עידכון חשוב!!!!!

עידכון חשוב!!!!!

לבר הורידו את הגבס והרגל ניראת טוב יותר פורפסור פורת שלח אותנו לעשות נעלים בירושלים היה קצת סיוט למצוא את המקום קנינו קודם נעלים ב נעלי יעל 026255044 הלל 11 המחיר 320 שח אחר כך הלכנו ל אוטופדיה מולנר 025371171 דוד ילין 9 דניבס בראון 200 שח מיכוון שהמכשיר ניראה לנו ארוך מידי נכנסו אחר כך ל אורטופדיה אחרת ברח אגריפס 15 026253898 ושם קיצרו לנו את האורך של הברזל אדם נחמד מאוד גם לא לקח תשלום על הקיצור. אף אחד לא הסביר לנו אך להכניס את הרגלים למתקן הזווית שפרופסור פורת קבע היא 60 מעלות ברגל אחת קבעו זיוות של 60 מעלות ובשניה 65 מעלות האם זה בסדר? בר ישן טוב עם המעלים וגם ממש לא בוכה במשך היום בר צריך להיות אתם 23.5 שעות הבעיה היא שהוא ישן רק על הבטן. הוא מנסה לישון על הצד אבל לא יכול מה אפשר לעשות כדי לעזור לו? ועל הגב אין בכלל מה לדבר פשוט לא רוצה לישון. מאז שהורידו לו את הגבס הוא שקט יותר בטח אחרי 4 חודשים של גירודים וחום מהגבס הזה.

טאניוש

New member
תודה ../images/Emo45.gif

אין לי מושג כבר מתי יורידו את הגבס, אבל רשמתי את הכתובות. באגריפס 15 לא מוכרים דניס בראון? כיף לכם...

רחליקה1

New member
טוב, כמה תשובות ושלום לכולם.

היי, לונג טיים, מתגעגעת, מקווה שכולם בריאים ושמחים. מתן ישנה רק על הבטן מיום הולדה ולא היו לנו בעיות עם הנעליים, למה לשנות לו תנוחה? שישן על הבטן. אני חושבת שההתפתחות המוטורית המהירה של מתן הייתה קשורה גם היא לשינה על הבטן. בכל הקשור לנעליים, אין כל כך מה להסביר... צריך להסתכל בחלון של הנעל שהעקב צמוד לתחתית הנעל ולודא שהוא נשאר כך. אורך הדניס בראון צריך להיות ברוחב הכתפיים של התינוק, אצלנו הוא קצת יותר ארוך בגלל שלמתן גם היו בעיות עם פרקי הירכיים. אני גם גרבתי לה גרביים דקיקות למרות שב"דנה" לא הסכימו וזה חסך לי ולמתן הרבה כאבים. מאחלת לכם לילות שקטים, מנסיוני, זה עובר כל כך מהר... יום טוב לכולנו. התגעגעתי. רחליקה

אדריס

New member
../images/Emo4.gifעל איזו עיר מדובר?

ולמה כל הפרוצדורה הזו לא נעשית דרך בית החולים כמו בהעמק, עפולה?

hanash

New member
מה בעפולה?

הי מה הפרוצידורה בעפולה?לגבי נעליים אנחנו בשלב הגבסים..וממש אוטוטו מקווים...

אדריס

New member
../images/Emo29.gifהמצב רק ילך וישתפר

הוא ילמד עם הזמן לישון בכל תנוחה שתתחשק לו, גם על הצד. מנור גם ישן רק על הבטן ולפעמים על הצד ובלילה האחרון שמתי לב שנוח לו לשכב על הצד כשהרגל העליונה ניתמכת על הפוך ואז היא נישענת ולא עומדת באוויר. על הבטן אין שום בעיה לישון, הם מיתרגלים ועם הזמן הנעליים מתרככות ונוח יותר לנעול אותם גם תוך כדי שינה. אגב הנעליים עלו לנו 700 ש"ח. עשינו אותם דרך הרופא שלקח מידות והזמין את הנעליים ואנחנו רק היינו צריכים להגיע אליו אחרי שבועיים בכדי לקבל אותם ולקבל הדרכה. טיפ: לקנות זוג שרוכים יותר ארוכים(בחנויות של ה-2 ש"ח). שיהיה בהצלחה מיכל

hanash

New member
דרך איזה רופא?

