עידכון מצב...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עידכון מצב...

היי....

ובכן ימי החופש מהחוגים לא פשוטים ..פתאום יש חלל ריק במקום שהייתה הפעילות..חזרה למצב של שינה אוכל צרכים סידורים נקיונות ..מחשב טיוי וחוזר חלילה...ברוב הימים. יש את השיקום זה גם רוטיני..
יהיו קצת מפגשים בקיץ ..אחד היה היה משעמם והיה תשעה באב אפילו לא נכנסתי לבריכה שם היה המפגש...קצת התבעסתי

בשיקום הקוגנטיבי יש שיפור קטן ממש ...אני משקיע אבל בפועל התפקוד רחוק מלהיות תקין...ממש לא פשוט להתמודד עם זה...

בשיקום שיניים, היום הייתי שוב בבדיקה...ולצערי לא עושים מה שצריך רפואית אלא כלכלית ולמרות שזה לא מתאים לי רפואית. הרופאים יודעים שאני לא מסוגל להחזיק בפה תותבות קטנות או גדולות אבל כולל הרופא שקובע את התקציב ממשרד הבריאות ובכל זאת זה מה שקבעו תותבות חלקיות ...
יצליח סבבה לא יצליח? לא יודע...

גם הטעות ששלחו אותי בלי שהבית חולים יהיו לו את הקריטריונים של משרד הבריאות וקיבלתי הצעת מחיר ראשונה אחרת כלומר עם שתלים ותותבות קבועות שלא מרגישים...עושה לי לא נעים ..שכבר יודעים מה צריך ומקבלים פחות זה לא הרגשה טובה.
המתיחות בצפון...לא תורמת לתחושה הכללית...מטריד העסק...שקורה מעל הראש שלי..גם מצב הדרום מטריד...

רבתי עם הסחורה שהייתי איתה בקשר ..היא שוב עשתה טעויות ודרישות מוגזמות לגמרי ...שלא הסכמתי...ואמרתי די אני מסיים את הקשר...חטפתי צרחות וקללות בטלפון...
לא נעים לסיים כך קשר. בפני עצמו הסיום טוב לי הקשר מתחילתו לא היה נכון ובא בעיקר מהפגיעות שלי שעוד לא טיפלתי בהן...הדרך לא. אולי יום אחד נלבן את זה ..אני והיא עדיין בקבוצת נכים והתראינו בלי לדבר..ועוד נתראה.

עם הרייטלין גם לא ברור המצב ..מחכה שיכניסו אותי מתישהוא לפסיכיאטרית לברר את העיניין איתה..

עם הבית משפט לא זז כלום...כל הקבלות שצריך לשמור ודוחו"ת לעשות מקשה עליי את החיים...ויש עוד תהליכים..של חקירה ..בקיצור קשה עליי כל המצב הזה

נהייתי קצת זומבי...מערכת ההגנה מהעולם מופעלת ..שאין איפה להוצא את המרץ על חיובי....עדיך להכנס קצת לדיכאון...מאשר להגיע מעצבים ותסכול למקומות לא טובים.

אה כמעט שכחתי היה מצב של לחץ מסביב ..לפני כמה זמן ואז שוב חשבתי שהקריינית בטיוי רואה אותי אישית...
לקחתי את זה כסימן לא טוב...והשתדלתי להרגיע..זה לא חזר עד כה תודה לאל

סוחב כמו שאומרים... המשך יום טוב לכם:)

למעלה