עידכון מצב ..וקיטור רציני..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עידכון מצב ..וקיטור רציני..

אהלנים

הייתי בבדיקת שמיעה מסתבר תקינה לפי האף אוזן גרון, זה בהקשר לורטיגו...התקפי סחרחורת חמורים. כלומר אין בעיה של שיווי משקל או כל מה שקשור לאוזן.

עתה הופניתי לנוירולוג...יום ראשון יהיה. מחכים גם לתוצאות בדיקות דם מקיפות.

בשל כאבי בטן..תחתונה ועליונה גם בדיקות אולטראסאונד..שבוע הבא.

בנתיים, אני מנסה משהו אולי פה עיצות שלכם יועילו....בקשתי עו"ס של הקופה, קופת חולים לאומית....בגלל ריבוי הבדיקות..כולל קודמות שלא עשיתי למשל בדיקת EMG לבדיקת נזק צווארי..

עתה אצטרך סי טי ועוד בדיקות..לבירור הורטיגו..והכאבי בטן ( בעבר היו בעיות שידועות שחוזרות של בלוטות ליפמה או משהו כזה..) אולי בדיקות לבטן קולונסקופיה..בדיקת ראומטולוג ,עיניים..אורולוג..

מה שאני מנסה לדרוש זה אישפוז ובדיקה מרוכזת של הכל יחד..כי כל בדיקה במקום אחר..אחת בצפת..אחת בנהריה..וכמובן יש תשלומי רופאים וכל רופא בעיר אחרת גם...טרטרת שלימה של נסיעות והמתנות..כמו כן שקופת חולים תדרוש שיפוץ רצפה עקומה אצלי וחוסר אטימה מקור/ חום בדירה..מעמידר.

אני מקבל רק 1590 ש"ח לחודש...וכמובן זה לא מספיק..חשמל , שכ"ד דירה , מים ,טלפון ואינטרנט..(כבלים אין , בלי אינטרנט אני אשתגע אתם יודעים..) ארנונה אני צובר חוב..למשל ..בדיקות רפואיות אני עושה רק חלק..טיפולי שיניים שדחופים גם לא עושה..לא קונה בגד או נעל..וגם לרוב נתקע בלי אוכל חצי חודש או יותר (בטח אם יש משהו לתקן בבית..או תרופות יקרות שמידי פעם צריך..וכדומה)..ואל תשאלו איך אני מסתדר..השם יודע.

כבר שנה ומעלה אני מחכה לבית דין להכריע בעיניין נכות שהורידו ללא הסבר מ80 אחוזים ל43 אחוזים..

הייתי כבר בבית דין..פסקו שביטוח לאומי לא התייחס כראוי...החזירו לועדה שלא תיקנה ( למה זה צפוי כל כל כך?..)..זה החוק שביטוח לאומי צריך לתקן את עצמו...עכשיו אני מקווה שבית דין לאחר שביטוח לאומי לא תיקן ולא נימק למה האחוזים הוסרו..יקבע בעצמו על סמך מצב כללי , איזור מגורים ,סוציאלי וכדומה..
אבל כ הזמו זה נדחה ונדחה..
עוד אציין כי פנייה למשרד ראש הממשלה ..עם כל בעיותיי...התקבלה בתשובה שעליי להעזר בארגוני צדקה..! אני כל כך כועס!!! ארבע שנות צבא עשיתי נפצעתי קל בלבנון..עבדתי בעבר ושילמתי עתק למס הכנסה..(הרווחתי מעל 15.000 ש"ח ) ..למרות המחלות שפקדו אותי למדתי במכללה ..הוצאתי תעודה ..אם כי היום היא לא שווה בלי חצי שנה לפחות של רענון..התעודה של מדריך לאומנות מכללת תל חי. היום שאני במצב לא טוב בלשון המעטה..איפה המדינה ..ואיזה תשובה זאת ארגוני צדקה?..ותתפלאו..פניתי גם לזה מחוסר ברירה..בעיר שלי..בגלל ריבוי מצוקה אני בסוף התור כלומר לא מגיעה אליי שום עזרה..מה חטאתי כל כך ומה פשעתי שככה לי?..

