עידכון חם

עידכון חם

השיר שדולסה כתבה לזכר ההרגים בברזיל יהיה כתו על היד\אנדרטה שנבנתה בברזיל לזכר ההרוגים. איזה כבודדד

הפואמה שדולסה כתבה לזכר ההרוגים

'' רגע כל כך קסום, אתה מת אבל אתה לא מת. אתה הולך אבל אתה לא הולך. אתה נשאר לתמיד. בפסגת ההרים, אתה נזכר במעוף הציפורים, ברוגע של האוקיינוס. הקצף שמביא איתו את הקסם של הזכרונות שלך. הקירות שסובלים בשקט. והמלח של הים מביא את דמעותיו ללבו של האוקיינוס. העצים שבוחנים אותך הם עדים לרגשות הכי עמוקים שלך, לזכרונות ולחלומות. אתה אף פעם לא מת. הגוף מת. אבל הרוח שלך חיה תמיד, בכל זריחה, בכל כוכב. בכל גרגר חול, הם יעקבו אחרי הצעדים שהשארת על האדמה. בכל אתגר, בכל הצלחה, בכל חלום, כי מעולם לא נכנעת. כאן יישמע ההד של הנצח בדרך שלך בחיים האלה. והצחוק שלך יישמע מאיפה שתהיה. כי יהיה צריך את ההדרכה שלך כדי להשיג אותך יום אחד. שם, איפה שתחכה לי."

נצל''ש לעצמי../images/Emo3.gif../images/Emo207.gif

אני מכין סירטון ליום הולדת של דול בעוד שבועיים ואני צריך סירטונים המילדות.תום או כל מי שיש לו אם אתם רואים את זה צרו איתי קשר במסר
יש לי כבר כמה סירטוני נוסטלגייה אבל לא יזיקו עוד ויש משהו שיכול לעשות לי רק את המנגינה של נו פארס בלי מילים בקצב איטי ?

וואו. היא הלחינה אותו גם? יש אותו בדיסק החדש?

אני עצלנית כדי לבדוק
איך קוראים לשיר?

DULCE HILI

New member
../images/Emo207.gif TRACKLIST של דיסק הבונוס!

לא יודעת אם כבר שמו פה אבל הנה שימת הדיסק בונוס שיכלול גם קטעי די וי די 01- Y No Puedo Olvidarte. 02- Sueles Volver. 03- Inalcanzable. 04- Love Is All There Is. 05- A La Orilla. 06- Being A Good Girl. 07- No Digas Nada. 08- Lets See Where It Go. 09- Hoy Que Te Vas. 10- Empezar Desde Cero. 11- Si No Estas Aquí. 12- El Mundo Detrás. 13- Tal Vez Mañana. 14- Te Daría Todo.

למעלה