עידכון- חשוב חשוב חשוב!!!!!!!!!!!!!

sodisrael

New member
עידכון- חשוב חשוב חשוב!!!!!!!!!!!!!

היי בננות.. מקווה שהכל סבבה אגוזים איתכם. אז ככה מחר אני עוברת ללונדון אני הולכת להתגורר ב golders green .. מה שכן המועדון ימשיך לרוץ.. יש הרבה שאלות שעולות האם סוד עדין יגיעו להארץ? אז ככה התשובה היא כן..כן הם זוכרים אותנו..אנחנו בסדר עדיפות ממש גבוה שלהם. הבעיה היחידה היא שכרגע ללהקה אין הופעות בכללללללללל...לא באנגליה ולא באף מקום אחר . גיימס מתרכז כרגע בכתיבה של האלבום השני ולאומן בריטי אחר (כרגע אני לא יכולה למסור את שמו..מה שכן הוא מאוד ידוע..וטוחנים את השירים שלו בארץ!!!). הלהקה צפויה להוציא את השיר SICK כסינגל בקרוב (אני יודעת שאני לא מחדשת לכם כלום)..בהתאם למכירות הסוכן שלהם יחשוב על מסע הופעות אירופאי (וכן אנחנו נחשבים למדינה אירופאית). אז לא..לא עבדו עליכם.. אוהבת... בואו נמשיך להגדיל את המועדון.. תציפו אותי בתגובות בזמן שאני יהיה באנגליה אני צריכה קצת אחווה ישראלית!! http://myspace.com/sodisrael

LovE BuSTeD

New member
שני מותק שתהייה לך טיסה נעימה

תעשי חייםםםם תנצלי שמה כל דקה מסרי דש לכולם..:) ותהיי בקשר משמהההה!! לאב יו מואהה

Bleed for Me

New member
תודה שני!../images/Emo24.gif

באמת,על הכל את מלכה!
שתהיה לך טיסה נעימה..ונבוא לבקר אותך בקרוב
חחח

טיסה נעימה

יש לי שאלה! איך סוד יגיעו לישראל עם עדיין אין להם דיסק בישראל? עם הם היו רוצים לבוא לישראל הם היו כבר מביאים ת'דיסק לפה ממזמן! אני מקווה שאני לא מעליבה אותך אבל אמרת שהם יגעו לישראל כבר לפני חצי שנה בערך וכלום לא קרה ואני לא רצה לראות בנות מאוחזבות בגלל שהם האמינו לך!

sodisrael

New member
אז ככה

כל התשובה נמצאת בהודעה שכתבתי.. אין כרגע לסוד הופעות..זה חדש משמעית בגלל האי הצלחה של הסינגל הקודם... הם יגיעו לישראל ..אבל לא כפי שתוכנן מקודם. הדיסק יגיע מתי שמרוקרי יחליט להוציא אותו ברחבי אירופה.

PunK RocK 1o1

New member
שיהיה לך בהצלחה!!!../images/Emo24.gif

אני מקווה שתצליחי שם בגדול! ניחוש פרוע- ג'יימס בלאנט?

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo3.gif

יא אז הם כאילו הולכים לכתוב ביחד? אני בטוחה שזה יהיה מעולה

just jenny

New member
../images/Emo205.gifטיסה נעימה../images/Emo24.gif

תעדכני אותנו משם, ואל תשכחי אותנו

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gifתהני!! ../images/Emo13.gif

אז שיהיה לך הכי כיף שבעולם!! ואנחנו נתגעגע. ומקווה שהם יבואו. :] כיף לך. לגור באנגליה... חחח אף פעם לא הייתי שם.

למעלה