פה אני שואל מישהו מכיר עוד מה לעשות?..איך כופים ריכוז בדיקות כאלה אם בכלל?...יש עוד הצעות למי לפנות?...מסמכים יש הכל מסודר..

באמת באמת מאסתי בחיים כאלה..די נמאס לי לגמרי..אני כן 43 ..רוצה חיים קצת..לאכול כמו בן אדם.. לקנות בגדים אולי להכיר בת זוג..לא מבקש להיות עשיר אפילו לא מעמד ביניים..רק רגיל לפחות כמו כל נכה..עם משכורת והכרה של נכה, קוברים אותי חי!!

זהו סיימתי לקטר..ב"ה יש לי קצת אמונה ( מה שעוצר אותי לתקוע מזרק לוריד בועת אוויר וגמרנו...בלי מכתב הסברים בלי כלום..ממילא הרוב לא יבינו הם אטומים שאני חי ,יהיו אטומים שאמות) טוב שפכתי..באמת הכל..
חייב קצת אופטימיות אז אני מזכיר לעצמי " ישועת השם כהרף עין היא " ..

יום טוב

Raindrop23

New member
ירון יקר

אין לי עצות לתת אבל מאחלת לך רק בריאות ושתרגיש טוב

פריאל12

New member
ירוני

אני יודעת שזה לא הרבה להציע במצב בו אתה נמצא

בבקשה שמור על עצמך. אנחנו לא יודעים מהיכן ומתי תצוץ הישועה..
אולי בקרוב הביטוח הלאומי יתקן את אחוזי הנכות.
אל תתייאש ואל תפסיק להיאבק

ירוני

טוב שכתבת הכל
אולי למישהו יהיה רעיון טוב
מקווה שהבעיה עם ביטוח לאומי תפתר במהרה
תעדכן אותנו בבקשה במה שקורה

הי ירון, גם אני שולחת

וואהו, איזו סאגה את עובר...
ועל שום מה הפחיתו לך ככה את אחוזי הנכות ?
יש מצב שאתה מוצא עורך דין שיעזור לך 'פרו בונו' ?
תשתדל להיות חזק, אם כי אני הכי מבינה בעולם.
הייאוש לפעמים כל כך עמוק...
כל הכבוד לך על האמונה.
וג, הבנתי שמקבלים פה בהבנה קיטורים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה לכולם :)

אני שומר על איפוק ונחישות בעזרת השם..עוד אעלה בסולם גם :)

לשאלה למה הפחיתו...לכן אני שוב בבית דין..הם לא נימקו למרות דרישת בית הדין..

עו"ד אין לי הפעם אני מייצג את עצמי בלי עסקאות ודילים ומה שלא עשו פעם שעברה..עו"ד מדינה...ולא אתן לשרלטנים לקחת כל ממון אם אצליח הם דורשים למעשה את כל ההחזרים כך זה יוצא..למשל לבנת פורן ..זו פרעה במיטבו!

עכשיו גם נראה את המצב הבטחוני מה יתפתח...נקווה שזה לא יעכב הכל שוב..

ערב נעים

אתה מוזמן להתארח במרכז

אם חס ושלום יתחיל בלאגן עם ה"שכנים" אתה מוזמן להתארח אצלי.
ואני רצינית לגמרי !!!
לגבי בטל"א -
יש לי וועדה רפואית בסוף החודש.
אני משקשקת מפחד שלא יאשרו לי...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה יקירה

ובהצלחה..אני מחזיק לך אצבעות..יחד עם זאת מנסיוני צפי לרע ביותר וקווי לטוב..

ובכל מקרה..לא להשבר! לא נתנו לערער מיידית..

בעז"ה לא תצטרכי ערעור ותהליכים ,אמן.

אני לא מבינה בזה הרבה

אבל נשמע כמו חתיכת סיפור. כתבת שאתה בזכות עצמך כרגע, אם עד עכשיו לא עזרו לך סביר להניח שהאדם שיכול הכי לעזור לך הוא באמת רק אתה בעצמך.

