עידכון משמעותי - בבקשה תיכנסו

איה@

New member
נפלת על הראש נכון../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

מה? המזג אויר משפיע עליך??
יש לך אחלה אתר! ויש לך מה להגיד! אז פשוט תזרום עם זה
ותראה איזה כיף זה. סבתא שלי היתה אומרת: לא צריך לחפש את חצות בשעות הצהריים (בצרפתית זה נשמע יותר טוב
) אני מקווה שהבנת את המסר...... וחסר לך שתסגור את שקוז - יהיה לך עסק איתי
שיהיה לך שבוע שקט פורה יצירתי ומאושר
איה.

נדב שלו

New member
כנראה שמראש לא התאים לך לכתוב

יומן אישי, ועשית דברים בכדי להשיג תשומת לב ההשוואה בין בלוג ובין אתר הורדות מעליבה אותי כגולש ואני מאמין שגם את בעלי הבלוגים, לא הבטיחו לך רייטינג של אלפי גולשים בחודש וגם אם אתה מוצא את עצמך לפעמים כותב מבלי שאף אחד קורא את הדברים, זו המהות של יומן אישי שאלת אם כדאי לסגור את שקוז? התשובה שלי היא כן אינני מעוניין לגלוש ביומן אישי של אדם שרודף אחרי הפרסום וכותב דברים בתקווה שמישהו יגיב עליהם במקום לכתוב דברים שבאים מתוך הפנימי האישי

shayl86

New member
תגובה..

כנראה שלא ניסחתי זאת טוב מספיק.. אינני משווה בלוג לאתר הורדות וזו הסיבה שכתבתי את הצירוף הזה... אלו שני דברים שונים ומנוגדים.. אין בכוונתי לזכות לא בפרסום ולא באהדה... הבעייה היא שאני לא יודע מה קורה... אני כן מקבל תגובות וכן מקבל גולשים... אבל חסר כאן איזה משהו... משהו שעדדין לא הצלחתי לשים עליו את היד שלי..

איה@

New member
נדב - אני לא מסכימה איתך ../images/Emo26.gif

אני חושבת שתגובות או כל משוב אחר בצורת ספר אורחים, אימייל או אפילו הערה כאן בפורום - מפרה ונותנת זריקת עידוד להמשך. לא לשוא בכל בלוג יש מקום ובקשות לתגובות. שקוז עדיין מחפש את דרכו - כמו רבים מאיתנו - ותגובות יעודדו אותו להתמיד. מה גם שאם אינך מעונין לקרוא אותו - עדיין לא מצדיק את הקריאה שלך לסגירת האתר. - פשוט דלג עליו.
איה.

veredgf

New member
לא כל כך מהר...

דווקא האירוניה שלי היא שמצב רוח רע גרם לי לבלוג... ומצב רוח טוב לא... לדעתי רגע של משבר... תן לזה יום או יומיים ותנסה שוב...? אני כל כך מבינה את הצורך בתגובות... וזה קשה מאוד עד שמשיגים אותם... ל- vbrush נכנסים המון אנשים... אבל אני יכולה לספור על כף יד אחת את אלה שהסתכלו על האמנות שלי וגם כתבו לי תגובה... מתסכל מאוד... אבל לא גורם לי להפסיק ליצור... תמיד יהיו כמה שכן יקראו וכן יגיבו ובשביל הכמה האלה זה שווה... וחוץ מזה... אם הכל היה בשביל תגובה... בשביל מה המציאו את היומן האישי? זה שנעול עם מפתח שהיה פעם ל... בנות? התעודד
יש לך כאן קהל אוהד
ורד

למעלה