לאור הנסיבות המצערות (שאנו מקווים שזה לא סופי...) אבל כרגע מחיר ההסעה שונה ויש תוספת של 10 שקלים לנסיעה אז זה 125 ש"ח, ונא לקבל זאת ברוח טובה!! ונאחל רפואה שלמה לעמרי שלנו
הרגע דיברתי איתו הוא התאושש מההרדמה, והוא כבר יודע שהוא לא יבוא איתנו למצדה ומקבל את הגזרה בגבורה!! הוא ישתחרר מחר מבית החולים ומי שרוצה לסמס לו או להתקשר ורוצה את המספר שלו שיפנה אלי במסר סך הכל הוא מרגיש טוב ונשמע מצויין תשמרו על עצמכם!!
הדברים האלה אף פעם לא קורים בזמן טוב.... החלמה מהירה לשני מקרי היד שלנו, ואל תתיאשו, נקווה בפסטיבל התמר לעשות שוב חגיגה ועוד יותר גדולה. תהיו בריאים דודי ועמרי, וכמובן כולם
למרות שמיניות באוויר שעשיתי וכל המאמצים הרבים מאוד מאוד אני לא נוסע אשמח באם תודיעו לדיוויד שכל כך רציתי להגיע להופעה .אך אתמול חזרתי מניתוח כרגע לקחתי כדורים שמשכחים כאבים עזים למרות שהתקשרתי לחנית ורציתי לבוא אני בהכנעה עזה מוותר כנראה מחר אני אהיה בבחונטוס להתראות בהופעות הבאות דודי
פה זמן רב.נורא התגעגעתי לכולם ולשני במיוחד ( שאיתה דיברתי הכי הרבה) אבל אני כאן היום ואני אשתדל גם מחר. אז אני רוצה לשמוע איך היתה ההופעה המדוברת ועידכונים לגבי עומריקי דודי וכל החולים שלנו. מה שלומם? רק בשורות טובות.