עידכון מפגש פורום UFC 140

mmamaniac

New member
מתי המפגש????ואיפה?.

אני צריך לדעת ואני חושב שעוד אנשים רוצים לדעת... כמו שאמרתי יש לי קורס מחר וגם עבודה..אני צריך לארגן את זה..אז אם אפשר קצת מידע..

BeniTaz

New member
מה הלחץ?

כמו שנכתב כבר.. אזור המרכז, יום ראשון ב-11 לחודש (לא מחר! עוד שבוע ויום) בשעה 19:00. מיקום מדוייק יישלח במסר אישי.

udi102

New member
חחחח אשכרה מסיבת טבע מקבלים את המיקום

כמה שעות לפני בSMS

BeniTaz

New member
עידכון מפגש פורום UFC 140

קודם כל אני מזכיר את הפרטים הידועים: המועד: 11 לחודש, יום ראשון הבא עוד 8 ימים השעה: 19:00 האזור: מרכז (עד מחר אשלח לכל המאשרים מיקום מדוייק במסר אישי) האירוע: UFC 140 - ג'ונס נגד מאצ'ידה מה צריך בשירשור הזה? מי שעדיין לא אישר באופן סופי בפעם הקודמת שיאשר
, מי שאישר ומבטל שיעדכן, מי שמגיע עם חבר נוסף שיעדכן. *בנוסף, לכל האנשים שמגיעים בתחבורה ציבורית ציינו מהיכן בדיוק אתם מגיעים ואני אשתדל לעזור. רשימת המגיעים שאישרו כבר: BeniTaz AmitNHB ק ו ל ו ר ב י shay230 greenstar cat food mirko cro cop ElGoldi t-man mmamaniac ארנבון צבי LORSIN ranzz IamStalker yair_bar פאר גולן fatut7 elvis18 PersonaNonGrata udi102 danielmo1 זקס11 רז קורן GN24 אנשים שצריכים לאשר: closus2002 UgiPletzet חצי קראט iAsaf1 BT24 ragede מרקו בי

מי שגר בפתח תקווה ורוצה להגיע אני יכול לקחת

עוד 3 איתי, אולי 4. בכל זאת, יונדאי I10 זה לא אוטו גדול

UgiPletzet

New member
מפגר אבל פסימי

לא יכול להתחייב, יותר מדי דברים נזילים כרגע. יש מצב שאני נוסע לגרמניה לאיזה ניסוי... אני אדע רק ברגע האחרון (לא לפני מוצ"ש או אפילו ראשון בבוקר).

אני מסיים לעבוד ב-2000 אז אאחר קצת

אני מקווה שההקרנה לא תתחיל בשבע על השנייה

למעלה