עידכון מצב.. (זוכרים אותי? )

dafi02

New member
עידכון מצב.. (זוכרים אותי? )

אז הקשר ביני לבן זוגי הסתיים לו לפני מספר ימים.
אני די מאשימה את המצב שבו אני נמצאת ... כבר לא יכולתי "לסבול" את העצבים והמתח שבו הייתי. הידיעה שהוא רוצה כבר לשכב איתי אבל אני לא יכולה לעשות זאת (מזכירה לכם היו ניסיונות אך זה כשל לאור כאבים שהיו לי).
חוץ מזה היה משהו שלא היה ניתן לגשר אותו בקשר.

מודה עצוב לי, אני חושבת עליו הרבה לאחרונה , מקווה שלא עשיתי טעות.
וזהו...
שיהיה לכולם שבת שלום וסופ"ש מהנה

Starman3

New member
מצטער לשמוע

כמה זמן הייתם יחד?

מקווה שמחכה לך מעבר לפינה משהו טוב יותר שיתאים לך ולקצב האישי שלך.

airtruck

New member
עצוב לקרוא אך

אם לא הצליח להבין אותך או לפחות להאט קצב..
&nbsp

להפרד זה כואב אבל אם זה לא ניתן לגישור הרי שזה לטובה

Yael256

New member
בדקת את נושא הכאבים?

אם ניסיתם לשכב כמה פעמים וכאב לך, זה יכול לנבוע מבעיה רפואית. יש לי חברה שזה באמת היה עניין רפואי שנפטר בניתוח פשוט, שווה לבדוק רק בשביל לוודא שאין לך איזושהי בעיה.

וכמובן שתמיד קשה לסיים קשר, מקווה שמחכה לך משהו טוב יותר מעבר לפינה....

pov2

New member
איבר המין הגדול ביותר הוא המוח ולכן, רוב הסיכויים שאם כאב לה

אז הבעיה לא רפואית, אלא מנטלית
ואם להיות ספציפי- כנראה שהחבר שלה לא "עשה לה את זה".
&nbsp

Yael256

New member
בהחלט יכול להיות שאתה צודק

אני גם מכירה בנות שזו הייתה הבעיה שלהן. אבל זה באמת לא מזיק לבדוק אם זאת פשוט בעיה רפואית, כי ניתן לפתור את זה.

dori78

New member
ברור. ואבחון דרך האינטרנט איפה למדת?

"רוב הסיכויים" זה ביטוי מעניין, בעיקר כשהוא מתייחס למישהי שאתה לא מכיר, שלא לדבר על הבנה רפואית.
יובש וגינלי יכול להיות ביטוי לשלל מצבים; יכול להיות שבאמת בן הזוג לא "עושה לה את זה", אבל יכול גם להיות שהבחורה לחוצה מאוד, בלי קשר לבחור הספציפי.
גם וגיניסמוס זו תופעה רפואית שלא קשורה לבן זוג ספציפי ולרמת המשיכה והרצון לקיים איתו יחסים.

אבל בוא נתעלם מכל זה ונאשים את הבחורה, שנכנסה למיטה עם מישהו שהיא לא באמת רוצה ומפה נובעות הבעיות שלה.

מעמקים39

New member
הוא לא האשים את הבחורה הוא האשים את הבחור!

ובצדק! אני מסכימה עם כל מילה שפוב כתב. נכון שעשויות להיות סיבות שונות ומשונות לבעיה אבל לרוב, מדובר בגבר שלא נותן תחושת אהבה ולא עושה די בכדי שהיא תרגיש בנוח. אז הוא אשם. נקודה. והיא לא אשמה בכלל. היא מסכנה.

dori78

New member
יש דברים שלא קשורים לבחור.

לא כל אשה שנאלצה לסיים קשר היא מסכנה.
לא כל אשה היא חסרת אונים אומללה שנפגעת מגברים.

ולא כל קשר שמסתיים בתחושה של אי נוחות אצל הבחורה תלוי בגבר.
יש דברים שכל אחד ואחת מאתנו צריכים לפתור עם עצמם, לפני שמכניסים עוד אדם למשוואה.

Matzeket

New member
כאבים בזמן קיום יחסי מין

יכולים לנבוע ממספר סיבות שונות לחלוטין- פטריה, וגיניסמוס, פחד, חוסר גירוי מספיק, קרום בתולים עבה במיוחד, סתם כאבים כי זו הפעם הראשונה ולא יודעים עדיין מה בדיוק נכנס לאן ועוד שלל אפשרויות מגוונות.

בדיוק כמו שיש מגוון סיבות יש גם מגוון טיפולים.

אין שום יכולת לאבחן את הסיבה הספציפית רק מתוך הכותרת הזו של 'כאבים בזמן קיום יחסים' וודאי לא דרך האינטרנט וודאי וודאי שאי אפשר לתת התוויות לטיפול
ואני מנחשת שאתה לא רופא- כי אני רוצה להאמין שרופא יהיה אחראי מספיק כדי לא לנפנף בסטטיסטיקות חסרות משמעות לחלוטין גם בהנחה שהן נכונות (והן לא).
סטטיסטיקה, כשהיא נכונה, רלוונטית לכלל- היא חסרת משמעות כשמתעסקים במקרה הפרטי.

