עידכון סינגלים חדשים חודש יולי כנסו .

עידכון סינגלים חדשים חודש יולי כנסו .

חדשים וטובים מהחודשיים האחרונים תהנו. ברק שלמה-מתוקה שמעון בוסקילה-את המחר שלי. שלומי סרנגה ומזי אביטבול -תביט עליי רון שובל-עד החתונה זה יעבור . מורן קריתי-שר בשבילך יניב כהן-תני לי טון איזקיס-לנצח איתך עידן יניב-את יפה שר אל-הולך עד הסוף צדי אור-רוצה לחזור רגב הוד -קונצרט חיי ניסים מרי ורמי יהודה-הופלה אלון חסון ויורגו קמביסיס-זכור לי אבא צדי אור-את הכלה שלי נתי לוי ולידור יוספי -אוהב אותך אבי פרץ-סמני לי את הדרך שבוע טוב לכולם. אתר האינטרנט שלי. WWW.DJAMIRCOHEN.COM

מזי מיכאלי זוכרים אותה

זמרת ותיקה שהוציאה אלבום מצוין לפני 7 שנים ונעלמה חוזרת בגדול עם שם משפחה חדש מזי אביטבול ומשתפת פעולה עם שלומי סרנגה בדואט תביט עליי אגפימו . נאחל לה בהצלחה זמרת עם קול מדהים והמון פוטנציאל .

אח שלי, אתה מבלבל קצת את האנשים.

יש את מזי מיכאלי שהוציאה אלבום וכל זה.. זה נכון. היא פרשה מעולם המוסיקה. ויש עכשיו את מזי אביטבול מנתניה, בחורה צעירה, מוכשרת ויוצאת דופן בעולם המוסיקה הים תיכונית.

אח שלי אתה מתבלבל אני מכיר אותה אישית

את מזי אני מכיר אישית אחי המון שנים עוד שהייתה מופיעה במועדון הקרטייה חלב ודבש ברחוב בן אביגדור בת''א אני עבדתי שם אז בתור סאונדמן ותקליטן וכמובן שהייתי שהיא הייתה באה להקליט באולפן אצל ידידי שיקו חייק . לפני שבוע הייתי במסיבת הסינגל שלה ושל סרנגה ודיברנו והעלנו זכרונות מאותה תקופה איחלתי לה המון הצלחה ושתמשיך להוציא עוד דברים טובים עם אומנים גדולים בסדר גודל של סרנגה . דבר נכון שרשמת זה שהיא אכן מנתניה . לגבי חילוף השם ממיכאלי לאביטבול אין לי מושג לא שאלתי אותה. אז בדוק את העובדות לפני שאתה יוצא עליי בטענה של בילבול .

קול זמיר אתה זה שמתבלבל עמיר כהן צודק 100אחוז

מזי אביטבול זו אותה מזי מיכאלי מלפני שנים נכנסתי כרגע לאתר לילה לגלריית התמונות ממסיבת הסינגל שלה ושל מומו סרנגה זו אותה אחת אח שלנו

Ran Bimba

New member
השיר של רון שובל ענק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה רבה ../images/Emo9.gif

כל הכבוד

מתוש1

New member
שכחת את אייל גולן לוחמת...

סינגל חדש מדהים ומרגש של המלך מתוך בשבילך נוצרתי המצויין..

האמן לי גבר שלא שכחתי פשוט זה כבר באלבום

התייחסתי לשירים שעדיין לא יצאו באלבומים חוץ מכמה . לוחמת בהחלט להיט ענק שסימנתי אותו בשמיעה הראשונית של האלבום .

למעלה