עידכון לגבי לה צ'אט 290

עידכון לגבי לה צ'אט 290

לאחר שיטוט לילי אצל תולי בבלוג מצאתי ביקורת על הלה צ'אט 290 ואחד הדברים היה שזה לא יורד בקלות. זה באמת לא יורד הציפורנים שלי עדין בגוון כחלחל ויש לי שאריות צבע על האצבעות ראו הזהרתן

Angel Of Moon

New member
אני מנצלשת אותך לגביי שאלה על אורלי..

אגב תודה על ההזהרה! לפני כמה זמן מישהי פירסמה פה איזה קולקציה עתידית של אורלי שאמורה לצאת, יש התקדמות\סווטצ'ים\ משהו ? אני מפחדת (מפחדת! אפשר לחשוב) שאני לא אספיק את הקולקציה שהיא תנחת בישראל........

נופ ר

New member
מזדהה עם החשש שלך

עדיין אין סווצ'ים לפי מה שידוע לי ואם יהיה איזה שהוא סווצ' אני בטוחה שמי שתמצא אותו ישר תפרסם כאן כך שאין צורך לחשוש! לגבי אורלי, יש לי קרוב ל20 לקים ובזמן האחרון אני ממש "צמאה" לצבעים חדשים וכל הזמן חוזרת לפארמים בכל האיזור שלי, ומתאכזבת כל פעם מחדש כל כך מעצבן, בהרבה פארמים באיזור שלי אין בכלל אורלי!!! מצאתי בסופר פארם בקניון ערים אבל לפי מה שאני רואה הם מנסים להיפטר מהמלאי כי כל פעם אני רואה אותם לקים והם הולכים ופוחתים... לא ממלאים את המדף יש לי תחושה שלא יביאו יותר קולקציות חדשות ושהולכים לרוקן את הפארמים מאורלי... כנ"ל גם באפריל בקניון ערים וברננים זה נראה לי אותו דבר אולי אני מדמיינת אבל כל פעם שאני חוזרת המדף מתרוקן..... והמבחר בסופר פארם פשוט דליל ביותר ולא מעוניינת בלקים של שיק או לייף או בלקים יקרים להחריד ומשעממים של רבלון אורלי זה הלקים שהכי אהבתי... מה נסגר??? בא לי לנסות את לה צ'אט אבל מהתמונות אני לא יודעת אם אני אתחבר לגוונים האלה, מישהי מכירה סטנד בכפר סבא או רעננה שזה הערים הכי קרובות אלי....... ?

נופ ר

New member
שכחתי להגיד

שנתקלתי בלהצ'אט אבל בסטנדון קטן ביותר וכל לק עלה 30 ש"ח או יותר באיזה חנות לאקסוסוריז בקניון ערים!!!

iefrat

New member
../images/Emo201.gifהאם מדובר בלק ששמו COMPASSION?

כי זה הלק ששמתי על הכוונת שלי (יחד עם 259) ראיתי אותו בסווט'צים וגם בבקבוק הוא נראה מהמם!!! אין מצב לשים בסיס שקוף ואז?

אכן זה זה

ההורדה קשה אבל לא נורא כ"כ. אפשר להוריד. מה שלמדתי מתולי ועזר גם לי זה ששתפתי עם הפילינג של הפנים שיש לי.

foggy night

New member
יש לי אותו ואני מסכימה עם כל מילה

בסוף שטפתי ידיים באציטון. ממש ככה. ורק ככה זה ירד.

אחרי לאק חדש ששמתי עוד לא ירד

יש לי עדין גוון כחלחל בציפורן שום דבר לא עוזר עם הצבע הזה

Ultra marine

New member
שאלה לגבי לה צ'ט באזור נתניה...

מישהי יודעת איפה אפשר למצוא באזור של נתניה כולל גם הרצליה-כ"ס-רעננה (אני "רב-טיילת"
) וכמובן במחיר סביר 15-20 ש"ח. תודה

צונית

New member
ההמלצה הקבועה שלי

לה שנטל בנתניה, רחוב שד' בנימין, בעיר קרוב לבת האיכר שם... 15 שקלים ליחידה והמבחר התרחב לאחרונה...

Ultra marine

New member
תודה

לרוב אני לא מעיזה להגיע לאזור הזה.. בלגן שלהם של רכבים וכמובן - אין חניה
אבל נראה שלא תהיה ברירה ואני אהיה "חייבת" לבדוק את העניין. אולי איזה שישי אחד כי באמצע שבוע אין מצב שאני מעייפת את עצמי להגיע לשם חחח יש משהו קרוב לאזור תעשיה או משהו כזה?

sivi massivi

New member
תודה על האזהרה

ויש מלא לקים כאלה, שאתה ממש נלחם איתם מלחמת התשה עד שהם מואילים בטובם להסתלק..

למעלה