עידכון נוסף big balls birdy זה השם שלו
T TomerEp New member 12/11/05 #2 איכס עוד אחד מהאשכים האלה.. קודם כל הביאו את אשכי, ועכשיו זה?? חשבתי שזה הקרבולת שלו!!!!! מתקדם טוב
Y yupy9 New member 12/11/05 #3 אהממ.... איך לומר זאת בעדינות... אשכים זה אחד האיברים היותר נעימים בגוף של גבר... ( ) וזה... מ... נותן קצת תחושה של מגע של אבן. אתה צריך להשיג טקסטורה שתשדר רכות ו"מושיות" כזאת... חוץ מזה הוא מתוקקק!
אהממ.... איך לומר זאת בעדינות... אשכים זה אחד האיברים היותר נעימים בגוף של גבר... ( ) וזה... מ... נותן קצת תחושה של מגע של אבן. אתה צריך להשיג טקסטורה שתשדר רכות ו"מושיות" כזאת... חוץ מזה הוא מתוקקק!
ר רובי המר New member 13/11/05 #4 מזמן לא ביקרתי כאן ולא ראיתי. הטקסטורות מוסיפות הרבה. עבודה יפה. הייתי מציע לעשות עבודת טיקסטור טובה יותר לנוצות שעל הגוף עצמו. תשתמש גם ב OPACITY MAPS לנוצות. אני עדיין לא מתלהב מהקונספט של האשכים המוגדלים, וזה בהחלט לא מתוך קינאה!
מזמן לא ביקרתי כאן ולא ראיתי. הטקסטורות מוסיפות הרבה. עבודה יפה. הייתי מציע לעשות עבודת טיקסטור טובה יותר לנוצות שעל הגוף עצמו. תשתמש גם ב OPACITY MAPS לנוצות. אני עדיין לא מתלהב מהקונספט של האשכים המוגדלים, וזה בהחלט לא מתוך קינאה!
D dj brick city New member 13/11/05 #5 זאת עבודת הטיקסטור הראשונה שלי אני יודע שהיא לא משהו, אבל לפחות אני לומד ומנסה להשתפר. שאני אסיים לטקסטר את הכל, אז אולי בסוף אני אתחיל לשחק עם הטקסטורות "לעשות ניסויים" מה שנקרא
זאת עבודת הטיקסטור הראשונה שלי אני יודע שהיא לא משהו, אבל לפחות אני לומד ומנסה להשתפר. שאני אסיים לטקסטר את הכל, אז אולי בסוף אני אתחיל לשחק עם הטקסטורות "לעשות ניסויים" מה שנקרא