עידכון חשוב על עוד מופעים!!!!!!!!!!

actress

New member
סוגרים ת'קיץ בשיא הכיף עם סי היימן

שימו
שימו
בכל האירועים הבאים הכניסה חופשית!!!!!
סי היימן ולהקת "אחיות הנשמה" מגיעים אליכם.........
ביום ג' ב 17.8 "כמו צמח בר סי ונחצ'ה מגיעים לאמפי בקריית מוצקין ביום שבת ב 21.8 במסגרת אירועי "חוצות היוצר" ה"שבוע הצבעוני במדרחוב בירושלים ברח' לונץ פינת FOX בשעה 21:00 ביום ה' ב 26.8 זה קורה במתנ"ס גדרה ברחוב כנפי נשרים 3 ברחבת המתנ"ס שעה 20:00 בערב סי היימן, זמרת רוק ובלוז פרפורמרית נהדרת הידועה בכישוריה העצומים החבורה המופלאה הזאת הולכת לבצע לנו ביצועים מדהימים כמו: "עוף גוזל", "רק בגלל הרוח", "לגור איתו", וכלה בלהיטים הכי גדולים כמו:"לא עובדת", "כמו צמח בר", "גיבור גדול" ועוד.. ועוד... one love;lavida locka; when a love a woman; natural woman אז אל תגידו לא ידענו בואו בהמוניכם!!!!!!!!!!

סי הימן בחוצות העיר שוב ???

בחודש יולי הופיעה סי במהלך יריד חוצות העיר השבוע פורסם שהיא מופיעה שוב האם זה נכון או שזו טעות ?????

actress

New member
היתה כאן הודעה של סקיטו ושיחזרתי או

אותה וזאת משום שהיתה כאן גולשת מאוד בעייתית שנאלצתי לחסום עקב התנהגות לא הולמת אז עמכם הסליחה. ולכן סקיטו יקירי זה מה שכתבת כותרת: היה מופע מהמם קהל של 2000 איש תוכן: 2000 איש מילאו את המקום המקסים בקריית מוצקין, חבל שלא כולם הגיעו וסוף סוף מופע בצפון הייתי עייף נורא וחבל שלא כולם הגיעו לגבי גדרה זה די רחוק בשבילי תהנו לכם ודייי כבר לריב כאן על כל דבר פעוט! תחשבו בגדול ותחלמו במשותף ליל מנוחה

actress

New member
סקיטו אם יהיה לך כתבה על המופע שהיה

היום בקרית מוצקין תסרוק ותעלה לנו....... והיה כיף לפגוש אותך חבובי!!!!!!!! לגבי גדרה...... אמ... חכה לדבר האמיתיייייי לגבעתיייים!!!!!!!!!! 22.10 מתחילים לספור....

ט י נ ה

New member
הי מנהלת חמודה ויקרה

מזמן לא כתבתי לך בפורום עצמו אדז הנה קבלי חיבוק ענק על כל מאמצייך והשקעתך הרבה ורעיון חמוד .. אולי תוכלי לפרסם תמונות מאפי קרית מוצקין הרי סקיטו היה שם ועזר לך ... יאללה תשלפו תמונות ופרסמו כמובן רק כאלו ששוות ....

actress

New member
היי טינה מקסימה ומתוקה

מזמן לא שוחחנו קבלי גם את חיבוק גדול על כל העידכונים ועל הכל הכל תודה לך ולגבי התמונות אממ... תודה תודה תודה ואוווו סקיטו יקר ונהדר המון המון תודה לך מכל הלב אתה איש מדהים וכיף היה לראות אותך!!!! נשיקות וחיבוק ענק איזה כיף שיש לנו שוטר בחבורה תמיד אנחנו מוגנים

actress

New member
לאחר עיון בתמונה ישנה סוגיה לגביה

ראו לפניכם זה פשוט הצחיק אותי

skito

New member
שבת שלום סי כאן סי לכאן

רק לתת לך
"בוסה" אחת לשבת. אוהב אותך ואת בטח יודעת כמה איך ולמה. לגבי המופע בקריית מוצקין אין לי את עיתון הקריות, מצטער הוא אינו מופץ במקום שאני נמצא (כפר ורדים) מסרי לגליה שאני מצער שלא יכולתי לצלם. במפועים הבאים אשתדל להביא מצלמה דיגיטלית וגם וידאו אוהב אתכם שבת שלום

ט י נ ה

New member
היי סקיטו היקר

שמחתי לראות אותך ותודה על הארטיק המרענן שקנית לי רגע לפני שעליתי להופיע ל 2500 איש זה באמת היה מבצע קיץ אמיתי. השבוע אהיה בעזרת השם באיזור שלך אם תהיהבבית שאן תן איתות ונשתה קפה בעיר שלך אהיה בקיבוץ שלי שלישי בערב עד חמישי בבוקר בעזרת השם בלי נדר

skito

New member
בטח אני זוכר ומתרגש לבואך

חסר לך שלא תבקרי במקום הפרטי שלי אכיר לך את הגורים החדשים הנה הם כשהיו בני יומיים

skito

New member
טעות בתמונה

זו החצר שתארח אותך את אישתי תכירי מקרוב ומשכונע שיהיה לך כיף מקווה שכעת זו התמונה הנכונה >

actress

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ט י נ ה

New member
היי סקיטו יקר

כמו ששמתע בטח פגשתי את אשתך היפה יפה -אבן אישה מקסימה ואני רק געגוע וצער שלא הגעתי . אשמח לקדם ביקור בהקדם אצלך וגם על מנת לדבר עם מי שאחראית על מעמד האישה אני מאמינה שיש לי הרבה מה לתרום בתחום . וזה לא נאמר בקטע מסחרי אלא בקטע של עידוד אומנות לנשות בית שאן היפות ובנתיים קבל נשיקות שוחחתי גם עם המוזיאום לאוספים ואני מקדמת את הענין בברכה אוהבת אותך תמיד סי

actress

New member
אפרופו אוספים גם השנה את תשתתפי ב

תערוכת האוספים במסגרת מוזיאון הילדים בחולון?

ט י נ ה

New member
היי נסיך כתום

לא רק שזה לא טעות אלא גם מופע סיום הקיץ 29.08 שלנו אין לי מושג מה קרה התאהבו בנו שוב בעיר הקדושה ... איזה כיף לנו מחרתיים אנו שם חכו לנו אנו מגיעים

למעלה