תמיד אפשר לעלות ;)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
את צעירה יקירה..

ויפה מה שאמרת ..תמיד טוב שאדם יפשפש במעשיו וינסה לתקן את הדרך בה הוא רואה דברים ונוהג..

לצערינו לפעמים..הבעיות במערכות ..בחוק..או בבני אדם אחרים שפחות מפשפשים..

בגילך שראיתי 22 אפשר לשנות הרבה..ואני מאחל לך להצליח ..:)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בוקר טוב

איזה כייף לי שחושבים עליי...
כבר עושה טוב..

לעת עתה דחו את הפגישה ל 12.00 עם העו"ס....אמרתי כל עכבה לטובה :)

השמש נעימה ...צריך לנצל אותה בחוץ קצת ..היא לא שקרנית למה להעליב למה
? היא מלכת היום..

יותר מטריד הפעילות האווירית הכבדה שיש..כבר כמה ימים והידיעות של מוכנות לתקיפה בלבנון...שאני כמובן אצדיק אם יהיו..טובת העם והביטחון לפני הצרות שלי..

היום יום חדש בכל מקרה ..אם השם נתן לי הזדמנות סימן שאני שווה אותה..אז אני לוקח אותה ועושה מה שאפשר ...אני מאמין בסופו של דבר שהכל לטובה..:)

מקווה ומאחל שאצלך הדברים יותר טובים עד כמה שניתן ועוד ישתפרו היום ובכלל

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ממשיך לעדכן..

אהלנים,
ראשית התאזנתי קצת המצב רוח רגיל לעונה ..סופת אתמול שככה :)

הייתי אצל העובדת סוציאלית של הקופה שעה וחצי...הסברתי וכמו שאתם יודעים להביע את עצמי אני יודע להוציא את הלא נעים והפנימי אני יודע..

ומה?..לא נראה לי שהיא הבינה את המצב באמת..התשובות שלה היו כאלה ש..הבנתי שהיא תעוקה עם סטיגמות...עם תפיסה מערכתית מובנית כמו משיבון אוטומטי..
והמעשים בפועל מסתכמים ש..לגבי עמידר כלום נאדה אפס זיפ...כרגיל חומקים מאחריות. עמידר כמובן חומק מצידו...בכל מקום עושים עמדות מחשב..אולי במקום עו"סים יעשו גם...זה אותה תוצאה יותר חסכוני..

לגבי דרישה שלי לאישפוז ובדיקות מרוכזות...החזירה אותי לרופאה שאם תואיל בטובה תפנה אותי אולי לועדת חריגים...הפטר מתשלום בדיקות לאור מצבי? שכח מזה חביבי תרווח ממך ניקח עד שתגיע לקבר..נו אני שר כעת עוד לא אבדה תקוותינו...אולי יעשו משהו בעוד שנות אלפיים..

וכמובן..כמובן תשוב ללשכת הרווחה..שממילא מודעת למצב ולא עושה כלום..ובעצם אפילו ידה במעל והם עוד מהילדות ...די אשמים בטיפול נכון בי..

אבל יש גם טוב..עכשיו אני יכול לבא בטענות לבורא עולם הנה עשיתי....משהו לנסות לשנות...עכשיו תורך...ולהשתדל יותר לעשות תפילה וברכות וכו'..זה מה שנשאר..

סוף דבר הכל נשמע..את האלוהים ירא ואת מצוותיו שמור כי זה כל האדם..אמר שלמה המלך החכם באדם.

קיבלתי מסר עם מה לנסות..בערב אתלבש על זה ..ונקווה :)

אני יודע שאני נואם ודי קשה לקרוא אותי..ולענות בכלל יותר קשה..אז מי שבכל זאת קורא..ולא יודע מה לענות..אני רק בקשה קטנה יש לי..שאו תפילה עבורי ..זה הכל..לא יותר :)

יום נעים וחמים

ירוני

טוב שאתה כותב על זה ומעדכן
אולי באמת מישהו יראה את זה

אני מתפללת עם הרבה כוונה

שבת שלום לך ולכולם

למעלה