ולהבא הזהר ממתן עצות שגובלות בחוסר אחריות

ולמי שקורא:
הזהרו בקבלת עצות וירטואליות, בפרט רפואיות אבל לא רק.
האינטרנט נועד לחשוף אותנו למגוון האפשרויות הקיימות הוא בשום פנים ואופן לא(!!!) תחליף לייעוץ רפואי/נפשי הולם!!!

dori78

New member

כמו שכתבו לך לפני, הייתי ממליצה לך להתייעץ עם רופאת נשים או סקסולוגית.
בהחלט יכול להיות שיש דברים שכראי שתפתרי עם עצמך, לפני שאת מכניסה עוד אדם למשוואה.
הכאבים שתארת עשויים להיות ביטוי לכמה וכמה דברים, שאת חלקם אפשר לפתור באופן רפואי. שווה בדיקה.
מעבר לזה - אני רוצה לאחל לך, שהאדם הנכון עבורך יגיע בקרוב.
"הנכון" - שהקשר המנטלי יהיה מדהים ושתהיה לו הסבלנות הנדרשת ויכולת ההקשבה.

In Another Time

New member
מה שאמור לקרות, יקרה...

קשר זוגי מצריך הקשבה, הבנה, והכלה של הצורך של הבן זוג.
&nbsp
אני וחבר שלי קצת יותר מ 4 שנים ביחד.
הוא חיכה לי שנה. שנה שלמה. עד ששכבנו.
&nbsp
מבינה שזה כואב, אבל בסופו של דבר, אם הואלא מעוניין להתפשר, לא מעוניין לחכות, להבין את קו המחשבה שלך, הצורך שלך, לגרום לך להרגיש בנוח, אבל באמת להרגיש בנוח...
למה שאת תתפשרי על בנאדם כזה???

dafi02

New member
תודה רבה לכולכם

זה מנחם לדעת שיש עם מי לדבר גם בימים קשים אלה.
עבר לו שבוע, ואני מודה עדיין הוא אצלי בראש.
אני רוצה לציין שהבחור היה סבלני אבל מצד שני הוא כל הזמן דיבר על זה על הסקס (והסברתי לו שלבתולה זה לא תורם שמדברים על זה בתדירות כזו).
אז כנראה שהוא לא היה הבחור בשבילי :)

מעמקים39

New member
גם בחורה לא בתולה שכל הזמן ידברו איתה על זה

תרצה רק לברוח. לי היה ברור כבר מהודעתך הראשונה שהוא לא אוהב אותך. לו היה אוהב אותך לא היה מלחיץ אותך והיה איתך עכשיו, מחבק ומרוצה שאת לידו. טוב שעזבת אותו. את תמצאי בחור טוב שישמח על מה שיש לך לתת ולא יתבכיין על מה שאין לך או לא מעוניינת לתת.

dori78

New member
את תמיד יכולה להתפרק פה

כנראה שזה באמת לא היה הבחור בשבילך.
אני לא חושבת שיש לזה קשר לאהבה, אלא לבגרות וסבלנות.
ואולי, כמו שכבר כתבתי - יש דברים שאת עוד צריכה לפתור עם עצמך לפני שתכניסי אדם נוסף למשוואה.

אייבורי

New member
לוקח זמן להתגבר על פרידה

&nbsp
מחשבות במעגלים ותהיות איפה טעינו.
&nbsp
מקווה שעם הבן זוג הבא יהיה יותר קל.

אפשר ל
?

לאחרונה בעקבות מה שקראתי כאן, בהודעתך ואולי דומות, התחלתי לתהות גם לגבי...
כאמור, אני לסבית נמשכת לנשים בלבד.
אך מעולם לא שכבתי עם אישה וכמובן שלא עם גבר. עם גבר אין סיכוי שאבוא במגע מיני כלשהו.
אז..כשמתוארים כאן כאבים חדירה מגע וכ'. מה הסיכוי שאחווה בעצמי כאב שכזה במגע עם אישה? סקס לסבי מבוסס על מגע אצבעות/לשון/תוספות למיניהן (זה מה שאני יודעת ראיתי וקראתי).
בכל הפנטזיות שלי על נשים ונשים שנמשכתי אליהן דמיינתי כיצד אני מענגת אותן ולא הן אותי. תמיד אמרתי לעצמי שזה נובע מפחד לאבד שליטה. לאחרונה התחלתי לתהות שאולי זה נובע גם מפחד מכאבים כשתיגע בי/תחדור.
המחשבה הזו התעוררה גם לאחרונה כשנזכרתי שהבחורה איתה התכתבתי ועלה רעיון ההתנסות עבור שתינו, אמרה שתרצה להחזיר לי לענג אות גם. כאמור עניתי לה שמה שחשוב הוא שהיא תהנה אני באמת לא צריכה יותר. עכשיו אני באמת תוהה אולי זו תשובתי בשל החשש מכאבים?

נשים יותר עדינות מטבען ורגישות בדרך כלל. ועדיין המחשבה הזו בראשי...
התאירו את עייני?

Yael256

New member
יהיו לך כאבים

גם בחדירה רק של אצבעות יש כאבים, וכמובן בחדירה של דברים נוספים. אבל הכאבים אצל רוב הבנות להבנתי לא כל כך קשים ולחלוטין ניתנים להתמודדות. לי כאב קצת בכמה פעמים הראשונות, ועכשיו כבר לא כואב בכלל.

למעלה