עידכון לפרוייקט האנטנה הקצרה לטריאו

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
עידכון לפרוייקט האנטנה הקצרה לטריאו

סיימנו את שלב הPROTOTYPE. בתמונות המצורפות תוכלו לראות את האנטנה הקצרה לטריאו 650. המוצר המוגמר יראה מאד דומה אבל יגיע בשני צבעים. אפור (GSM) וכחול (CDMA). אני מקווה שתוך 2-3 שבועות נהיה כבר עם מוצר מוגמר בשוק.

y_g

New member
איך קיצור האנטנה משפיע על הקליטה?

הצד החזק של הטריאו איננו יכולת הקליטה המדהימה שלו, זאת כ understatement . המכשיר לוקח לעצמו את כל הזמן שבעולם במציאת רשת לאחר שזאת אבדה לו, נאמר, במעלית. האם אנטנה מקוצרת לא תחריף את הבעיה? האם עכשיו הוא לא יאבד את הקליטה גם מחוץ למעלית? כמה אמור לעלות המוצר? האם ההתקנה פשוטה או שדורשת יכולות טכנאי או פניה למעבדה? תודה יריב

yaniv79

New member
לא מומלץ בכלל ומיותר לציין ש..

זה מבטל את האחריות על המוצר.

2cookie

New member
אם מישהו ידע שהחלפת...

צריך בכלל לשחרר ברגים בשביל להסיר את האנטנה? ואם כן, על הברגים יש צבע כחול?

2cookie

New member
אני מניח שלא באופן משמעותי

בארה"ב דבר כזה ישפיע, אבל בישראל האנטנות הרבה יותר צפופות והקליטה טובה כמעט בכל מקום ולכן אין חשש כזה. אולי ברכבת יהיו ניתוקים.. לגבי CDMA, קשה לי להאמין שמוצר כזה יימכר כי הירידה בקליטה תהיה דרסטית.

zoti

New member
האנטנות של הCDMA ושל הGSM זהות

לחלוטין למעט הצבע.

zoti

New member
לפי הבדיקות שעשינו לא משפיע בכלל.

האלמנט של האנטנה נשאר באותו האורך. היא רק נמצאת נמוך יותר בטלפון עצמו. העלות תהיה $29.95 לצרכן. ההחלפה של האנטנה מתבצעת ע"י שיחרור בורג אחד, הסרת מדבקת האחריות (נעשה בקלות וללא פגיעה בה), הוצאת האנטנה הישנה, הכנסת החדשה וסגירת הבורג. סה"כ זמן עבודה של 5 דקות ויכול להתבצע ע"י כל אחד. השיקול הוא פשוט, האנטנות של הטריאו נוטות להישבר לפעמים. פאלם גובים כמעט $200 על החלפת האנטנה. בנוסף, הערך האסטטי של האנטנה הקצרה גבוה יותר.

zoti

New member
נעצר לחלוטין.

לא כדאי מבחינה כלכלית ומסובך מאד מבחינה לוגיסטית.

יופי של רעיון! ../images/Emo13.gif מגשר על הפערים..

מגשר על הפערים בין הצרכן האמריקאי (שחייב לראות אנטנה כדי להאמין שהמכשיר קולט משהו..) לבין הצרכן האירופאי שאם הוא רואה אנטנה הוא משוכנע שהמכשיר מיושן.. טוב.. יש עוד קצת אנטנה אבל זה נראה יותר טוב. ל-y_g - אין קשר בין אורך האנטנה ואיכות הקליטה לזמן שלוקח למכשיר למצוא *מחדש* רשת - זו תכונה של התוכנה שמניעה את הטלפון ולא המאפיינים של איכות האנטנה. משה

למעלה