון, משוחרר מאינטרסים. לנסח עצומה ולהחתים. גם לדרוש לזרז את המו"מ עד כמה שאפשר.

KallaGLP

New member
נכון, יש לדרוש עדכון מגוף רשמי

ולהתייחס לספקנות לכל פרסום שאינו רשמי.

למעלה