עידכון לאוזה ולכל המתענינות

מעין26

New member
עידכון לאוזה ולכל המתענינות

אז אתמול הייתי אצל הרופא אחרי איחור של חודשיים וזה קורה כבר פעם שנייה ב7 חודשים האחרונים והאיבחון הוא: שחלות פוליציסטות (משהוא כזה) שזה אומר שלא כל חודש אני מבייצת ולכן אין כל פעם מחזור מה משקשה על הכניסה להריון. כמובן שנורא נלחצתי ונשבזתי אבל הוא הסביר לי שזה קורה להרבה בנות והוא נתן לי כדורים לקבל את המחזור וכדורים שיגרמו לביוץ (משהוא שקוראים לו אקקומןמשהוא כזה) וזהו היה לי סוף שבוע דיי כיפי כי ביליתי בכנרת אם הייתיח נשארת בבית הייתי שוקעת בדיכאון. עכשיו חזרתי ואני הולכת לישון ולהשכיח את הצרות מאחוריי. בכל מקרה אוזה אני מציעה לך שתפני לרופא כי חבל על הזמן הזה. מצטערת שיצא לי ארוך זה מהשביזות

אפרסקה

New member
מעיין, זה בדיוק מה שאובחן אצלי השבו

השבוע, אז אני מציעה שנתמודד עם זה ביחד כמו גדולות... בחג אני לא בדיו באינטרנט אבל חוץ מהחג אני בדרך כלל זמינה ואשמח אם ניצור קשר ונדבר בנושא, בפורום ודרך המסר. מביה לליבך, מחזיקה אצבעות, אהיה בקשר אחרי החג.

u z a

New member
הי מעין,

אני שמחה לשמוע שלפחות בילית טוב בסופ"ש
איך הרופא איבחן את השחלות הפוליציסטיות? אולטרסאונד? סתם לפי הסיפור שלך? לי קרה משהו מוזר בימים האחרונים: (
זה כולל קצת תיאורים גרפיים) בלילה שבין חמישי לשישי (שזה הלילה שבין היום ה- 46 ל- 47) היה לי טיפטיפונת ורוד על הטישו, וזהו. במשך כל יום שישי לא היה כלום, והסיפור חזר על עצמו בין שישי לשבת, רק שהורוד הפך ל"אפרסק" קצת חום. שוב, הכל על הטישו ולא על התחתונים. אני לא משלה את עצמי שזו השתרשות של הריון (כדי לא להתאכזב), אבל זה באמת [התחלה של] מחזור מוזר. אני מייחסת את זה לכל המוזרויות של המחזור הזה
בכל אופן, אני אעדכן אם המחזור יקבל צורה נורמלית. אם לא, אני בטח כבר אשאל כאן מה קורה...

מעין26

New member
תשובה לאוזה

הרופא אפיין את זה לפי 1- אולטרסאונד שהראה מלא זקיקים קטנים בשחלה. 2- מעקב של החודשים האחרונים ואי הסדר במחזורים ו 3- פרופיל הורמונלי שנעשה בבדיקת דם.(למרות שהוא דווקא יצא תקין). מה שכן לפחות אני יודעת שזה לא כזה נורא אצלי כי כן יש לי חודשים לפעמים סדירים וכן לפעמים ביוץ. לפני 4 חודשים הוא הראה לי באולטרסאונד שיש זקיק גדול וביוץ ושלח אותי בריצה הביתה לחגוג. כך שזה לא לגמרי לא תקין אלא לפעמים. בכל מקרה בטיפול של כדורים הבעיה הזו יכולה להפתר. בכל מקרה לגביך זה נשמע כמו השתרשות של הריון אז אני מחזיקה לך אצבעות גם בידיים וגם ברגליים.ותעדכני אותי

פוקית27

New member
אוזה,מחזיקה לך אצבעות שזו אכן -../images/Emo140.gif

השתרשות,מחכה לשמוע בשורות טובות.

u z a

New member
תודה לכל מחזיקות האצבעות, אבל

קבלתי הבוקר מחזור... אני לא כ"כ עצובה, כי חיכיתי די הרבה למחזור הזה, שאיחר ב- 17 ימים (הגיע אחרי 49). בכלל קורים לי דברים מוזרים במחזור הזה: לקח לו יומיים שלמים להתחיל (כלומר במשך יומיים הוא רק הטעה אותי ונטע בי תקוות שוא) והוא מלווה בכאבי בטן (שמעולם לא היו לי). אני מקווה שעכשיו אני אוכל להתחיל נסיון חדש + יש לי ביקור אצל הרופא, שישפוך קצת אור על מה שקורה לי בגןף. ובנימה אופטימית זו - חג שמח ושוב תודה למאחלות!
אוזה.

למעלה