עידכון - טיפול בחנק מגוף זר..

שירי ל

New member
תודה לאמנון מרגלית ../images/Emo51.gif

על ההרצאה שנתן היום לי ולחברותי בנושא עזרה ראשונה והחיאה לתינוקות. היה מעניין, סבלני, ו... מי יתן ולא נזדקק אבל את המידע כבר יש לנו. מומלץ בחום לכולן!

עידכון - טיפול בחנק מגוף זר..../images/Emo43.gif

שינויים ועידכונים בטיפול בחנק מגוף זר אדם הנחנק מגוף זר שחדר לקנה הנשימה יושיט את ידו בד"כ לכיוון הגרון וינסה לנשום תוך שימוש בשרירי עזר. באם הנפגע משתעל ומסוגל לדבר אין לגעת בו טפיחות על הגב בשלב זה עלולות לגרום לירידת הגוף הזר עמוק יותר לקנה הנשימה. אין לתת לו לשתות מים או לאכול - הנפגע עלול להחנק. אם הנפגע נחנק ומתחיל להכחיל - יש להתחיל לבצע תמרון היימליך בשילוב טפיחות בין השכמות. במקרה והנפגע מאבד הכרה יש לבצע לחיצות על החזה , בדומה לעיסויי לב, מתוך מטרה לקדם את הגוף הזר במעלה קנה הנשימה. במידה והנפגע מאבד נשימה וממשיך להחנק יש להתחיל בביצוע החייאה לאשה בהריון ולאדם שמן מאד יש לבצע לחיצות על החזה, בדומה להחייאה לתינוק , מתחת לגיל שנה, אין לבצע תמרון היימליך . יש לבצע לחיצות על החזה, בדומה לעיסויי לב, בעזרת שתי אצבעות ראו תמונה מצורפתובמידה והוא נחנק ומכחיל יש להתחיל מייד בביצוע החייאה עוד פרטים באתר mada-modiin.da.ru הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אז בדיוק בשביל זה....../images/Emo43.gif

הוספתי את כתובת האתר שלי...צרי איתי קשר ונתאם הדרכה מלאה . כל מה שצריך זה 5 אנשים ומעלה, מקום להדריך בו ואני מגיע... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

דבי&

New member
אמנון - כל הכבוד על הכתבה בעיתון

של מודיעין. אנחנו כבר הרבה זמן רוצים לעבור הדרכה ואני מתכוונת לגייס את שכני היקרים ולהזמין אותך אלינו בקרוב. כל הכבוד על העבודה המקודשת.

דיאנה1

New member
לגבי היימליך לתינוק בן פחות משנה

בקורס שעשיתי לפני מספר שנים לימדו אותנו תנוחה קצת אחרת: להשכיב את התינוק עם הפנים לכוון הרצפה על כף היד של המבוגר, כשהצלעות מונחות על כף היד, ועם היד השניה לבצע לחיצות על הגב בדיוק מול כף היד השניה. וזה גם נראה יותר הגיוני לתת לכוח הכובד לעזור להוציא את הגוף הזר החוצה מדרכי הנשימה. הלחיצות הן בסופו של דבר על החזה כמו בתנוחה שהראת רק שהתינוק מוחזק הפוך. תודה על התזכורת לגבי טפיחות על הגב. לא זכרתי. ומצפה בקוצר רוח לקורס המלא אצלנו עוד קצת יותר מחודש, במיוחד אחרי המחמאות ששמענו עליך!
גדול לפעילות הכל כך חשובה שלך.

למעלה