עידכון חשוב עלי

עידכון חשוב עלי

אתמול בפעם הראשונה בהחלט הנקתי בציבור ולא חשבתי על זה אפילו. לכל מי שמניקה זה ידוע כבעיה - הנקה בפומבי זה מחסום פסיכולוגי שכמעט כל אחת צריכה לעבור כדי להצליח להניק הרבה זמן. ולמרות שיובל ילדה שלישית, ולמרות שאת בתי האמצעית הנקתי כמעט שנה הנקה מלאה (סיפור אחר...) לא הצלחתי עד אתמול לעבור את המחסום הזה. תמיד חיפשתי מקום מסתור או שמיהרתי הביתה או למקום אחר שבו אפשר להניק, ואם לא היתה ברירה בשום אופן אז הסתתרתי מאחורי חיתול או סינר הנקה, והסתכלתי כל הזמן לצדדים - מי מסתכל ומי מעוברי האורח מתעניין בנו. ואתמול זה עבר לי ככה סתם בלי בעיה. היינו בקניון בערב, כדי לקנות משקפיים חדשים לחצי השני - וזה לקח הרבה זמן כי זו בחירה חשובה מאד (לא בציניות - באמת) ויובל רצתה לינוק ואני התישבתי על ספסל באמצע הקניון ונתתי לה ולא חשבתי על כלום חוץ מזה. וזו היתה הפעם הראשונה שלי ורק אחרי כמה דקות הבנתי מה עשיתי וכ"כ שמחתי שאני חושבת שכל האנשים שעברו ראו אישה מניקה ועל פניה חיוך דבילי של אושר... איזה כיף עד עכשיו נשארה לי ההרגשה הזו וגם כשאני כותבת לכן על זה אני מחייכת שוב. ממש הרגשה שווה.

איזה יופי! ../images/Emo13.gif

בהחלט מכשול חשוב לעבור! גם אני התמלאתי באושר כשהנקתי בציבור בפעם הראשונה, ולכן אני כל כך מבינה את הרגשתך!

wieci

New member
איזה יופי ../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

איזה כיף לקרוא כאלה הודעות שמחות. כן ירבו כאלו הנקות טובות

עמית@

New member
ספצית ../images/Emo45.gif אין כמו להתגבר

על הבושה ולעשות מה שנוח וטבעי, אני היום כבר כמעט לא חושבת כשמחברת את תמר בפומבי.

משוש30

New member
כל הכבוד!! ../images/Emo45.gif

אצלי היה בדיוק ההיפך.בהתחלה שלפתי תחת כל עץ רענן ועכשיו אם יש אופציה למקום יותר מוצנע אז אני מניקה שם ולא בחברה בכל מחיר...

AUR1

New member
אני ניסיתי להניק בזמן הקניות

בקוסמוס, שאלתי איפה אפשר ואמרו לי בשירותים. זה לא נראה לי, איכס. ואז הלכתי למחלקת חשמל, התיישבתי על הכסא וברגע שכבר רציתי לשלוף את הציצי ביקשו ממני לקום כי יש אנשים דתיים בסביבה והם העירו לעובדות. למזלי בני לא היה רעב מאוד והנקתי אותו באוטו.

עמית@

New member
שלא יסתכלו, את לא מנפנפת בציצי

מול פניהם, את יושבת בפינה ומאכילה את הבן שלך, אם מפריע להם, שיסתכלו לכיוון השני.

lulyK

New member
מה?

ואם היית מגיעה בלבוש לא צנוע (כולה קוסמוס), גם אז היו מגרשים אותך מהחנות? מדהים מה אנשים מרשים לעצמם.

יעל11כהן

New member
תמיד אפשר להתכסות, לא?

ואז אין בעיה עם אנשים שזה מפריע להם. אבא שלי בא מאזור מאד דתי בחו"ל. שמרני מאד. אבל הוא מספר שהנשים היו מניקות בחוץ וזה לא הפריע לאף אחד. זה היה רגיל וטבעי ולא גירה אף אחד. אבל היום בארץ המצב שונה ויש לשדיים משמעות מינית - אז במקרה הצורך אפשר, מותר ורצוי להתכסות.

../images/Emo45.gif שיחקת אותה

אני הנקתי בלובי של בית מלון ואנשים שאני מכירה אמרו לי שבת שלום ודיברו איתי. זה נראה לי כ"כ טבעי שמי שיש לו בעיה שלא יסתכל, אבל בעיני אבא שלי זה ממש לא מוצא חן. הוא טוען שזה לא יפה ושזה מביך ואני צריכה להניק בחדר למשל, אני כמובן לא מסכימה איתו וטוענת שמי שרוצה להיות מובך שיהיה מובך.

למעלה