ד"ר בור? יש החזר של הקופה? אנחנו במכבי.. ובאיזה תדירות נדרש להחליף נעליים?

זה לא קשור לרופא.

אושרי בן שנה ושבעה חודשים ונראה לי שבקרוב נוכל להחליף את הזוג שני לשלישי. תמיד קונים שתי מידות יותר גדול ומחליפים כשהאצבעות עוברות את סוף הנעל בכמה מ"מ. לגבי הבר יש רק שני גדלים. אורך הבר צריך להיות כרוחב בין הכתפיים. נראה לי שרק באיזה גיל שנתיים מחליפים אותו.

אדריס

New member
ד"ר בור

אין לי מושג מתי מחליפים נעליים אולי כשהן כבר קטנות.

תודה

מצטרפת לשאלה על אגריפס, למה לא עשיתם שם את הבר? שימו לב באתר של אושרי לאורך וכיפף הבר. הפרוטוקול אומר 70 מעלות אם יש ק"פ בשתי רגליים. אם ברגל אחת אז ברגל עם הק"פ 75 מעלות ובשניה 40 מעלות (למרות שיש הסוברים שפונזטי בנתיים האחרונות אומר 25 מעלות כי זה הכי פחות מפריע לילד.) פורת אמר לנו לשים 60 מעלות בשתי הרגליים (אושרי נולד עם ק"פ דו"צ). יכול להיות בגלל שהנעליים הראשונות הן "הפוכות" מפני שלא ניתן להשיג ישרות עד מידה 16. כל הכבוד לבר על ההסתגלות לנעליים
(-: לגבי השינה. אושרי יישן על הצד עם הרגליים מוזר (אצרף תמונה). אולי אפשר לשים לא כריות באיזור הרגליים? אושרי יישן לפעמים גם עם רגל אחת באויר- רק לזמן קצר. בהצלחה רבה.

כמו תמיד אתם נפלאים

תודה רבה לכלולם דרך אגב ברחוב אגריפס יש את המכשיר אבל צריך להיתקשר יום לפני כדי להזמין אותו משום מה הם לא מחזקים במלאי אני רוצה לעלות תמנות גם אבל הגודל שלהם גדול מידי מישהו יודע אך לכווץ אותם ?

לדעתי, את צריכה....

לעשות שמירה מחדש של התמונה בגודל גדול יותר ובנוסף, את יכולה ,ל לפחות ככה קרה אצלי, להכניס לגלריות את התמונות, תמונה שלא הצטרפה אצלי לפורום, ברצון "רצתה" להצטרף לגלריות....

עוד משהו חשוב רוב הבגדים אנחנו

גוזרים מלמטה כדי שנוכל להלביש אותו יש פתרון אחר ?

טאניוש

New member
יש מכנסיים ואוברולים עם תיקתקים

ובלי רגלית. לנו יש המון כאלה.

טאניוש

New member
עד שנהיה עם נעליים יהיה בטח חם

ולא נצטרך לשום מכנסיים, רק טיטול!

איזה מזל שיש סבתא

היינו אצל הסבתא והיא היציע לנו שתיסורג לנו כמו גרבים אם כפתורים תוך חצי שעה של סירגה לבר היו שני זוגות חותלות לרגלים אם כפתורים

אדריס

New member
../images/Emo178.gifגרביים 100% כותנה

זה דק, נעים ולא מזיעים בהם כל כך - כדאי!

למעלה