עידכון קושחה יגרום לפירמוט

לינקי

New member
עידכון קושחה יגרום לפירמוט../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

שלום, הגירסה של ה-H320 שלי היא 1.08 וראיתי שיש גירסאות יותר מתקדמות, אבל לפני שאני מוריד עדכון יש לי כמה שאלות: 1. מה העידכון הכי חדש ומאיפה אפשר להוריד אותו? 2. עדכון הגירסה יגרום לפירמוט המכשיר? בתודה, עדן

stardust19

New member
עדכון הגרסא הכי חדש שקיים כיום באתר

הרישמי הוא 1.28E. בשביל להוריד אותו פשוט תגלוש לאתר הרישמי-בקישורים יש אותו. ולגבי השאלה שנייה הוא לא יימחק לך שום קובץ מהכונן, כל מה שהוא יעשה זה ייאפס את כל ההגדרות- ז"א אתה תצטרך לכוון מחדש את הרדיו, ביטרייט להקלטות וכד'.

לינקי

New member
עידכנתי אבל אני עדיין לא רואה עברית

העידכון הזה אמור להראות עברית או לא? או שזה בגלל שהשירים בעברית כבר היו בנגן?

עברית יש רק בעדכון של אוהד

שאם אני לא טועה יש אותו בקישורי הפורום.. הוא מבטל אחריות במידה ולא קנית דרך באג או ארקדיה..

weird dust

New member
אישית אני מעדיף את הגירסא הקוראנית

כלומת את ה-K ולא את ה-E של אירופה.

לינקי

New member
אתה יכול להסביר למה קוראנית

איזה יתרונות יש לה? ואם קניתי את הנגן מבאג אז האחריות תיהיה גם אני אני יוריד את העדכון של אוהד?

weird dust

New member
בבאג האחריות אמורה להישמר

וקוראנית כי אין לה הגבלות על הסאוונד כמו שיש באירופאית על פי החוק הצרפתי.

stardust19

New member
ואני מעדיף את הגירסא הרוסית שהיא גם

E אבל ללא הגבלה של ווליום
למרות שמאני אישית לא אשמע בחיים משהו בווילום יותר מדיי גבוה- אני עוד רוצה לשמוע טוב בגיל 40 ולא ללכת עם מכשיר שמיעה בגיל 40 , אבל זה רק אני

weird dust

New member
אחרי שתירה במטווח בלי אוזניות

זה יהיה נחות לשמוע בווליום חזק
(אני לא אשם שלא שמתי לב ורק אחרי הכדור הראשון שמתי אטמים). בכל מיקרה, שמיעה בווליום גבוה עלול להרוס את השמיעה. וה הרעיון ברוסית?

stardust19

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif מי יורה במטווח בלי אטמים?

אני לא יודע אם זה הרעיון של הגרסא הרוסית- פשוט ראיתי את העדכון הזה לפני שראיתי באתר האירופאי אז הורדתי אותו ועדכנתי
. נצל"ש קטן- איפה אתה עושה את הטירונות? היית כבר בשטח אש? סתם מעניין לדעת. וד"א אני מתגייס ביום רביעי אז תשאלו אותי שאלות על H320 עד יום רביעי- אחרי זה אני אהיה שקוע הרבה במטבחים של הצבא אם אני אלך ישר לקורס

למעלה