עידכון לגבי עוגיות תמרים ששאלתי עליהן השבוע
בסוף לקחתי את דעת של ג'ירפה האחרת שאני עלולה להתקל בבעיה עם מריחה של התמרים בואקום על הבצק והכנתי בסופו של דבר עוגיות מעמול.
אבל לא רציתי את הבצק הרגיל שלי, חיפשתי גירסה עם נוכחות גדולה של חמאה, בשביל הטעם.
בסוף בחרתי במתכון שמצאתי אצל קיצי "מעמול / ענבל (שיגריס) "
http://www.kisi.co.il/128033/מעמול
מקור המתכון: שיגריס על פי בצק "עוגיות טברייניות" מ"ספר הבישולים של אודטה"
את המילוי הכנתי על ידי ריכוך התמרים במיקרו, הוספה של קינמון, ציפרן ואגוזים קצוצים.
חברתי היקרה שקיבלה את העוגיות התקשרה לפני מספר דקות וסיפרה לי שהלב כבד שהנכד נמצא בעזה, אבל העוגיות טעימות עד מאוד, וצריך להגיד זאת.
בסוף לקחתי את דעת של ג'ירפה האחרת שאני עלולה להתקל בבעיה עם מריחה של התמרים בואקום על הבצק והכנתי בסופו של דבר עוגיות מעמול.
אבל לא רציתי את הבצק הרגיל שלי, חיפשתי גירסה עם נוכחות גדולה של חמאה, בשביל הטעם.
בסוף בחרתי במתכון שמצאתי אצל קיצי "מעמול / ענבל (שיגריס) "
http://www.kisi.co.il/128033/מעמול
מקור המתכון: שיגריס על פי בצק "עוגיות טברייניות" מ"ספר הבישולים של אודטה"
את המילוי הכנתי על ידי ריכוך התמרים במיקרו, הוספה של קינמון, ציפרן ואגוזים קצוצים.
חברתי היקרה שקיבלה את העוגיות התקשרה לפני מספר דקות וסיפרה לי שהלב כבד שהנכד נמצא בעזה, אבל העוגיות טעימות עד מאוד, וצריך להגיד זאת.