עידכון מחדרים סגורים

עידכון מחדרים סגורים

אז אתמול הלכתי לביקורת ולשקילה ולפחות המשקל האיר אלי פנים ביום העצוב והמדכא שהיה אתמול. נוספו לירידה עוד 4.5 קילו וסך הכל מה 20 לאוגסט 28.1 קילו שנזכה ליום שקט נפלא היום כבר לא יכול להיות

ענקון יקר

ירידה מדהימה מדהימה מדהימה !!!! משהו ענקון!!! מרגישים (כמובן) את הכאב שמלווה בשמחה במילים שלך. (זה בקשר למה שכתבת בוואלה.....). חלק מהחיים שלנו - לצערנו זה שהשמחה שזורה לפעמים ברגעים של עצב. (לא רק בגלל הפיגועים. בכלל). אבל ההיצמדות לחיים - ולחלומות לתקוות והשאיפות - נותנת את הכוח להמשיך. ומחזירה אותנו לעצמנו. צריך להמשיך!!!! שלא יפסיק לרדת מפניך החיוך ולא יפסקו לך הרגעים הטובים (ענקון, שמת לב, כמה גישה חיובית תורמת. ואצלך זה טבעי בנשמה). מדליה. (שלחתי לך בדואר. אבל גם כאן. הדואר בוואלה לא תקין כמה זמן).

RomiVais

New member
חמודון - כל הכבוד!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

אתה לא יכול להגיד שלא מברכים אותך יותר מפעם אחת....
(בטל לא אני - אה?
) באמת כל הכבוד - אני כל כך כל כך שמחה בשבילך......
תמשיך ככה, בקצב נפלא זה!!! באמת אי אפשר להגיד על הימים האחרונים יום נפלא, אבל למרות הכל אסור לנו להתבאס, ואסור עוד יותר לאבד את החיוך... יש דברים שחזקים מאיתנו ואין לנו מה לעשות כדי לתקן אותם. אז שיהיה יום נעים, עד כמה שאפשר, רומי

webaction

New member
עלה והצלח ............. בעצם.....

רד..........................ורד................ והצלח כל הכבוד

קרן_ס

New member
WWWOOOOWWW ענקון...

אתה פשוט ענק שמתכווץ....
רציתי רק לציין שמספר בנות שאיתי בשומרי משקל, אמרו לי אצל חרמון יורדים מצויין אבל יש לדיאטה מספר בעיות: 1. קשה מאוד להשתלב מחוץ לבית, הם כמעט ולא אכלו בחוץ בגלל זה. 2. אחרי שמגיעים למשקל היעד ומפסיקים עם הדיאטה, עולים בחזה נורא מהר. לצערי שמעתי את זה ממספר מקורות שונים, אז השמר לך ענקון פיצפון. כל הכבוד, מגיע לך מלא מחיאות כפיים. בהצלחה בהמשך, קרן

שלגיה**

New member
גם בשומרי משקל אפשר לעלות בחזרה

ומהר מהר !!!! אין קשר ! בכל דיאטה אפשר לעלות מהר הכל תלוי באדם עצמו. אני ירדתי בשומרי משקל בעבר 30 וכמה קלוגרמים והעלתי הכל בחזרה עם ריבית. כשמגיעים למשקל היעד .לא מפסיקים !! ממשיכים.נקודה.

קרן_ס

New member
אני מתכוונת...

החזרה מתפריט של שבוע גבינה או שבוע סטייקים וכדומה לתפריט מגוון קצת גורמת לעליה. משיחות עם דיאטניות הדיאטות האלו עובדות כי אחרי כמה ימים של סטייקים או לחם עם חמאה או משזה יהיה - אפילו החזיר הכי גדול לא יכול לראות יותר את האוכל הזה... אבל אני מסתמכת רק על שמועות, לא ניסיתי. בכל אופן, כל אחד בוחר את הדרך שלו וזה לא משנה מהי הדרך העיקר שהיא עובדת בשבילו ושהוא מצליח בה ! (המשפט בלשון זכר, אבל הכוונה גם לנשים) גוד לאק לכולנו

למעלה